Feriehus & leiligheter Bodø

Sammenlign 18 tilgjengelige ferieboliger fra 4 tilbydere
Bodø
Når som helst
2 gjester

Velg den perfekte ferieboligen

Pris per natt
Opp til
100 kr - 199 kr
fra
Boligtyper
Hus
Leilighet
Camping
Avstand til sentrum
Maks 1 km
Maks 2 km
Maks 5 km
Vurdering
Fremragende : 4,5+
Svært Bra: 4+
Bra: 3.5+

Anbefalte feriehus i i Bodø

Lei feriehus og ferieleiligheter i i Bodø: fra 424 kr per døgn

Hytte Bodø 2
Hytte ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Bodø, Nordland, Norge
fra 1.629 kr
Expedia
Se tilbud
Se alle tilbud

Ferieleier med trådløst nett

Hytte wifi Bodø
wifi
Hytte ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Bodø, Nordland, Norge
fra 803 kr
Expedia
5.0/5.0
«Utmerket»
Se tilbud
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Bodø

 • Internett (17)
 • Røyking forbudt (14)
 • Parkering (13)
 • Rullestolvennlig (9)
 • TV (9)
 • Vaskemaskin (9)
 • Tillatt med kjæledyr (6)
 • Kjøkken (5)
 • Klimaanlegg (5)
 • Hage (5)
 • Balkong (4)
 • Ikke tillatt med kjæledyr (4)

Vær-og klimaprognoser i Bodø


-3°

-2°

-1°

11°
13°
16°
11°
16°
10°
13°-1°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Finn værmeldingen for Bodø. Juli er den varmeste måneden i året i Bodø, med temperaturer gjennomsnittlig opp mot 16°. Det er ikke forventet noen hetebølge i Januar, da gjennomsnittstemperaturen ligger på -3°. Ta med deg paraply i Mars - det er den våteste måneden i året!

Vis alle 18 feriehus
Hvordan finner jeg fram til Bodø?

Ankomsten

Det er store avstander mellom de største byene i Norge, og særlig i Nord-Norge. Den beste og enkleste måten å reise til Bodø på, er med fly. Bodø lufthavn ligger like utenfor byen, og det går direktefly til og fra flere norske byer daglig. For den som reiser fra nærliggende byer, finnes det også buss- og togforbindelse inn til Bodø.

Hvor finner man den beste maten i Bodø?

Norske delikatesser på sitt beste

Bodøs beliggenhet ved havet har naturligvis satt sitt preg på matkulturen i byen og områdene rundt. Fisk er og har alltid vært en viktig del av nord-norsk mattradisjon. Fiskeslag som torsk, laks og sei er svært populære, og brukes til blant annet boknafisk og klippfisk. Nordland er også kjent for spesielt godt lammekjøtt. Andre typiske retter er blodbrød og mikkelsmessegrøt.

Hvordan er været i Bodø?

Unikt klima og spennende vær

Bodø er et av få steder i verden med et subarktisk, maritimt klima. Dette medfører milde vintre og korte, kjølige somre. Det er ingen mørketid i Bodø, selv om solen i praksis forsvinner i en måned på vinterstid på grunn av fjellene i sør. Reiser du i perioden 30. mai til 12. juli, vil du imidlertid kunne oppleve fenomenet midnattssol. Ønsker du å se nordlys, har du størst sjanse for dette dersom du reiser mellom september og april.

Hvor er de beste stedene man kan oppdage kunst og kultur i Bodø?

Nordnorsk kultur og historie

Bodø har også mye å by på for den som vil oppleve kultur og historie på sitt besøk.
Hos Bodø Krigshistoriske Museum kan du lære om hvordan Bodø var før og under den andre verdenskrig, da mye av byen ble bombet og ødelagt. Museet har mange bilder og gjenstander i sitt eie, og driver også restaurering av Bremnes Fort.
Hvis du vil lære mer om Bodø og byens lange historie, vil Nordlandsmuseet være noe for deg. Her kan du finne utstillinger om samer, fiske og vikingtid, i tillegg til den spennende sølvskatten fra Bratten og et tørr-akvarium.
Om du er mer opptatt av kunst og malerier, finnes flere gallerier, deriblant Bodøgaard Kunst & Kultur, Siggeruds Galleri og Bodø Kunstforening.

Hva er de beste familieaktivitetene i Bodø?

En by for alle aldre

Reiser du med barn, finnes det flere muligheter for en morsom dag for hele familien. På Nordlandsbadet finnes en rekke basseng og sklier for store og små, og på Lekedilla lekeland kan de voksne slappe av mens barn i alle aldre kan boltre seg i hinderløyper, trampoliner, ballbinge og mer til.

Hva er de beste utestedene i Bodø?

Et variert uteliv

Bodø kan by på et stort mangfold i nattelivet. For den som ønsker å beundre flott utsikt, er Top 13 et opplagt valg, et trendy utested med en fantastisk utsikt over byen fra øverste etasje på Radisson Blu hotell. Nordlænningen er imidlertid stedet for den som vil oppleve en pub med ekte nordnorsk sjarm, mens Dama Di kombinerer det de selv kaller "kunst, kaos og bar". Dersom du heller vil ta det rolig, kan du avlegge Norges eldste kino et besøk, nemlig Fram Kino.

Hvor er de unike attraksjonene i Bodø?

Spektakulære naturopplevelser

Bodø og Nordland har en spennende, unik natur. 11 kilometer sør for Bodø sentrum finner du en verdenskjent attraksjon, nemlig det spektakulære naturfenomenet Saltstraumen. Saltstraumen er verdens sterkeste undervannsstrøm, og er samtidig kåret til et av verdens beste dykkesteder, i tillegg til å være en svært populær fiskedestinasjon. En tur med rib-båt ut i strømmen er en spennende opplevelse du neppe vil glemme!
Reiser du på vinterstid, kan du være heldig og se det vakre, myteomspunnede nordlyset danse over himmelen.

Hva er de beste arrangementene og festivalene i Bodø?

Festivaler for enhver smak

Årlig arrangeres et vidt spekter av ulike festivaler i Bodø og omegn. Arctic Yoga Conference, Nordland Musikkfestuke, Bodø Jazz Open, StudentUKA og Folk Og Fisk er bare noen av mange festivaler som finner sted årlig.

Hvilke attraksjoner må oppleves i Bodø?

Høydepunkter i Bodø

Norsk Luftfartsmuseum

Hos Norsk Luftfartsmuseum kan du lære mer om norsk luftfartshistorie og se utstillinger av både sivilfly og berømte militærfly, og i den spektakulære utstillingen "Vi flyr!" kan du kan lære om hvordan norsk luftfart har påvirket nasjonen og folket.

Stormen Konserthus

I Stormen Konserthus tilbys kunst og kultur for både store og små. Konserthuset brukes til konserter, teater, festivaler og andre forestillinger og er en attraktiv møteplass for byens innbyggere.

Salmon Center

På Salmon Center i Bodø kan du lære mer om en av de viktigste næringene i Norge, nemlig havbruksnæringen. Her ligger fokuset på lakseoppdrett, som du kan stifte nærmere bekjentskap med gjennom interaktive skjermer og guidede rundturer.

Keiservarden

Keiservarden er navnet på toppen av fjellet Veten, oppkalt etter Keiser Wilhelm II. Fjelltoppen er et svært populært besøksmål både blant fastboende og besøkende. Under Nordland Musikkfestuke arrangeres flere utendørskonserter her.

Kafé Kafka

Kafé Kafka tilbyr en rolig og avslappet atmosfære, og er kjent for sin spesielle interiørstil og store utvalg av kaffe og milkshakes. Her kan du nyte et måltid eller en bare noe godt å drikke midt i Bodø sentrum.

Vi sammenligner over 2 000 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Bodø Novasol ferieboliger i Bodø dansommer ferieboliger i Bodø Airbnb ferieboliger i Bodø TripAdvisor ferieboliger i Bodø DanCenter ferieboliger i Bodø Cofman.no ferieboliger i Bodø HomeAway ferieboliger i Bodø SOL OG STRAND ferieboliger i Bodø Interhome ferieboliger i Bodø e-domizil ferieboliger i Bodø Belvilla ferieboliger i Bodø Holiday Home ferieboliger i Bodø 9flats.com ferieboliger i Bodø Inter Chalet ferieboliger i Bodø Only-apartments ferieboliger i Bodø Migoa ferieboliger i Bodø

Lignende feriesteder

Ferieleiligheter og hus

image-tag