Feriehus & leiligheter Åre

Åre
Ankomst
2 gjester

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Åre

 • Kjøkken (330)
 • TV (323)
 • Internett (300)
 • Vaskemaskin (230)
 • Peis (146)
 • Oppvaskmaskin (122)
 • Mikroovn (122)
 • Tillatt med kjæledyr (72)
 • Røyking forbudt (67)
 • Parkering (62)
 • med aircon (54)
 • Balkong (52)

Feriebolig i Åre byr på opplevelser hele året

Åre er et populært sted å leie en feriebolig sammen med familien i vinterhalvåret. Skiområdet tiltrekker seg entusiastiske skikjørere fra hele verden. Tettstedet ligger plassert i Jämtlands län midt i Sverige, kun få timers biltur fra Trondheim.

Tettstedet Åre er koselig og har et relativt stort utvalg av koselige kroer og restauranter. Kun en kort tur fra sentrum, kan du legge ut på lange eller korte fjellturer – enten til fots eller på ski.

Like vest for Åre ligger Duved. Her finner du en smule snillere løyper for de som ikke nødvendigvis er ute etter å få adrenalinet til å bruse. Dette er det perfekte stedet for småbarnsfamilier som ønsker å gi barna sine noen gode opplevelser første gang de står på ski.

Vis alle feriehus
Slik kommer du deg dit

Ankomst

Du kommer deg enkelt til Åre i Sverige med fly. Flere flyselskaper har direkteflyvninger fra Oslo til Åre. Det er også mulig å ta tog eller buss til Åre fra de fleste storbyene i både Norge og Sverige. Trondheim er kun et par timers biltur unna.

Vær & klima

Perfekt temperatur for opplevelsessøkende

Åre er kaldt på vinteren og kan også bli ganske varmt i sommerhalvåret, noe som muliggjør to fine reisesesonger. Stedet opplever mye nedbør i løpet av året, noe som fører til godt skiføre på vinteren. På sommeren ligger temperaturene rundt 13-20 grader, noe som er ideelt for fine fjellturer til fots.

Kunst & kultur

Kunst og kultur

Arvemuseet i Åre er det perfekte stedet å ta med familien om de ønsker en liten pause fra skibakken. Dette er et av de største museene i Norrland. Her kan du oppleve 150 år med teknologisk utvikling og hvordan disse nyvinningene har endret livene våre. Det finnes interaktive utstillinger og egne lekeområder for barna.

Uteliv

Førsteklasses uteliv

Selv om det åpenbart er skikjøringen som står i fokus for de fleste reisende til Åre, så har dette tettstedet også mer å by på for de som har leid feriebolig i området. Det finnes flere svært gode restauranter som tilbyr gastronomiske opplevelser fra øverste hylle. Her finner du blant annet Fäviken Magasinet som ble kåret til Sveriges beste restaurant i 2015. Stedet har to Michelin-stjerner og er stedet å dra til om du ønsker en luksuriøs kulinarisk opplevelse av de sjeldne.

Lokale severdigheter

Kos og adrenalin

Det finnes mange spennende eventyr å begi seg ut på, både på sommeren og vinteren. I vinterhalvåret kan du for eksempel sove i iglo ved «Igloo Åre» som ligger like ved skisenteret. Om du ønsker litt mer fart og spenning kan du dra til Camp Åre hvor du kan dra på turer med snøscooter eller teste ut «zip-linjen» deres.

Severdigheter & aktiviteter i Åre

Det beste av Åre

Åreskutan

Det mektige fjellet Åreskutan i Åre ligger 1420 meter over havet og er målet for flere populære toppturer. Du kan ta en skiheis opp til 1270 meter over havet og besøke restauranten ved navn "Stormköket" om du ønsker å spise lunsj med nydelig utsikt inkludert.

Åre sjokoladefabrikk

Om du har leid en feriebolig i Åre og ønsker en pause fra bakken, kan du ta en tur til den delikate sjokoladefabrikken i byen. Dette stedet har produsert håndlaget sjokolade, trøfler og karameller siden 1991. Sjokoladene kommer i mange forskjellige smaker og fasonger, og er hovedsakelig laget av lokale ingredienser. Det blir laget spesielle kolleksjoner av godsaker i sammenheng med høytider og nye sesonger.

Tannforsen

Tannforsen er Sveriges største fossefall, med en total fallhøyde på 38 meter og kun 22 minutter unna Åre sentrum. Når det blir bitende kaldt på vinteren, og fossefallet fryser til is, er fossen et utrolig vakkert skue som er vel verdt et besøk. På sommeren kan du sette deg ned på restauranten like i nærheten og spise et godt måltid.

Duved ski-område

Duved er det perfekte området for deg som reiser med barn og tenåringer. Det finnes mange ulike nedfarter med forskjellige vanskelighetsgrader, men hovedsakelig passer disse løypene perfekt for de litt mindre erfarne skikjørerne, eller de som ønsker litt enklere skiforhold. På grunn av de mange nedfartene føles det heller aldri fullt eller hektisk.

Åre sykkelpark

Åre er også et nydelig sted å leie feriehus i sommerhalvåret. I stedet for å stå på ski ned fjellet, kan du heller ta på deg sykkelbuksene og tråkke nedover vakre og smidige sykkelstier. Det finnes mange ulike løyper med forskjellige vanskelighetsgrader, eksempelvis er «Easy Rider» en 5000 meter lang sykkelsti gjennom det bratte fjell-landskapet.

Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Åre Novasol ferieboliger i Åre dansommer ferieboliger i Åre Airbnb ferieboliger i Åre TripAdvisor ferieboliger i Åre DanCenter ferieboliger i Åre Cofman.no ferieboliger i Åre HomeAway ferieboliger i Åre SOL OG STRAND ferieboliger i Åre Interhome ferieboliger i Åre e-domizil ferieboliger i Åre Belvilla ferieboliger i Åre Holiday Home ferieboliger i Åre 9flats.com ferieboliger i Åre Inter Chalet ferieboliger i Åre Only-apartments ferieboliger i Åre Migoa ferieboliger i Åre

Lignende feriesteder