Feriehus & leiligheter Hyen - HomeToGo base64Hash Feriehus & leiligheter Hyen - HomeToGo

Feriehus & leiligheter Hyen

Finn 15 tilgjengelige tilbud
Hyen
Når som helst
Gjester
Hyen
Når som helst
Gjester

Populære filtre for å finne den perfekte utleieboligenHyen

4 voksne
Kjæledyr tillatt
Hus
Klimaanlegg
Svømmebassenger
2 voksne
1 soverom

Hyen har ferieboliger for deg som drømmer om ferie og friluftsliv

I Hyen finnes det mange ferieboliger med koselig hyttepreg som passer deg som trives best når du er omgitt av vill natur og har behov for et sted å komme hjem til etter en lang dag på fjellet, jakt eller fisketur. Hyen har et godt etablert natur- og friluftsmiljø. Du kan også leie feriehus med moderne interiør og egne hager som ligger nede ved fjorden. Rundt den lille bygda er det mye frodig skog, høye fjell og flere innsjøer og tjern. I fjellene på vestsiden av Hyen, finner du Ålfotbreen som nå er en del av et landskapsvernområde.

Vis alle 15 feriehus

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Hyen

 • Peis (5)
 • Kjøkken (5)
 • Vaskemaskin (4)
 • Hage (4)
 • Røyking forbudt (4)
 • Ikke tillatt med kjæledyr (4)
 • Fisking (4)
 • Oppvaskmaskin (3)
 • Balkong (3)
 • Parkering (3)
 • TV (3)
 • Grill (3)

Vær-og klimaprognoser Hyen

maks
Min.

-3°
20 dager 20
maks
Min.

-3°
18 dager 18
maks
Min.

-2°
16 dager 16
maks
Min.

16 dager 16
maks
Min.
14°
14 dager 14
maks
Min.
16°
10°
15 dager 15
maks
Min.
17°
10°
19 dager 19
maks
Min.
16°
10°
19 dager 19
maks
Min.
15°
10°
15 dager 15
maks
Min.
10°
17 dager 17
maks
Min.

18 dager 18
maks
Min.

25 dager 25
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over dette ser du vår graf for den årlige værmeldingen. Juli er den varmeste måneden i året Hyen, med temperaturer gjennomsnittlig opp mot 17°. På den annen side er Januar den kaldeste måneden Hyen, med temperaturer på under -3°. Den våteste måneden vil være Desember med spådde 25 regndager. På den annen siden vil det kun være 14 regndager i Mai, som er den tørreste måneden.

7-dagersvarsel Hyen

lør., 15 jun
18°
17°

90%

0 h

7 km/h

søn., 16 jun
17°
15°

90%

0 h

7 km/h

man., 17 jun
17°
15°

90%

0 h

2 km/h

tir., 18 jun
14°
14°

90%

0 h

4 km/h

ons., 19 jun
13°
12°

30%

0 h

15 km/h

tor., 20 jun
21°
20°

0%

2 h

3 km/h

fre., 21 jun
13°
13°

20%

0 h

9 km/h

Hvor finner man den beste maten Hyen?

I Hyen kan du selv fange de gode råvarene

Tettstedet Hyen ligger ved Hyenfjorden hvor det er gode muligheter for å fiske laks, røye, sjøørret og ål. Fjellområdet rundt er ypperlig for blant annet hjortejakt, og de mange jaktlagene tilbyr gledelig sin lokalkunnskap om du ønsker deg en tur på jakt. Dessuten har du mulighet til å bli med på jaktprøveskyting. Hvis du spør lokalbefolkningen om lokale mattradisjoner, så vil de kanskje trekke frem "sosakjøt" som er en rett bestående av storfekjøtt som er kokt i flere timer i brun saus til det er veldig mørt. Ved store tilstelninger er det vanlig med lange kakebord med veldig mange kaker.

Hvor er de beste stedene man kan oppdage kunst og kultur i Hyen?

Aktiviteter og kuriositeter i Hyen

Hvis du drar et stykke opp i fjellet over Hyen bygdesenter, så finner du Nesholmen leirsted. Opprinnelig ble det flyttet bygninger hit fordi det var behov for å ha en leirplass på fjellet. Men nå har dette utviklet seg til et sted hvor tilreisende kan delta på arrangementer, kurs og friluftsaktiviteter. Nesholmen ligger ved Emhjellevatnet, og her kan du blant annet prøve kanopadling, sandvolleyball, motorbåt og fiske.

Visste du at Christopher Columbus har røtter i Hyen? Det var det i hvert fall én som hadde en teori om. Om dette egentlig stemmer er vel usikkert, men innbyggerne syntes at det var så morsomt at de ville gjøre noe ut av det. Innbyggerne hadde lenge ønsket seg en rasteplass, og så slo de to fluer i en smekk og lagde en park nede ved fjorden. Hyen har derfor en rasteplass ved navn Columbusparken.

Hva er de beste arrangementene og festivalene Hyen?

Bli med på Friluftshelga

Hver sommer arrangeres Friluftshelga som etterhvert har blitt så innholdsrik at den varer i en hel uke. Festivalen ble startet for å vise hva Hyen har å tilby av natur og kultur. Målgruppen for arrangementet er både barn, voksne og eldre. Programmet er innholdsrikt og variert, med blant annet konserter, ridning, quiz og turer i bygda og i naturen på agendaen. Under uka tilbys det både kulturvandringer og fjellvandringer.

Vanlige spørsmål

Hvilke fasiliteter er mest populære for ferieboliger Hyen?

Hvis du ønsker å bestille en feriebolig Hyen, er ildsteder, kjøkken og vaskemaskiner de vanligste ferieboligfasilitetene andre søker etter.

Hva er den beste årstiden å reise til Hyen?

Hvis du bestiller en feriebolig Hyen, må du ta i betraktning at regnsesongen vanligvis er i Desember eller Januar. Den tørreste måneden er som regel Mai.

Toppbyer å besøke

Vis mer

Lignende feriesteder

image-tag