Feriehus & leiligheter Forde

Sammenlign 15 tilgjengelige ferieboliger fra 16 tilbydere
Forde

Anbefalte feriehus i Forde

Lei hus og ferieleiligheter i Forde: fra 472 kr per natt

Balkong
Privat rom ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Førde, Sogn og Fjordane, Norge
fra 473 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Forde, Sogn og Fjordane, Norge
fra 970 kr
Booking.com
4,9
Se deal
Balkong
Hus ∙ 2 gjester ∙ 3 soverom
Forde, Sogn og Fjordane, Norge
fra 1.493 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Forde

 • Røyking forbudt (14)
 • Internett (14)
 • Parkering (14)
 • TV (13)
 • Hage (9)
 • Grill (9)
 • Kjøkken (8)
 • Mikroovn (8)
 • Tillatt med kjæledyr (8)
 • Balkong (8)
 • Vaskemaskin (7)
 • Oppvaskmaskin (5)

Været Forde


-3°

-3°

-2°

12°
15°
17°
10°
16°
10°
14°
10°


-1°
Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over dette ser du vår graf for den årlige værmeldingen. Juli er den varmeste måneden i året Forde, med temperaturer gjennomsnittlig opp mot 17°. Hvis du heller ønsker det kjølig er den kaldeste måneden Januar. Ta med deg paraply i Juli - det er den våteste måneden i året!

Feriebolig i kulturbyen Førde, midt i hjertet av Sogn og Fjordane

Kulturbyen Førde har masse spennende opplevelser å by på for sine besøkende. Her kan du dra på tur til isbreen Grovabreen, som er Førdes høyeste punkt og en fantastisk naturopplevelse, eller du kan oppleve kunst og kultur i byens sentrum. Mulighetene her er mange, og om sommeren arrangeres også festival for musikkelskere med et bredt spekter av nasjonale og internasjonale artister. Med Førdes vakre beliggenhet innerst i Førdefjorden, har du et hav av naturopplevelser å velge mellom. Enten du fortrekker fiske, turer i fjellet eller mer kulturelle opplevelser, vil du garantert finne det du leter etter med en feriebolig i denne regionen.

Vis alle 15 feriehus
Slik kommer du deg dit

Reisen til Førde

Førde ligger i Sunnfjord, midt i Sogn og Fjordane fylke. Hit kommer du enklest med bil. Kommunen har også et godt busstilbud både til Oslo og Trondheim, i tillegg til et godt kollektivtilbud lokalt som dessuten også tilbyr nattbusser i helgene. Flyplassen Førde Lufthamn Bringeland ligger 16 km fra Førde sentrum og er et godt alternativ for langveisfarende.

Vær & klima

Vær og klima i Førde

Førde kommune, som mange andre Vestlandskommuner, har mye nedbør året rundt. Selv om det også er en del nedbør om sommeren, er klimaet varmt med en fin temperatur.

Kunst & kultur

Kunst og kulturopplevelser i Førde

Sogn og Fjordane kunstmuseum er lokalisert i Førde. Her kan du oppleve en samling på over 1000 kunstverk fra 1900-tallet, med størst tyngde fra 1970-årene til nåtid. Museet har også egen kafe og en bokbutikk som også selger kunst.

En halvtimes kjøring fra Førde, på Vassenden, finner du Eikåsgalleriet. Dette galleriet viser samlingen til Ludvig Eikås som var en fremgangsrik, non-figurative billedkunstner, skulptør, tegner og maler i etterkrigstiden. Hele 850 kunstverk av Ludvig Eikås vises i samlingen innen forskjellige stilarter.

Hvis du har leid deg en feriebolig i Førde, kan det også være verdt å besøke Anders Svor-museet hvor du kan oppleve samlingen til den kjente billedhuggeren Anders Svor og Astruptunet som viser samlingen til Nikolai Astrup.

Familieaktiviteter

Aktiviteter med barn i Førde

Reiser du med barn til Førde, finnes det mange gode tilbud. Førdehuset er et kulturhus med svømmehall med vannsklie og badstue, kino, bibliotek samt idrettshall. Dette er åpent året rundt. På nettsiden til Førdehuset finnes informasjon om alle arrangementene og muligheter for å kjøpe billetter.

Her i den vakre Vestlandsnaturen, er det mange utfluktsmuligheter å velge mellom. Om sommeren kan det være veldig flott å besøke badestranden Erdalsstranda som ligger i bygden Erdal i Førde. Stranden har gode parkeringsmuligheter like ved.

Sanden er et friluftsområde i Naustdal, like ved utløpet til elven Nausta. Anlegget er barnevennlig med sandvolleyballbane, badeanlegg med stupebrett og turveier. Båthavnen som finnes på stedet har også en egen gjestebåthavn hvor det er fint å legge til om du kommer vannveien.

Lokale severdigheter

Utfluktsmuligheter i Førde

Er du glad i turer i naturen kan en topptur til Sandfjellet anbefales. Innerst i Førde kommune i Angdalen, like ved grensen til Naustdalen, ligger denne naturperlen som byr på en fantastisk utsikt. Det finnes også fine fiskevann i området. Turen kan gjennomføres sommer som vinter, og det er også muligheter for guidet tur med overnatting. Å gå til toppen av fjellet tar ca. fem timer.

Huldefossen, som har et fall på 90 meter, er et spektakulært syn. Ta gjerne med deg fotoapparatet hvis du besøker denne naturperlen. Huldefossen ligger ca. 1 mil fra Førde sentrum, og det er 500 meter å gå fra parkeringsplassen, over en trebru, og videre opp veien som tar deg opp til fossen.

Hvis du ønsker en litt mindre krevende spasertur, kan du ta turen opp til Førdesveten. Denne turen på 2 km tar deg opp på en topp som ligger 284 m.o.h. og har utsikt til sju kirkesogn. Her finnes også et minnesmerke for et fly som styrtet i 1948 hvor kun to av ni mennesker ombord overlevede.

Lokale begivenheter

Førdefestivalen

Den mest kjente festivalen i Førde, er Førdefestivalen som arrangeres hver år i starten av juli. Dette er også Skandinavias største scene for verdensmusikk og folkemusikk. Her møtes årlig over 300 musikere og festivalen har fått stor internasjonal oppmerksomhet. Nesten 3000 besøkende inntar festivalen hver år for å se spennende artister på 30 forskjellige scener. Førdefestivalen byr også på lokalprodusert mat til sine festivaldeltakere, så her er det også duket for noen kulinariske opplevelser underveis.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Forde Novasol ferieboliger Forde dansommer ferieboliger Forde TripAdvisor ferieboliger Forde DanCenter ferieboliger Forde Cofman.no ferieboliger Forde HomeAway ferieboliger Forde SOL OG STRAND ferieboliger Forde Interhome ferieboliger Forde e-domizil ferieboliger Forde Belvilla ferieboliger Forde Holiday Home ferieboliger Forde 9flats.com ferieboliger Forde Inter Chalet ferieboliger Forde Only-apartments ferieboliger Forde Migoa ferieboliger Forde

Lignende feriesteder