Feriehus & leiligheter Danmark

Sammenlign 65.231 tilgjengelige ferieboliger fra 42 tilbydere
Danmark
Ankomst
2 gjester

Anbefalte feriehus i Danmark

Lei feriehus og ferieleiligheter i Danmark: fra 292 kr per natt

Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 3 soverom
Thorsø, Favrskov kommune, Danmark
fra 233 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Nexø, Bornholm, Danmark
fra 237 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Spøttrup, Skive kommune, Danmark
fra 271 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Ringe kommune, Faaborg-Midtfyn kommune, Danmark
fra 299 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Bispebjerg, København NV, Danmark
fra 293 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Herning, Herning kommune, Danmark
fra 302 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 6 gjester ∙ 1 soverom
Nørrebro, København, Danmark
fra 302 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Odense SØ, Odense, Danmark
fra 316 kr
Airbnb
4,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 2 soverom
Vestbyen, Ålborg, Danmark
fra 302 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med peis

Peis
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Tranekær, Langeland kommune, Danmark
fra 333 kr
Casamundo
5,0
Se deal
Peis
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Nykøbing Sjælland, Odsherred kommune, Danmark
fra 303 kr
Feriepartner
5,0
Se deal
Peis
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hurup, Thisted kommune, Danmark
fra 263 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Allinge, Bornholm, Danmark
fra 369 kr
Interhome
4,2
Se deal
Balkong
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Vordingborg, Vordingborg kommune, Danmark
fra 298 kr
Interhome
4,8
Se deal
Balkong
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Hemmet, Ringkøbing-Skjern kommune, Danmark
fra 293 kr
Cofman.no
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus og leiligheter

-14%
Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Storvorde, Aalborg kommune, Danmark
fra 528 kr 612 kr
Cofman.no
4,9
Se deal
-8%
Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 3 gjester ∙ 2 soverom
Præstø, Vordingborg kommune, Danmark
fra 307 kr 334 kr
Novasol
4,9
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Privat rom ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Sjællands Odde, Odsherred kommune, Danmark
fra 214 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Danmark

 • Kjøkken (133.528)
 • Internett (120.046)
 • TV (118.825)
 • Vaskemaskin (94.428)
 • Oppvaskmaskin (79.625)
 • Røyking forbudt (78.739)
 • Mikroovn (66.583)
 • Grill (66.246)
 • Peis (63.317)
 • Balkong (45.408)
 • Tillatt med kjæledyr (44.675)
 • Parkering (32.602)

Ha et avslappende opphold i feriebolig i Danmark

Danmark har et stort og variert utvalg av ferieboliger. De fleste er koselige feriehus eller hytter i naturskjønne omgivelser. Mange tilbyr basseng og boblebad, og er perfekte for barnefamilier som ønsker å feriere i Danmark.

Vis alle 65.231 feriehus
Kunst & kultur

Kulturelle opplevelser i København

I København ligger vakre Rosenborg slott, omkranset av Kongens Have. Her kan du se flotte kronjuveler og gjenstander som er flere hundre år gamle. Slottet ble bygget på 1600-tallet av Christian IV, og har en rik historie. Barn under 17 år kan besøke slottet gratis.

Amalienborg er vinterboligen til Danmarks dronning og består av fire paléer som omkranser en åttekantet slottsplass. Er du i København og ønsker en kongelig opplevelse, bør du få med deg vaktskiftet som foregår hver dag utenfor slottet.

Er du interessert i historie og kultur kan det være spennende å besøke Danmarks nasjonalmuseum i København. Her kan du lett bruke en hel dag om det er ønskelig, og se utstillinger fra mange forskjellige tidsperioder og steder i verden. Barn under 18 år har gratis adgang.

Ønsker du en flott utsikt over København, kan du dra til Vår Frelsers Kirke. For en billig penge kan du klatre opp trappene i kirketårnet og se byen fra et nytt perspektiv. Kirken i seg selv kan være av interesse for deg som setter pris på vakker arkitektur.

I København kan du besøke Botanisk Have, uansett hvilken årstid det er. Parkens historie går tilbake til 1600-tallet, og brukes nå til forskning og er til glede for lokale og besøkende. Her finner du eksotiske planter, en innsjø, og åpne, grønne områder. Det er gratis å besøke den botaniske hagen.

Er du interessert i teater er det mange forestillinger å velge mellom på Det Kongelige Teater i København. Se en ballett, opera, konsert, eller teaterforestilling i løpet av ditt besøk i byen. Siden den første teaterscenen ble bygget for rundt 250 år siden, har Det Kongelige Teater nå seks scener på tre ulike steder.

Familieaktiviteter

Aktiviteter med barn

København Zoologiske Have ble grunnlagt i 1859, og er Europas eldste og kanskje flotteste dyrepark. Her bor over 4000 dyr, blant annet elefanter, flodhester, isbjørner, og 261 andre arter. Dette er en populær destinasjon for besøkende og lokale. Billetter kan bestilles på nett.

Djurs Sommerland er en fornøyelsespark og badeland på Djursland. Her er det mange forskjellige attraksjoner med ulike temaer, inspirert blant annet av pirater, den ville vesten, og vikinger. Djurs Sommerland har noe for alle, både de minste og de som er glad i fart og spenning. Billetter kan kjøpes på nett, og barn under 2 år har gratis adgang.

Enda en fornøyelsespark i Danmark er Fårup Sommerland, med rundt 60 attraksjoner og aktiviteter. Her er det også badeland, så det kan være lurt å ta med badetøy. Parken passer for barn i alle aldre, og er en flott destinasjon for ferierende i Nordjylland.

Lokale severdigheter

Utfluktsmuligheter

Ta en kjøretur til den sjarmerende byen Skagen. Her kan du se Danmarks nordligste punkt, Grenen. Skagens Museum med sine flotte utstillinger fra lokale kunstnere er også verdt å besøke. Museet ble renovert og utvidet fra 2014 til 2016, og er en fin destinasjon for kunstelskere. Her det mulighet til å kjøpe vakre kunstplakater.

Severdigheter & aktiviteter Danmark

Høydepunkter i Danmark

Bornholm

Bornholm er en av Danmarks østligste øyer, og er full av sjarm og solskinn. Her er det muligheter for avslapping på hvite, lange strender og sykkelturer i vakre omgivelser. Bornholm kalles ofte "klippeøya" på grunn av klippelandskapet.

Legoland

Ta med barna til fornøyelsesparken full av legofigurer, miniatyrbyer og berg-og-dal-baner. Legoland i Billund har over 60 millioner legobrikker, og har vært populær blant besøkende siden parken åpnet i 1968. Billetter kan bestilles på forhånd.

Kronborg slott

Krongborg ligger ved Helsingør og er et slott i verdensklasse. Slottet er på UNESCOs verdensarvliste og er kjent som Hamlets hjem. Guidet tur tilbys hver dag, og billetter kan bestilles på nett på forhånd.

København

Ta en tur til Danmarks hovedstad, sjarmerende København. Se statuen av Den lille havfruen, ta med barna til det kjente Tivoliet, og besøk idylliske Nyhavn. København har mye å by på, både når det kommer til kultur og shoppingmuligheter.

Jylland

Halvøya Jylland er den største delen av Danmark, og her finner du flere koselige byer som Aarhus og Aalborg. På Jylland er det også mange flotte strender. Flere dyreparker og Djurs Sommerland gjør Jylland til en ettertraktet destinasjon for barnefamilier.

Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Danmark Novasol ferieboliger Danmark dansommer ferieboliger Danmark Airbnb ferieboliger Danmark TripAdvisor ferieboliger Danmark DanCenter ferieboliger Danmark Cofman.no ferieboliger Danmark HomeAway ferieboliger Danmark SOL OG STRAND ferieboliger Danmark Interhome ferieboliger Danmark e-domizil ferieboliger Danmark Belvilla ferieboliger Danmark Holiday Home ferieboliger Danmark 9flats.com ferieboliger Danmark Inter Chalet ferieboliger Danmark Only-apartments ferieboliger Danmark Migoa ferieboliger Danmark

Populære reisemål Danmark

Se flere populære feriesteder

image-tag