Feriehus & leiligheter Hol

Sammenlign 7 tilgjengelige ferieboliger fra 2 tilbydere
Hol
Når som helst
2 gjester

Anbefalte feriehus i Hol

Lei feriehus og ferieleiligheter i Hol: fra 445 kr per natt

Peis
Hytte ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hol, Buskerud, Norge
fra 451 kr
Airbnb
4,6
Se deal
Peis
Hytte ∙ 6 gjester ∙ 5 soverom
Hol, Buskerud, Norge
fra 1.771 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Hytte ∙ 8 gjester ∙ 4 soverom
Hol, Buskerud, Norge
fra 2.435 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Hol

 • Kjøkken (7)
 • TV (7)
 • Peis (7)
 • Vaskemaskin (7)
 • Tillatt med kjæledyr (4)
 • Internett (4)
 • Sprinkelseng (4)
 • Oppvaskmaskin (3)
 • Grill (3)
 • Badstue (2)
 • Røyking forbudt (2)
 • Hage (2)

Vær-og klimaprognoser Hol

-5°
-13°
-3°
-11°

-9°

-5°
10°
14°
17°
15°
12°

-1°
-1°
-7°
-1°
-9°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over ser du været for Hol. Juli er den varmenste måneden i Hol med gjennomsnittstemperaturer på 17°. Hvis du heller ønsker det kjølig er den kaldeste måneden Januar. April er den tørreste måneden.

Feriebolig i det naturskjønne dalføret Hol

Hol kommune byr på et rikt nettverk av turstier i naturskjønne områder. Her finnes nasjonalparker og andre fantastiske turer du kan gå. Det finnes flere innsjøer du kan ta turen til, og fiskemulighetene her er gode. Med en feriebolig i Hol har du også et perfekt utgangspunkt for både sommer- og vinteraktiviteter. For en uforglemmelig tur kan du også besøke Vargabreen, som er en isbre på grensen til Hol, Ulvik og Aurdal. Hol kommune har også Rallarvegen å by på. Dette en er kjempefin veg å sykle. Vegen har flere ganger blitt kåret til en av de mest nydelige veger å sykle. Her får du oppleve en høydeforskjell på 1000 meter i naturskjønne omgivelser. Vegen går fra Haugastøl til Flåm langs Bergensbanen.

Vis alle 7 feriehus
Mat & drikke

Kulinariske opplevelser i Hol

I Hol får du servert ren og frisk mat uten tilsetningsstoffer. Den er kortreist med deilig smak av natur og fjell. Hol har egne oste- og kjøttprodusenter. Det finnes restauranter som serverer lokal mat, og det er dagligvare- og delikatessebutikker som selger lokalprodusert mat. Produktene er økologiske og smaken er en del av opplevelsen ved Hol. På Geilo arrangeres også festivalen Norsk Matglede hvert år. Her kan smaksløkene dine virkelig få prøve seg på kulinariske opplevelser basert på småskalaproduksjon, økologiske råvarer og norske og lokale matradisjoner.

Kunst & kultur

Kunst og kultur i vakre Hol

Hvis du besøker Hol bygdemuseum, vil du få et innblikk i husene og livet i Hol på 1700- og 1800-tallet. Her finnes det flotte bygninger og mye rosemaling fra Hol sammen med drakter fra området. Dagali museum viser gjenstander og bygninger fra Hol. Du kan også besøke den gamle skolebygningen fra området, og hver sommer viser kjente kunstnere frem sine verk i stabbursbygningen på Dagali museum. I september hvert år arrangeres det også kunsthelg på Geilo. Dette er en spennende helg med foredrag, kunst og deilig mat, og du får et innblikk i hva som skjer på verdens kunstarena nå.

Lokale severdigheter

Utflukter i Hol

I Hol kommune kommer du ikke til å kjede deg. Er du glad i ski, så er virkelig Geilo et mekka for deg, for Geilo er et fantastisk vintersportsparadis. Her finnes det 50 mil med langrennsløyper, og det er mer enn 50 alpinbakker i området. Hit kan du ta med vennegjengen eller familien og kose deg hele dagen. Geilo frister også med hundekjøring, kanefart og tur med truger. Du kan også dra på aketur eller ta en fredelig dag i en av de flotte nasjonalparkene, Hardangervidda eller Hallingskarvet. Her på Geilo finnes det også mange butikker for handleglade og mange gode restauranter og utesteder å velge imellom.

Vi sammenligner over 800 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Hol Novasol ferieboliger Hol dansommer ferieboliger Hol Airbnb ferieboliger Hol TripAdvisor ferieboliger Hol DanCenter ferieboliger Hol Cofman.no ferieboliger Hol HomeAway ferieboliger Hol SOL OG STRAND ferieboliger Hol Interhome ferieboliger Hol e-domizil ferieboliger Hol Belvilla ferieboliger Hol Holiday Home ferieboliger Hol 9flats.com ferieboliger Hol Inter Chalet ferieboliger Hol Only-apartments ferieboliger Hol Migoa ferieboliger Hol

Lignende feriesteder

image-tag