Feriehus & leiligheter Hamburg

Sammenlign 11.269 tilgjengelige ferieboliger fra 34 tilbydere
Hamburg
Spar opp til 26%

Det beste utvalget av ferieboliger i Hamburg

-23%
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Strandkai, HafenCity, Hamburg
fra 1.985 kr 2.563 kr
HomeAway
5,0
Se deal
-18%
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Hamburg-Neustadt, Hamburg-Mitte, Hamburg
fra 957 kr 1.163 kr
HomeAway
4,8
Se deal
-26%
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Hamburg-Eppendorf, Hamburg-Nord, Hamburg
fra 1.024 kr 1.384 kr
HomeAway
5,0
Se deal

Anbefalte feriehus i Hamburg

Lei hus og ferieleiligheter i Hamburg: fra 201 kr per natt

Leilighet ∙ 4 gjester
Altstadt, Hamburg-Mitte, Hamburg
fra 1.320 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hamburg-Neustadt, Hamburg-Mitte, Hamburg
fra 669 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Allermöhe, Bergedorf, Hamburg
fra 934 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Strandkai, HafenCity, Hamburg
fra 1.986 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Hamburg-Neustadt, Hamburg-Mitte, Hamburg
fra 957 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Ohlsdorf, Hamburg-Nord, Hamburg
fra 1.058 kr
HomeAway
4,2
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Lohbrügge, Bergedorf, Hamburg
fra 879 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 2 soverom
Rahlstedt, Wandsbek, Hamburg
fra 527 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Eimsbüttel, Hamburg, Tyskland
fra 209 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus eller leiligheter

Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Sasel, Wandsbek, Hamburg
fra 1.100 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Poppenbüttel, Wandsbek, Hamburg
fra 975 kr
HomeAway
4,9
Se deal
-8%
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hohenfelde, Hamburg-Nord, Hamburg
fra 1.087 kr 1.177 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Villaer eller leiligheter med peis

Peis
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Steilshoop, Wandsbek, Hamburg
fra 237 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Peis
Hus ∙ 2 gjester
Bergedorf, Hamburg, Tyskland
fra 321 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Sasel, Wandsbek, Hamburg
fra 368 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Leilighet ∙ 2 gjester
Lemsahl - Mellingstedt, Wandsbek, Hamburg
fra 372 kr
Novasol
4,5
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 2 soverom
Rahlstedt, Wandsbek, Hamburg
fra 878 kr
HomeAway
4,2
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Rothenburgsort, Hamburg-Mitte, Hamburg
fra 715 kr
HomeAway
4,2
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Hamburg

 • Kjøkken (8.736)
 • Internett (6.552)
 • TV (4.739)
 • Vaskemaskin (4.560)
 • Oppvaskmaskin (1.611)
 • Mikroovn (1.231)
 • Tillatt med kjæledyr (1.223)
 • Røyking forbudt (1.057)
 • Parkering (781)
 • Hage (686)
 • Sprinkelseng (461)
 • Balkong (448)

Pris og tilgjengelighet i indeks Hamburg

Prisinformasjon for ferieboliger i Hamburg

I grafen over vil du finne informasjon vedrørende den gjennomsnittelige prisen på ferieboliger og leiligheter Hamburg. I de neste 6 månedene vil Desember. være den dyreste måneden å leie feriehus i. Oktober er den billigste måneden. Prisene faller til et gjennomsnitt på 745 kr per natt.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Hamburg

Grafen viser hva som allerede er booket ukentlig Hamburg for de neste 6 månedene. Det kan være vanskelig å finne en feriebolig Hamburg i November, ettersom dette er den måneden med flest bookinger. På den annen side, de færreste ferieboligene er leid ut i Mars.

Været Hamburg-1°

14°
17°
20°
10°
23°
13°
22°
13°
18°
10°
14°


Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Finn værmeldingen for Hamburg. De høyeste gjennomsnittstemperaturene finner du i Juli. Temperaturen kan synke til under -1° Hamburg i Februar. Ta med deg paraply i Juli - det er den våteste måneden i året!

Ferieleiligheter og Apartments i Hamburg

Den moderne, elegante og innbydende byen Hamburg er blant Tyskland mest kjære. En hovedåre i landets økonomi og hjem til den største havnen i Europa. Til tross for det industrielle nærværet av store containere og gigantiske skip, er Hamburg en vakker by. Her finner du fantastisk arkitektur rundt rådhuset og de mange omliggende gatene. Det er flust med flotte parker, fine restauranter og godt uteliv.

I Hamburg er man mye vant med turisme og det finnes en rekke overnattingsmuligheter for deg å velge mellom fra flotte hotell til bed and breakfast. Men isteden for å trekke til de vanlige overfylte turisthotellene kan det også være en fin idé å leie en privat leilighet via HomeToGo. Da får du muligheten til å oppleve byen slik de lokale gjør. Du vil kunne se byen fra perspektivet til en ekte Hamburger! På siden våres finnes masse tilbud over hele byen. Her finner du den perfekte bolig for weekendtur og storbyferie. Uansett om du reiser med hele familien din eller venner, med HomeToGo finner du sikkert den perfekte overnatting!

Morsomme fakta

Det er flere kanaler i Hamburg enn i Amsterdam og Venesia til sammen!Hamburg er syv ganger større en Paris og to ganger så stor som London.Hamburg har flere smykkebutikker, parfymerier, og yoga studioer en noen annen by i Berlin.

Ting å se og gjøre i Hamburg

Hamburg har mye å tilby besøkende til byen. Turister på besøk til Tyskland overser ofte Hamburg til fordel for Munchen, Berlin, eller Dredsen. Noe som er synd siden Hamburg er en både en vakker og interessant by, med sin egen kultur og følelse. Et godt sted å begynne er ved den berømte St Michaelis Kirken, klokketårnene hever seg over byen. Blant innbyggerne refereres kirken til som “Michael” og inne finner du et vakkert nav, tre orgel samt en fantastisk utsikt fra toppen. En utmerket mulighet til å få oversikt over byen, men hold deg fast!

Området rundt rådhuset er veldig vakkert og populært blant turister. Dersom du besøker Hamburg under en weekend kan du få med deg en av byens rare tradisjoner. Folk som feirer sin 30års dag og som fremdeles er ugifte blir ydmyket av sine venner foran rådhuset og må feie opp øl korker som har blitt kastet på bakken.

Alster Innsjøen ligger like ved byen og er en av de mest pittoreske stedene Hamburg har å by på. En favoritt blant både turister og lokale. Du kan ta en båttur eller et cruise fra Alster til en av Hamburgs mange kanaler. Her er det også mange fine seilbåter en kan lene seg tilbake og se på i solen. Om vinteren, blir innsjøen til en gigantsik skøyteplass. For et fin utsikt over Hamburg fra over Elbe Elven er det mulig å gå under elven via den berømte Gamle Elbe Tunnelen. Store heiser tar der under bakken og en opplyst gangvei leder deg til den andre siden hvor du kan nyte en øl og ei pølse. Du finner inngangen til tunnellen ved Steinwerder.

Hamburger Dom er en stor offentlig festival som holdes tre ganger i året. Og den er helt fantastisk! Messen tiltrekker seg årlig 9 millioner besøkende og starter alltid med en parade. Her finner du allslags attraksjoner fra pariserhjul til øl-telt! Det er regionens lengeste festival, den varer en måned.

Natteliv i Hamburg

Nattelivet i Hamburg er legendarisk, og i helgene er dette et av de mest spennende stedene å være i Tyskland. Moderne Hamburg er pakket til randen med barer, undergrunnsklubber og bra musikk. Sternchanze distriktet er hvor du finner mange av de beste barene som besøkes av de lokale. Det mer lurvete Reeperbahn distriktet trekker seg til flesteparten av turistene. Selv om området har forbedret sitt rykte de siste årene kan en fremdeles finne shabby gater og buler som peker tilbake å en tid da The Beatles levde og spilte i området

Astra Beer er en lokalbrygget øl som er ett tilgjengelig over hele byen og definitivt verdt å smake på. En typisk kveld på byen i Hamburg avsluttes med et besøk til Fiskemarkeddet i Altona rundt 6 på morgenen for litt nattmat/frokost bestående av fersk fisk og en siste dans til live musikken som spilles langs havnekantet. Dersom du leier en leilighet i Hambrug gjennom HomeToGo finner du garantert en perfekt apartment eller kanskje et feriehus slik at du kan utforske byen på dine egne premisser.

Komme seg rundt

Hamburg Lufthavn ligger 8 kilometer nord for sentrum. Den beste måten å komme seg til den er via S-Bahn systemet som tar deg til byen på 15minutter til den gunstige pris av €2. Å komme seg rundt i Hamburg er lettfint takket være det store U-Bahn og S-Bah systemet som betjener alle deler av byen. I tillegg har byen et godt bussnettverk og ferjer kjører langs elven Elbe. Det er også gode sykkelmuligheter da Hamburg som mange andre byer i Tyskland er godt tilrettelagt for syklende.

Byen Hamburg er virkelig en by vert å besøke. Her finnes nok med kultur, kunst, vakker natur og masse moro for hele familien. Dra til Tyskland og nyt havnebyn Hamburg. En flott reise ønsker deg hele HomeToGos team!

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Hamburg Novasol ferieboliger Hamburg dansommer ferieboliger Hamburg TripAdvisor ferieboliger Hamburg DanCenter ferieboliger Hamburg Cofman.no ferieboliger Hamburg HomeAway ferieboliger Hamburg SOL OG STRAND ferieboliger Hamburg Interhome ferieboliger Hamburg e-domizil ferieboliger Hamburg Belvilla ferieboliger Hamburg Holiday Home ferieboliger Hamburg 9flats.com ferieboliger Hamburg Inter Chalet ferieboliger Hamburg Only-apartments ferieboliger Hamburg Migoa ferieboliger Hamburg

Lignende feriesteder

De mest populære nabolagene i Hamburg