Feriehus & leiligheter Drammen

Sammenlign 17 tilgjengelige ferieboliger fra 5 tilbydere
Drammen
Når som helst
2 gjester

Velg den perfekte ferieboligen

Pris per natt
Opp til
100 kr - 199 kr
fra
Avstand til sentrum
Maks 1 km
Maks 2 km
Maks 5 km
Vurdering
Fremragende : 4,5+
Svært Bra: 4+
Bra: 3.5+

Anbefalte feriehus i i Drammen

Lei feriehus og ferieleiligheter i i Drammen: fra 1.025 kr per døgn

Leilighet Drammen 6
Leilighet ∙ 6 gjester ∙ 1 soverom
Drammen, Buskerud, Norge
fra 1.846 kr
Expedia
Se tilbud
Se alle tilbud

Ferieleier med trådløst nett

Leilighet wifi Drammen
wifi
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Drammen, Buskerud, Norge
fra 1.120 kr
Expedia
4,6
Se tilbud
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Drammen

 • Internett (10)
 • Røyking forbudt (9)
 • Parkering (8)
 • TV (8)
 • Vaskemaskin (6)
 • Tillatt med kjæledyr (5)
 • Kjøkken (5)
 • Klimaanlegg (5)
 • Hage (4)
 • Rullestolvennlig (4)
 • Balkong (4)
 • Peis (3)

Vær-og klimaprognoser i Drammen


-5°

-4°

-2°
10°
15°
19°
10°
22°
13°
20°
12°
17°
10°


-3°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Denne grafen viser værmeldingen for det neste året i Drammen Over de neste 6 månedene er det Juli som vil ha de høyeste temperaturene. Hvis du heller ønsker det kjølig er den kaldeste måneden Januar. Den våteste måneden vil være Januar med spådde 21 regndager. På den annen siden vil det kun være 14 regndager i Mars, som er den tørreste måneden.

Utforsk byliv og natur i Drammen fra din feriebolig

Alle snakker om hvor pent det er blitt i Drammen. Den tidligere industribyen er nå et populært reisemål. Fra en feriebolig nær Drammen sentrum kan du utforske en av Norges raskest voksende byregioner stort sett til fots. Intet ekstrautstyr er påkrevet utover et par gode sko og en mobiltelefon med et godt kamera.

Vis alle 17 feriehus
Hvordan finner jeg fram til Drammen?

Hvordan du kommer deg til Drammen

Fra Oslo Lufthavn tar du flytoget til Drammen by. Turen tar en snau time. Fra Oslo Sentralstasjon går det flere tog i timen. Med egen bil er det ganske enkelt å følge Europavei 18.

Hvor er de beste stedene man kan oppdage kunst og kultur i Drammen?

Kunst i Drammen

På din bytur i Drammen bør du legge merke til de mange statuene. Disse er viktige deler av bybildet og viser til spesielle deler av distriktets historie. Sankt Hallvardfontenen på Bragernes torg framstiller helgenen der han redder en flyktende kvinne om bord i båten sin. Tømmerfløteren i arbeid like ved elva viser tilbake til byens opprinnelige livsgrunnlag; sagbrukene og cellulosefabrikkene. Går du over brua vil du oppdage "de tre nakne kvinnene" på Strømsø torg som ser ut mot hver av de tre gamle bydelene Strømsø, Bragernes og Tangen.

Drammen museum er åpent hver dag og kan skilte med en variert utstilling. Imponerende er replikaen i marmor av en gresk gud som møter deg like etter inngangen. Samlingen med europeisk 1700-tallskunst glir over i senere norsk nasjonalromantikk med Hans Gude og I.C. Dahl i spissen. Gammel brukskunst har selvfølgelig også sin plass.

Hva er de beste utestedene i Drammen?

Restauranter og uteliv

Kveldene kan tilbringes på en av de mange restaurantene langs elvebredden eller på Bragernes torg. Torget er fremdeles byens fremste samlingsplass. I dag representeres dette særlig med uteserveringene på sommerstid. Vær tidlig ute og finn et bord hvor du kan betrakte Sankt Hallvardfontenen, Bragernes kirke, og selvfølgelig alle de forbipasserende. Litt senere på kvelden åpner nattklubbene ved torget og de tilstøtende gater. Det er også mulig å nyte servering på lektere som ligger godt fortøyd langs elva.

Hva er de beste arrangementene og festivalene i Drammen?

Festivaler for alle og enhver

Drammen Elvefestival markerer slutten av sommeren og skoleårets begynnelse. Nasjonale og internasjonale artister reserverer den siste helga i august til denne festivalen. Folk kommer fra nær og fjern, sentrum stenges for biltrafikk og det er et yrende folkeliv langs begge sider av elvebredden.

Ikke like mange kommer på Vindtornfestivalen i mars. Men de som kommer er vel så engasjerte. Festivalen er oppkalt etter den avdøde drammensdikteren Triztan Vindtorn og har et program som inkluderer litteratur og musikk.

Hvilke attraksjoner må oppleves i Drammen?

Hva du skal se i Drammen

Spiralen

De anså det som et stykke ingeniørkunst da Drammen en gang på i begynnelsen av 1960 innviet denne særegne tunnelen. Du kjører rett inn i Bragernesåsen bak Drammen sykehus og beveger deg deretter oppover i sirkler til du kommer til byens beste utsiktspunkt. Fra parkeringsplassen er det kort vei til skogstier i forskjellige retninger. En kort eller lang tur, etter eget ønske, rundes gjerne av med en kopp kaffe på Spiralen kafé mens du beundrer utsikten sammen med dine medreisende.

Kjøsterudjuvet

En annen naturopplevelse du bør få med deg når du først er i Drammen, er turen til Kjøsterudjuvet. Den begynner ved Drammen skitrekk og går innover i Drammensmarka. Mens du skrider oppover stien reiser det seg høye vegger på hver side. På sitt høyeste er de 50 meter. Turen opp beregnes til en time. Ned igjen går det adskillig raskere.

Drammensbadet

Sommer som vinter, ikke glem badetøyet! Drammensbadet har 9 bassenger, 5 innendørs og 4 utendørs. Dette er en vinner blant de små, med vannsklier, stupetårn og bølgebasseng. For de spreke er badet utstyrt med eget treningssenter og for de mer makelig anlagte, er det også en «velværeavdeling» med skjenkebevilling.

Bragernes kirke

Bragernes kirke er selve bildet på Drammen når du ser den fra Bragernes torg med elven i ryggen. Den er flankert av den gamle brannstasjonen på venstre side og Drammen rådhus på høyre side. Kirken ble bygget mellom 1869 og 1871, etter at den gamle ble offer for en av de utallige bybrannene som har herjet byen. Den er bygget i nygotisk stil og innvendig kan du blant annet se en altertavle med maleriet «Oppstandelsen» fra 1871 av kunstneren Adolph Tidemand.

Gulskogen gård

Den restaurerte gården fra begynnelsen av 1800-tallet viser fram fordums prakt og en god dose lokalhistorie. Gulskogen er i dag navnet på hele bydelen. Huset har de samme møblene som da den siste beboeren fra Arbofamilien flyttet ut i 1958. I den tilliggende parken er det foruten nøttelund, dammer og prydparterrer, Norges eneste bevarte labyrint av lindetrær.

Vi sammenligner over 1 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Drammen Novasol ferieboliger i Drammen dansommer ferieboliger i Drammen Airbnb ferieboliger i Drammen TripAdvisor ferieboliger i Drammen DanCenter ferieboliger i Drammen Cofman.no ferieboliger i Drammen HomeAway ferieboliger i Drammen SOL OG STRAND ferieboliger i Drammen Interhome ferieboliger i Drammen e-domizil ferieboliger i Drammen Belvilla ferieboliger i Drammen Holiday Home ferieboliger i Drammen 9flats.com ferieboliger i Drammen Inter Chalet ferieboliger i Drammen Only-apartments ferieboliger i Drammen Migoa ferieboliger i Drammen

Lignende feriesteder

Ferieleiligheter og hus

image-tag