Feriehus & leiligheter Hemnes

Sammenlign 15 tilgjengelige ferieboliger
Hemnes
Når som helst
2 gjester

Velg den perfekte ferieboligen

Pris per natt
Opp til
100 kr - 199 kr
fra
Avstand til sentrum
Maks 1 km
Maks 2 km
Maks 5 km
Vurdering
Fremragende : 4,5+
Svært Bra: 4+
Bra: 3.5+

Anbefalte feriehus i Hemnes

Lei feriehus og ferieleiligheter i Hemnes: fra 695 kr per døgn

50 m² Hus
Kjøkken
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Hemnes, Aurskog-Høland, Norge
fra 695 kr
Vrbo
4,7
Se tilbud
Se alle tilbud

Leiligheter og ferieleier med kjøkken

Hus Kjøkken Hemnes
-50%
Kjøkken
Hus ∙ 5 gjester ∙ 3 soverom
Hemnes, Aurskog-Høland, Norge
fra 656 kr 1.312 kr
travelopo
4,8
Se tilbud
Hus Kjøkken Hemnes
-16%
Kjøkken
Hus ∙ 8 gjester ∙ 4 soverom
Hemnes, Aurskog-Høland, Norge
fra 945 kr 1.127 kr
travelopo
4,8
Se tilbud
Hus Kjøkken Hemnes
Kjøkken
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Hemnes, Aurskog-Høland, Norge
fra 787 kr
Vrbo
4,7
Se tilbud
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Hemnes

  • Røyking forbudt (1)
  • Ikke tillatt med kjæledyr (1)

Vær-og klimaprognoser Hemnes


-8°

-7°

-6°
10°
-2°
16°
19°
22°
20°
17°
12°

-2°

-5°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Sjekk ut vår værmelding for å finne den perfekte måneden for din ferie. I Juli kan makstemperaturen overstige 22°. Hvis du heller ønsker det kjølig er den kaldeste måneden Januar. Juni har fint vær, med kun 16 regndager.

Landlig sommeridyll i egen feriebolig på Hemnes

Er du på utkikk etter landlig idyll, er Hemnes stedet du leter etter. Som en uoppdaget perle på Østlandet ligger Hemnes vakkert til i Akershus kommune. Lei en feriebolig på Hemnes og nyt en herlig opphold i landlige omgivelser. Her kan du ta med deg kjæresten, vennegjengen, storfamilien, eller bare deg selv for en rolig, tilbaketrukket og velfortjent ferie. Opplev et sted og en tid som vil skape minner i lang tid fremover.

Vis alle 15 feriehus
Hvor er de beste stedene man kan oppdage kunst og kultur i Hemnes?

Historie, kultur og natur i skjønn symbiose

I tillegg til den landlige beliggenheten og naturen like foran døren, tilbyr Hemnes kultur og historie som du ikke kan få i en storby. Gå en tur til Basmo festning og utforsk de godt bevarte ruinene av det som for et halvt årtusen siden ble bygd som grensekontroll mellom Norge og Sverige.

Ta en tur og besøk Aurskog-Høland bygdetun, som representerer den gamle gårdsbebyggelsen i området slik den var i riktig gamle dager. Vandre gjennom tunet og lev deg inn i hvordan livet på Hemnes var på den tiden. Besøk villaen, stallen og fjøset, smia og den gamle skolestua. Slå det sammen med en rusletur i skogområdet, med sitteunderlag og termos, og nyt utsikten, solen og fuglekvitret.

Hva er de beste familieaktivitetene Hemnes?

For store og for små

Hemnes har alt dere måtte trenge bare et steinkast unna. I tillegg til endeløse muligheter i skog, mark, innsjø og park, ligger nærbutikken med trivelige ansatte midt i smørøyet. Hemnes kirke er åpen for en stille stund, fotballbanen inviterer til lek og spill, og det er kort vei til både Sverige og til Oslo om man vil ta en dagstur til storbyen.

Ikke mange steder kan måle seg med Hemnes om du leter etter ekte landlig idyll. Om du er alene eller med dine kjære, vil en feriebolig på Hemnes være et godt valg for en minneverdig ferie for dere alle. Nyt stillheten i stua, med en god bok og en kopp te, eller se solnedgangen fra kaia og nyt øyeblikk av fullkommen sinnsro.

Hvor er de unike attraksjonene Hemnes?

Badeliv og fiske på innsjøen Øgderen

For de som liker seg på vannet, ligger innsjøen Øgderen lett tilgjengelig i et vakkert kulturlandskap med store jordbruksområder og åkrer rundt. Her er det mulig å leie båt eller kano og ta en rotur på det blikkstille vannet. Ta med mat og litt drikke og nyt en piknik på det blå med din kjære, eller ta med badetøy og gi familien minner fra en dag eller en ferie utenom det vanlige.

Om du er av typen som liker å fange middagen selv, er innsjøen også særlig utmerket for gjeddefiske, så ikke glem fiskekortet! Hvem kan få den største gjedda? Ta fangsten med hjem til huset eller leiligheten din, og tilbered tidenes middag på gammelmåten!

Vi sammenligner over 1 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Hemnes Novasol ferieboliger Hemnes dansommer ferieboliger Hemnes Airbnb ferieboliger Hemnes TripAdvisor ferieboliger Hemnes DanCenter ferieboliger Hemnes Cofman.no ferieboliger Hemnes HomeAway ferieboliger Hemnes SOL OG STRAND ferieboliger Hemnes Interhome ferieboliger Hemnes e-domizil ferieboliger Hemnes Belvilla ferieboliger Hemnes Holiday Home ferieboliger Hemnes 9flats.com ferieboliger Hemnes Inter Chalet ferieboliger Hemnes Only-apartments ferieboliger Hemnes Migoa ferieboliger Hemnes

Lignende feriesteder

image-tag