Feriehus & leiligheter Hemsedal

Sammenlign 32 tilgjengelige ferieboliger fra 3 tilbydere
Hemsedal
Når som helst
2 gjester

Anbefalte feriehus i Hemsedal

Lei feriehus og ferieleiligheter i Hemsedal: fra 361 kr per døgn

Hus Hemsedal 7
Populært
Hus ∙ 7 gjester ∙ 3 soverom
Hemsedal, Buskerud, Norge
fra 347 kr
TUIvillas
4,7
Se tilbud
Se alle tilbud

Ferieleier med trådløst nett

Leilighet wifi Hemsedal
wifi
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hemsedal, Buskerud, Norge
fra 492 kr
Expedia
3,8
Se tilbud
Leilighet wifi Hemsedal
wifi
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Hemsedal, Buskerud, Norge
fra 809 kr
HomeToGo
3,8
Se tilbud
Gjestgiveri wifi Hemsedal
wifi
Gjestgiveri ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hemsedal, Buskerud, Norge
fra 2.011 kr
Expedia
3,0
Se tilbud
Se alle tilbud

Ferieboliger med peis

Hus Peis Hemsedal
Peis
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Hemsedal, Buskerud, Norge
fra 361 kr
TUIvillas
4,7
Se tilbud
Gjestgiveri Peis Hemsedal
Peis
Gjestgiveri ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Hemsedal, Buskerud, Norge
fra 2.011 kr
HomeToGo
Se tilbud
Hus Peis Hemsedal
Peis
Hus ∙ 8 gjester ∙ 4 soverom
Hemsedal, Buskerud, Norge
fra 448 kr
TUIvillas
4,4
Se tilbud
Se alle tilbud

Leiligheter og ferieleier med kjøkken

Leilighet Kjøkken Hemsedal
Kjøkken
Leilighet ∙ 6 gjester ∙ 1 soverom
Hemsedal, Buskerud, Norge
fra 492 kr
HomeToGo
3,8
Se tilbud
Leilighet Kjøkken Hemsedal
Kjøkken
Leilighet ∙ 10 gjester ∙ 1 soverom
Hemsedal, Buskerud, Norge
fra 1.607 kr
HomeToGo
3,8
Se tilbud
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Hemsedal

 • Røyking forbudt (26)
 • Kjøkken (26)
 • TV (26)
 • Parkering (26)
 • Internett (24)
 • Oppvaskmaskin (24)
 • Balkong (23)
 • Fisking (22)
 • Badstue (19)
 • Peis (14)
 • Mikroovn (12)
 • Hage (12)

Vær-og klimaprognoser Hemsedal

-5°
-13°
-3°
-11°

-9°

-5°
11°
15°
18°
15°
12°

-1°
-1°
-7°
-1°
-9°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over ser du været for Hemsedal. Juli er den varmenste måneden i Hemsedal med gjennomsnittstemperaturer på 18°. På den annen side er Januar den kaldeste måneden Hemsedal, med temperaturer på under -13°. Den mest regnfulle måneden er Januar, mens April er den tørreste.

Feriehus og Leiligheter i Hemsedal

Hemsedal er en kommune i Buskerud Fyle i Norge. Hemsedal er kjent som folkeeventyr landsby, hvor historier om troll og nisser vises i Hemsedal og Dalarna rundt. De fleste pasientene trolig flere til Hemsedal som "Nordens Alper" med sin populære skistedet Hemsedal Ski og Solheisen, og perfekte løyper. Med sin nordlige og høy posisjon i 625-1920 meter over havet er Hemsedal et snøsikre skianlegg med sesongen fra november til mai. En grunn til at skianlegget har blitt så populært er også fordi det er så nært til Norges største byer Oslo og Hemsedal. I Hemsedal trives både erfarne skiløpere og nybegynnere, unge og gamle, der alle kan finne sin favorittbakke.Det finnes en masse overnatting i Hemsedal, må man imidlertid være forsiktig med å bestille i tid når det blir fullt på de fleste hoteller og herberger ganske raskt. Med HomeToGo, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Vi tilbyr alt fra søte små fjellhytter, leiligheter, rom og studioer. Vi har også sommer hus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på HomeToGo håper du får en fantastisk tur til Hemsedal!

Skikjøring i verdensklasse

Hemsedal er friluftsentusiastens drømme reisemål! Hemsedal har totalt 52 velpreparerte bakker, 24 heiser, fire terrengparker, skicross arena, barnevakt, og et stort barneområdefor de minste. Det er trolig også i Hemsedal at man får mest ski for pengene - heisene er åpne 09:00-16:30, men flere dager, er det enda morgen og nattevakt, så er du en av dem som ønsker å dra ut i bakken i perfekt puddersnø så kan du gjøre det her! Barneområdet er den største i hele Norge. Dette er det perfekte stedet for de små ta sine to første svingene eller for nybegynnere som ønsker en lett start. I barneområdet, kan du også finne aktivitetsparken Gaupeland hvor barn kan leke i snøen, gå aking og prøve å ri karusellen. I tillegg til dette er det også barnevakt innendørs, som gjelder for barn over seks måneders alder - dette tilbudet er perfekt for foreldre som ønsker å nyte noen timer i bakken alene.

Hvis du ønsker å gå på ski i Hemsedal, kan du nyte 12 mil preparerte langrennsløyper og ca 9 mil på fjellveier i flotte omgivelser. Ulsåkstølen, på "Helsing runde" spor, og Flævasshytta på "Beihovdløypa" rute, kan du ta en pause og nyte en varm drikke og spise. Hemsedal er også godt kjent for sin off-piste skikjøring. Du kan gå med en guidet tur ved eksempel Norske Opplevelser, Fjellet Kaller eller Freeriderz, og lære mer om off-piste ski og sikkerhet med en lokal turistguide for å få mest mulig ut av det. Det er viktig å kjenne området, eller i det minste gå med noen som gjør - spesielt med drivstoff på skredfaren. Off-piste ski er alltid på egen risiko. Stå på de preparerte bakkene i Hemsedal Skisenter og Solheisen anses også off-piste skikjøring.

Foruten ski og snowboard, det er andre morsomme vinteraktiviteter her. Du kan gå hundekjøring med Hemsedal Huskies klatre snöskovandra, og isklatring med Norske Opplevelser eller Fjellet Kaller, så vel som å gå på en kanefart med Hemsedal Hestesenter eller Flaget Gård.

Om vinteren kan det være fint å spise i en koselig restaurant eller gå til after-ski, Kjøkken Kroken kan du nyte en hyggelig atmosfære og god mat. Hvis du ønsker å prøve lokale retter i en lokal atmosfære, hvorfor ikke besøke Anne Ulsåkstølen Mountain Lodge, som ligger rett under den mektige skog Horn Mountain. Her kan du se hvordan livet har vært på et fjell beite i de siste 100 år, bli med i en bakningsdag, kjøpe ost, rømme og smør fra gården og nyte kaffe og andre lokale spesialiteter. Hemsedal Cafe, Skistua og Stavkroa er også gode steder. Senere kan du danse eller bare ta en drink til Hemsen Nightclub og Bar.

Hemsedal er like populær i sommer med alle de fine friluftsaktiviteter man kan hengi seg her da. Det er, for eksempel, fiske, golf, ridning, sykling, fotturer, kajakkpadling, snorkling, fjellklatring, og masse annet moro som kan bli funnet på! Den har alt!

Overnatting i Hemsedal

I Hemsedal er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med HomeToGo, kan du enten velge å bo hos en vert som kan fungere som privat guide under turen, eller bestille overnattingssteder som er privat, bare for deg! Ellers vil verten vise deg de aller beste attraksjonene byen har å tilby, og restauranter som kan lage mat på lokale spesialiteter i akkurat den rette måten. Du kan velge å bo i en ferieleilighet, men enda enklere rom og hytter for de som reiser på budsjett. HomeToGo ønsker deg en fantastisk tur til Hemsedal!

Vi sammenligner over 1 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Hemsedal Novasol ferieboliger Hemsedal dansommer ferieboliger Hemsedal Airbnb ferieboliger Hemsedal TripAdvisor ferieboliger Hemsedal DanCenter ferieboliger Hemsedal Cofman.no ferieboliger Hemsedal HomeAway ferieboliger Hemsedal SOL OG STRAND ferieboliger Hemsedal Interhome ferieboliger Hemsedal e-domizil ferieboliger Hemsedal Belvilla ferieboliger Hemsedal Holiday Home ferieboliger Hemsedal 9flats.com ferieboliger Hemsedal Inter Chalet ferieboliger Hemsedal Only-apartments ferieboliger Hemsedal Migoa ferieboliger Hemsedal

Lignende feriesteder

image-tag