Feriehus & leiligheter Fredrikstad

Sammenlign 253 tilgjengelige ferieboliger fra 24 tilbydere
Fredrikstad
Når som helst
2 gjester

Anbefalte feriehus i i Fredrikstad

Lei feriehus og ferieleiligheter i i Fredrikstad: fra 293 kr per natt

Privat rom ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 267 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 377 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 2 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 1.207 kr
Airbnb
4,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 373 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 1.250 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 792 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 2 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 750 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 845 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 2.307 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med peis

Peis
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 676 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Leilighet ∙ 9 gjester ∙ 4 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 1.837 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 207 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus og leiligheter

Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 2 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 715 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 559 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 2 soverom
Fredrikstad, Østfold, Norge
fra 657 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Fredrikstad

 • Internett (102)
 • Kjøkken (99)
 • TV (87)
 • Vaskemaskin (81)
 • Tillatt med kjæledyr (35)
 • Peis (35)
 • Hage (33)
 • Oppvaskmaskin (30)
 • Mikroovn (24)
 • med aircon (24)
 • Grill (24)
 • Røyking forbudt (15)

Vær-og klimaprognoser i Fredrikstad


-5°

-3°

-2°
10°
15°
19°
10°
22°
13°
20°
11°
17°
11°


-2°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over ser du været for Fredrikstad. Gjennomsnittelig er den varmeste måneden Juli. På den annen side er Januar den kaldeste måneden i Fredrikstad, med temperaturer på under -5°. Den våteste måneden vil være Januar med spådde 22 regndager. På den annen siden vil det kun være 14 regndager i April, som er den tørreste måneden.

Feriebolig i Norges første renessanseby Fredrikstad

I Fredrikstad er mulighetene mange og varierte hvis du leter etter en feriebolig. Tenk deg å våkne opp i en fyrvokterbolig like ved vannet. Der kan du nyte solen sammen med den deilige sjøluften og kjenne sanden mellom tærne. Kanskje har du har leid deg en liten båt og skal ut å fiske, eller kanskje vil du bare nyte late dager på de varme svabergene i skjærgården. Med en feriebolig i Fredrikstad sentrum er veien kort inn til Gamlebyen hvor du finner et yrende folkeliv med masse kafeer og gallerier. Her kan du vandre i de brosteinsbelagte gatene, se de godt bevarte bygningene i en lun atmosfære som både store og små vil trives i. Gamlebyen er omkranset av en stjerneformet voll inn mot Glommas bredder. Fredrikstad er et unikt reisemål som byr på seg selv i all sin historie og sjarme.

Vis alle 253 feriehus
Slik kommer du deg dit

En kort tur fra hovedstaden

Du kan enkelt reise til Fredrikstad med buss fra Oslo lufthavn hvis du ankommer med fly. Leiebil er et godt alternativ hvis du vil ha friheten til å reise rundt på egenhånd. Det er flere bilutleiefirmaer som har kontorer i Fredrikstad. Leieprisene varierer utfra hvilken bil du ønsker og hva du trenger av ekstrautstyr.

Mat & drikke

Matopplevelser i Fredrikstad

En tur på bryggen i Fredrikstad er også noe å unne seg. Hva med å spise på en god restaurant mens du følger med på båtlivet og folkelivet rundt. Fredrikstad har mange gode restauranter å by på. Du finner et variert utvalg av mat og drikke. Gamlebyen byr også på gode og varierte kulinariske opplevelser.

Familieaktiviteter

Barnas paradis

Fredrikstad byr også på sightseeing. Hva med å dra på øyhopping i Hvaler? Med 833 skjær og holmer er det mye å velge imellom. Akerøya er for mange et meget populært sted å besøke om sommeren for både lokale og ferierende. Det finnes lune badeplasser for små og store med fine strender, og du kan også gå innover øya på grønne sletter. Barna vil virkelig kose seg her. Akerøy Fort er også et sted du bør besøke og som er spennende for litt større barn. Fortet er bygget i 1664 og er nå restaurert på frivillig basis. Deler av Akerøya og området rundt er også et fredet fuglereservat. Her kan du oppleve fugleriket på nært hold. Minicruise på Glomma med byfergen kan også være et hyggelig alternativ om du er på ferietur i denne regionen. En rundtur tar i underkant av en time, og det er også mulig å ta med seg sykkel på fergen om ønskelig.

Lokale severdigheter

Utfluktsmuligheter

Hvis du har leid en feriebolig i Fredrikstad sentrum er det ikke mer enn en 20 minutters sykkeltur ut til Langøya som er et skjærgårdsparadis. Krabbefiske er veldig populært både for store og små. Med utgangspunkt i en så flott by som Fredrikstad, har du mange muligheter. Her kan du boltre deg på strendene eller besøke noen av de mange øyene i området. Kongefamilien har sin feriebolig på Hankø som regnes som hjertet av seilsportens verden. Besøker du Hankøsundet vil du også, på en holme midt i vannet, finne en varde til minne om kong Olav som var meget interessert i seilsporten.

Lokale begivenheter

Varierte toner på Månefestivalen

Hvert år arrangeres Månefestivalen i Fredrikstad. Er du glad i musikk, er dette absolutt verdt å få med seg. Musikken her inkluderer alt fra jazz til hardrock og blir for mange en uforglemmelig opplevelse. Festivalen har vært arrangert hvert år siden 2001 og holder sted i Gamlebyen i Fredrikstad.

Severdigheter & aktiviteter i Fredrikstad

Severdigheter i Fredrikstad

Gamlebyen modelljernbanesenter

Midt i Gamlebyen finner du modelljernbanesenteret hvor du blant annet kan du oppleve Gamlebyen i miniatyrutgave med sine 30 lokomotiver på 2 km skinner i et flott landskap. Du kan også besøke jernbanekafeen eller ta en tur innom butikken tilhørende modelljernbanesenteret.

Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset i Fredrikstad strekker seg over fire etasjer og er Norges nest største litteraturhus. De byr på spennende arrangementer i form av boklanseringer, foredrag, konserter og barneshow.

Roald Amundsens fødested

"Tomta" er navnet på Norges største oppdagelsesreisende sitt fødested. Det ligger ved Glommas utløp og her kan du få et innblikk i Roald Amundsens første leveår.

Glasshytta i Gamlebyen

Ta turen til Glasshytta i Gamlebyen og lær å blås dine egne glass. Rett ved vindebroen, ved inngangen til Gamlebyen, finner du glasshytten. Stedet har eksistert siden 1958 og her kan du kjøpe fantastisk glasskunst og prøve å lage din egen.

Isegran

Øya Isegran som deler Glomma i to har en rik historie. Den vakre, grønne øya byr på kulturformidling, mat og maritim historie.

Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Fredrikstad Novasol ferieboliger i Fredrikstad dansommer ferieboliger i Fredrikstad Airbnb ferieboliger i Fredrikstad TripAdvisor ferieboliger i Fredrikstad DanCenter ferieboliger i Fredrikstad Cofman.no ferieboliger i Fredrikstad HomeAway ferieboliger i Fredrikstad SOL OG STRAND ferieboliger i Fredrikstad Interhome ferieboliger i Fredrikstad e-domizil ferieboliger i Fredrikstad Belvilla ferieboliger i Fredrikstad Holiday Home ferieboliger i Fredrikstad 9flats.com ferieboliger i Fredrikstad Inter Chalet ferieboliger i Fredrikstad Only-apartments ferieboliger i Fredrikstad Migoa ferieboliger i Fredrikstad

Lignende feriesteder