Feriehus & leiligheter Gøteborg

Sammenlign 255 tilgjengelige ferieboliger fra 33 tilbydere
Gøteborg
Spar opp til 45%

Det beste utvalget av ferieboliger i i Göteborg

-45%
f.eks. 1/12 - 8/12
Hus ∙ 8 gjester ∙ 3 soverom
Styrsö, Gøteborg, Sverige
fra 617 kr 1.129 kr
Only-apartments
4,3
Se deal

Anbefalte feriehus i i Göteborg

Lei hus og ferieleiligheter i i Göteborg: fra 182 kr per natt

Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Hjuvik, Gøteborg, Sverige
fra 734 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Torslanda, Gøteborg, Sverige
fra 877 kr
HomeAway
4,3
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hjuvik, Gøteborg, Sverige
fra 1.376 kr
Interhome
5,0
Se deal
Hus ∙ 8 gjester ∙ 4 soverom
Hjuvik, Gøteborg, Sverige
fra 1.632 kr
Novasol
4,7
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Rödbo, Gøteborg, Sverige
fra 576 kr
Easy Reserve
4,6
Se deal
Hus ∙ 8 gjester ∙ 3 soverom
Hjuvik, Gøteborg, Sverige
fra 2.717 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester
Torslanda, Gøteborg, Sverige
fra 242 kr
Expedia
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Skår, Gøteborg, Sverige
fra 637 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Johanneberg, Gøteborg, Sverige
fra 1.730 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

-15%
Balkong
Hus ∙ 2 gjester
Hjuvik, Gøteborg, Sverige
fra 999 kr 1.173 kr
Cofman.no
5,0
Se deal
Balkong
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Näset, Gøteborg, Sverige
fra 2.614 kr
Novasol
4,1
Se deal
Balkong
Feriepark ∙ 4 gjester
Kålltorp, Gøteborg, Sverige
fra 445 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus eller leiligheter

Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Hjuvik, Gøteborg, Sverige
Sjekk priser
Interhome
4,4
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 7 gjester ∙ 1 soverom
Heden, Gøteborg, Sverige
fra 1.039 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Privat rom ∙ 2 gjester
Älvsborg festning, Gøteborg, Sverige
fra 735 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Se alle tilbud

Villaer eller leiligheter med peis

Peis
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Styrsö, Gøteborg, Sverige
fra 654 kr
Novasol
4,3
Se deal
Peis
Hus ∙ 8 gjester ∙ 5 soverom
Askim, Gøteborg, Sverige
fra 2.252 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Peis
Hus ∙ 8 gjester ∙ 4 soverom
Askim, Gøteborg, Sverige
fra 2.323 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Göteborg

 • Internett (235)
 • Røyking forbudt (229)
 • TV (167)
 • Parkering (142)
 • Kjøkken (117)
 • Vaskemaskin (106)
 • Mikroovn (89)
 • Balkong (79)
 • Hage (70)
 • Tillatt med kjæledyr (66)
 • Grill (62)
 • Rullestolvennlig (55)

Været i Göteborg


-3°

-3°

-1°
11°
16°
18°
10°
21°
13°
20°
12°
17°
12°


Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Grafen over gir deg en årlig oversikt over været i Gøteborg. Over de neste 6 månedene er det Juli som vil ha de høyeste temperaturene. Det er ikke forventet noen hetebølge i Januar, da gjennomsnittstemperaturen ligger på -3°. Ta med deg paraply i Juli - det er den våteste måneden i året!

Opplev Göteborg på en annen måte ved å leie en ferieboig

I Göteborg kan det være en fordel å leie en feriebolig, kanskje spesielt fordi du da får muligheten til å bo andre steder enn i sentrum. Alle de ulike bydelene i Göteborg har nemlig sin egen sjarm, og med en feriebolig kan du bestemme selv hvor du vil dra, og hva du vil oppleve.

Den vanligste formen for ferieboliger i Göteborg, er moderne byleiligheter. Om du velger øyen Hisingen eller bydelen Linné, eller noe helt annet er opp til deg selv. Her finner du mange muligheter for å oppleve lokale delikatesser og utflukter i nærområdet.

Vis alle 255 feriehus
Slik kommer du deg dit

Slik kommer du deg til Göteborg

Reiser du til Göteborg kan du velge mellom flere transportmuligheter. Du kan ta fly til Landvetter lufthavn og ta buss derfra, eller tog til sentralstasjonen i Göteborg sentrum. Du kan også ta buss, da ankommer du Nils Ericssonterminalen sentralt i Göteborg.

Når du skal rundt i byen, kan du ta buss, båt eller trikk. Da kan du kjøpe én billett og bruke den på alle de ulike transportmidlene. Billettene kan du kjøpe på flere sentralt beliggende steder i byen, noe som bidrar til at det er svært enkelt å komme seg rundt i byen.

Mat & drikke

Lokale delikatesser og kulinariske opplevelser

Göteborg er byen som har alt når det kommer til mat. Her finner du restauranter som serverer førsteklasses fisk, husmanskost med en moderne vri, matvogner og restauranter som har blitt tildelt Michelin-stjerne. Her har du altså mange alternativer å velge mellom, og kan finne noe som alle i reisefølget liker.

Men, enda viktigere når du jakter på svenske mattradisjoner, er den såkalte fika som svenskene er så glade i. I Göteborg finner du selvsagt mange steder du kan gå for en kaffetår og noe søtt å bite i.

Lokale severdigheter

Få et avbrekk ved å ta en tur på utflukt

Om du går lei av den travle storbyen, kan du dra på en utflukt i skjærgården, eller ta livet helt med ro i Göteborg botaniske hage, eller besøke Trädgårdsföreningen, som er en av de best bevarte parkene fra 1800-tallet i Europa. Alle disse mulighetene ligger bare et steinkast unna byen, og på under en time kan du ha kommet deg ut til pittoreske fiskelandsbyer. Om du ikke vil helt ut på det åpne havet, kan du også bli med på en tur rundt byen på en kanalbåt.

Severdigheter & aktiviteter i Göteborg

Fra sus i magen til vitenskapelig fascinasjon

Liseberg

Liseberg er den største fornøyelsesparken i Skandinavia, og her finner du noe for enhver smak. Du finner til og med karuseller inspirert av norrøn mytologi. Du vil kanskje tenke at en tur i fornøyelsesparken er best på sommeren, men på Liseberg sørger de for å ha noe gøyalt til enhver tid. De gjør for eksempel noe ut av både Halloween og julen. Hit bør du ta med barna på tur.

Göteborg kunstmuseum

På Göteborg kunstmuseum finner du kjente kunstverk av både nordiske og europeiske kunstnere. De har en variert samling, med verker av blant annet Munch, Rembrandt, Rubens og Monet. I tillegg til dette stiller de også ut moderne kunst, arrangerer aktiviteter for familier, og holder forelesninger og workshops, for å nevne noe. Her kan du altså gjøre mer enn bare å gå rundt og se på kunst.

Universeum

Du finner Universeum i byens hjerte, og dette er litt av en opplevelse. Universeum er et stort vitenskapssenter, med hele syv etasjer, der du kan oppleve alt fra tropiske regnskoger, svære akvarier og ulike eksperimenter. Her kan både store og små la seg fascinere, og det er vel verdt et besøk. Du kan selvsagt gå rundt og utforske senteret på egen hånd, men du kan også bli med på en guidet tur.

Haga

Haga er den eldste bydelen i Göteborg, og i sin tid var bydelen egentlig den første forstaden til byen. Langs gågata finner du gamle trehus som er blitt godt bevart, og her finner du nå mange ulike kafeer og småbutikker. Bydelen er perfekt for deg som vil handle og ha muligheten til å ta en kaffepause, fika, når du blir lei av å gå i butikker. Det finnes mange kafeer å velge mellom, men om du vil oppleve den berømte Hagabullen, en kanelbolle like stor som en tallerken, må du ta turen innom Café Husaren.

Feskekôrka

Med inspirasjon fra norske stavkirker og gotiske steinkirker, bygget arkitekten Victor von Gegerfelt den såkalte Feskekôrka, eller fiskekirken, i 1874. Det hele var i utgangspunktet et arkitektonisk eksperiment der han ville prøve å bygge rom uten støtter. I dag er dette et eldorado for den som liker sjømat, for her kan man kjøpe alle mulige delikatesser, fanget samme dag.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Göteborg Novasol ferieboliger i Göteborg dansommer ferieboliger i Göteborg TripAdvisor ferieboliger i Göteborg DanCenter ferieboliger i Göteborg Cofman.no ferieboliger i Göteborg HomeAway ferieboliger i Göteborg SOL OG STRAND ferieboliger i Göteborg Interhome ferieboliger i Göteborg e-domizil ferieboliger i Göteborg Belvilla ferieboliger i Göteborg Holiday Home ferieboliger i Göteborg 9flats.com ferieboliger i Göteborg Inter Chalet ferieboliger i Göteborg Only-apartments ferieboliger i Göteborg Migoa ferieboliger i Göteborg

Lignende feriesteder