Feriehus & leiligheter Dresden

Sammenlign 2.776 tilgjengelige ferieboliger fra 29 tilbydere
Dresden
Spar opp til 20%

Det beste utvalget av ferieboliger i Dresden

-20%
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Zaschendorf, Schönfeld-Weißig, Dresden
fra 419 kr 524 kr
HomeAway
5,0
Se deal
-15%
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Langebrück, Dresden, Tyskland
fra 445 kr 524 kr
HomeAway
4,9
Se deal
-19%
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Niederpoyritz, Dresden, Tyskland
fra 608 kr 746 kr
HomeAway
5,0
Se deal

Anbefalte feriehus i Dresden

Lei feriehus og ferieleiligheter i Dresden: fra 156 kr per natt

Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Strehlen, Prohlis, Dresden
fra 637 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Strehlen, Prohlis, Dresden
fra 781 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Striesen, Blasewitz, Dresden
fra 619 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Lockwitz, Prohlis, Dresden
fra 429 kr
HomeAway
4,6
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Johannstadt, Altstadt, Dresden
fra 973 kr
HomeAway
4,6
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 2 soverom
Loschwitz, Dresden, Tyskland
fra 644 kr
HomeAway
4,7
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Weißig, Schönfeld-Weißig, Dresden
fra 445 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Strehlen, Prohlis, Dresden
fra 452 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Radeberger Vorstadt, Neustadt, Dresden
fra 166 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus og leiligheter

Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Südvorstadt-Ost, Altstadt, Dresden
fra 532 kr
HomeAway
4,7
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Leipziger Vorstadt, Neustadt, Dresden
fra 1.039 kr
HomeAway
4,0
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 6 gjester ∙ 1 soverom
Zöllmen, Gompitz, Dresden
fra 327 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Äußere Neustadt, Neustadt, Dresden
fra 850 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Balkong
Hus ∙ 2 gjester
Innere Altstadt, Altstadt, Dresden
fra 494 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Plauen, Dresden, Tyskland
fra 876 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hosterwitz, Dresden, Tyskland
fra 331 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Fisking
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Loschwitz, Dresden, Tyskland
fra 931 kr
Booking.com
4,9
Se deal
Fisking
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Blasewitz, Dresden, Tyskland
fra 768 kr
Booking.com
4,8
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Dresden

 • Kjøkken (2.314)
 • Internett (2.181)
 • TV (1.825)
 • Vaskemaskin (1.174)
 • Røyking forbudt (967)
 • Parkering (901)
 • Oppvaskmaskin (738)
 • Tillatt med kjæledyr (714)
 • Mikroovn (695)
 • Hage (627)
 • Balkong (485)
 • Grill (371)

Pris og tilgjengelighet i indeks Dresden

Prisinformasjon for ferieboliger i Dresden

Grafen viser deg et gjennomsnitt av leiepriser Dresden for de neste 6 månedene. Prisene øker i Desember til et gjennomsnitt på 682 kr per natt, noe som gjør det til den dyreste måneden de neste 6 månedene. Med gjennomsnittelige priser på 633 kr per natt er November den billigste måneden å leie i.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Dresden

Denne grafen viser antall bookinger for de neste 6 månedene. I Januar Dresden, er 28% booket på forhånd. På den annen side, i September vil du finne flest tilgjengelige feriehus.

Vær-og klimaprognoser Dresden-2°

14°
18°
21°
12°
24°
15°
24°
14°
19°
10°
14°


Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over dette ser du vår graf for den årlige værmeldingen. Juli er den varmeste måneden i året Dresden, med temperaturer gjennomsnittlig opp mot 24°. På den annen side kan du få temperaturer på under -2° i Februar. Mars har fint vær, med kun 15 regndager.

Ferieleiligheter og Apartments i Dresden

Dresden er hovedstaden i den tyske delstaten Sachsen, og er en av Tysklands mest interessante og unike byer å besøke. Byen er elsket av både tyskere og turister og har selvsikkert hevet sig opp etter kraftig bombing under Andre Verdenskrig til i dag å være en vakker moderne by. Dresden er delt inn i to deler, atskilt av Elbe, som er Europas fjerde største elv. De to delene er kaldt 'Alstadt (gamlebyen) og Neustadt (den nye byen). I Altstadt finner man mange historiske bygninger og gjenstander og Neustadt er hvor mange forretninger og byens studerende og de hippe unge tilhører. HomeToGo har et bredt utvalg av ferieleiligheter i både gamlebyen og den nye byen, og med en slik leilighet kan du oppleve Dresden som en ekte borger!

Artige fakta

Dresden ligger i 'The Valley of the Clueless' (de uvitendes dal) som de omkringliggende fjell gjort det umuligt for folk å motta vesttysk radiosignaler!BH'en, tannkremen og kaffefilteret ble alle oppfunnet i Dresden - hva en praktisk by!De kjente komponister Back, Wagner og Schumann komponert musikken deres og levde i og om Dresden.Europeisk porselen var likeledes oppfunnet i Dresden for mer enn 300 år siden!

Ting å se og gjøre i Dresden

Dresden har mye å tilby sine besøkende - fra vakre arkitektur i gamlebyen til hippe barer og restauranter i den nye bydelen. Besøkende i byen bør begynne sin reise i gamlebyen, som er klart også den vakreste av de to. Frauenkirche (Vor Frue Kirke) er byens mest kjente katedralen og har blitt restaurert de siste 20 årene og har fått fornyet skjønnhet. Frauenkirche er sentralt beliggende i gamlebyen og er omgitt av vakker og sjarmerende små gater. Det er vanskelig å forestille seg slike vakre gatene er ganske ny og vakkert restaurert. Semper Operahuset er en annen imponerende bygnin fra før krigen, som også har blitt restaurert på bakgrunn av gjenforeningen av landet. Operaen har vært vert for flere verdenskjente opptredener og det er mulig å få en omvisning i bygningen og oppleve det vakre interiøret. Det er en fryd å vandre rundt i gamlebyen og du finner også mange caféer og restauranter langs de små gatene. Hust å oppleve 'Fürstenzug', en 120 meter lang minnesmerke som skildrer mange saksiske herskere - en virkelig imponerende bygning!

På en spasertur gjennom gamlebyen ville man før eller senere ende opp ved bredden av Elben. Her finner du flere vakre broer som krysser elven til Neustadt, som tidligere var den fattige delen av byen, men er i dag et populær hangout for studenter og turister. Området har en helt annen atmosfære som gamlebyen og du finner noen av de beste kafeene og restaurantene her. Vi anbefaler et besøk til AnTon og Bautzner Tor, som er to gode barer som serverer lokalt brygget øl. Den nye bydelen har en spesiell og unik stemning om det. Området har oppholdt seg intakt under krigen og det er mange interessante bygningen å se her. Det kan minne litt av Berlin og deler noen av atmosfæren av hovedstaden

Museer i Dresden

Det er mange imponerende museer i Dresden, som alle er verdt et besøk. Grünes Gewölbe er den mest populære i byen og huser en fascinerende og nesten overveldende samling av sjeldne steiner, relikvier og skulpturer. Det Militærhistoriske museum er også en populær attraksjon som fokuserer på de mange aspekter av militær historie og strekker seg over fire etasjer. Gemäldegalerie Alte Meister er definitivt også et besøk verdt og har en stor samling av malerier fra 15. til 18 år. århundre. Galleriet har kunstverk av nederlandske, flamsk og italienske kunstnere og ligger i Sempet Museet. Albertinum Museet har likeledes en stor samling av verker fra den romantiske perioden frem til i dag, og regnes som en av Tysklands viktigste museer!

Mat og drikke i Dresden

Hvis man ønsker et spesielt måltid anbefaler vi et besøk til PlanWirtschaft, som er elsket av de lokale. Alle deres retter laget av lokale råvarer, kelnerne har alltid et smil på leppene og den koselige atmosfæren i restauranten gjør et besøk til en fest - finn stedet på Louisenstrasse i den nye bydelen. Raskolnikoff er er et annet godt sted i nærheten for å spise. På Theater Platz i nærheten av elven Elbe i gamlebyen er Alte Meister, som er en hyggelig kafé i løpet av dagen og en restaurant i de senere kveldstimer. Deres menyen følger årstidene og stedet åpnet i 2002 og har alt du kan forvente fra atmosfæren i Dresden!

Transport til og fra Dresden

Flyplassen i Dresden, Dresden-Klotzsche Airport, ligger omtrent 11 kilometer nord for byen. Byen er ikke i direkte flyforbindelse med Oslo flyplass men er koblet til andre europeiske byer for eksempel London, Düsseldorf og Zürich - alle med mulighet for å leie sin egen leilighet. Fra flyplassen kan du ta S-bahn til byen, som tar omkring 20 minutter. Det er likeledes lett å komme til andre tyske byer fra Dresden med sine mange forbindelser med nærtliggene byer som Berlin, Leipzig og den tsjekkiske hovedstaden Prag, hvor man likeledes kan finne et bredt utvalg av ferieleiligheter. Den raskeste metoden er med tog, som imidlertid kan bli ganske dyrt. Der er likeledes billigere måter å komme til Dresden på - vi anbefaler den såkalte Schönes Wochenende billett, det gir tilgang til en gruppe på fem å reise i Tyskland for 42 Euro. Dette fører til en utrolig billig måte å reise rundt i landet og hvis du ikke bryr deg om lenger reisetid og masse av opplevelser langs veien er dette den perfekte måten å komme til Dresden! Det er også mulig å komme til Dresden med buss fra Berlin, som administreres av busselskapet BerlinLinien og kjører åtte ganger daglig mellom de to byene. Når du ankommer i Dresden vil du bli overrasket, hvor lett det er å bruke både buss og tog for å se alle de mange attraksjonene i byen. Dresden er en relativt kompakt by og busser og trikker knytter byen briljant. Lokalbefolkningen foretrekker vanligvis ta rundt med sykkel og det er flere steder hvor det er mulig å leie sykler, som er en fantastisk måte å oppleve Dresden!

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Dresden Novasol ferieboliger Dresden dansommer ferieboliger Dresden TripAdvisor ferieboliger Dresden DanCenter ferieboliger Dresden Cofman.no ferieboliger Dresden HomeAway ferieboliger Dresden SOL OG STRAND ferieboliger Dresden Interhome ferieboliger Dresden e-domizil ferieboliger Dresden Belvilla ferieboliger Dresden Holiday Home ferieboliger Dresden 9flats.com ferieboliger Dresden Inter Chalet ferieboliger Dresden Only-apartments ferieboliger Dresden Migoa ferieboliger Dresden

Lignende feriesteder

De mest populære nabolagene i Dresden