Feriehus & leiligheter Kranjci, Istria County

Sammenlign 44 tilgjengelige ferieboliger fra 27 tilbydere
Kranjci, Istria County
Ankomst
2 gjester
Spar opp til 48%

Det beste utvalget av ferieboliger i Kranjci, Istria County

-39%
f.eks. 7/09 - 14/09
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 553 kr 907 kr
RedAwning
Se deal
-48%
f.eks. 1/06 - 8/06
Hus ∙ 8 gjester ∙ 3 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 859 kr 1.640 kr
travelopo
3,5
Se deal
-33%
f.eks. 11/05 - 18/05
Leilighet ∙ 6 gjester
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 608 kr 906 kr
adrialin
4,9
Se deal

Anbefalte feriehus i Kranjci, Istria County

Lei feriehus og ferieleiligheter i Kranjci, Istria County: fra 387 kr per natt

Badebasseng
Hus ∙ 8 gjester ∙ 4 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 2.171 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Badebasseng
Hus ∙ 6 gjester ∙ 2 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 572 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Badebasseng
Villa ∙ 8 gjester ∙ 4 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 1.222 kr
Airbnb
4,9
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 461 kr
Belvilla
4,8
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 6 gjester
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 608 kr
adrialin
4,9
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 579 kr
Booking.com
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med peis

Peis
Hus ∙ 10 gjester ∙ 4 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 1.025 kr
Novasol
4,4
Se deal
Peis
Condo ∙ 6 gjester ∙ 2 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 408 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Hus ∙ 14 gjester ∙ 7 soverom
Kranjci, Istria County, Općina Labin, Kroatia
fra 1.312 kr
Booking.com
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Kranjci, Istria County

 • Kjøkken (45)
 • TV (43)
 • Vaskemaskin (42)
 • Internett (40)
 • Grill (33)
 • med aircon (33)
 • Oppvaskmaskin (28)
 • Røyking forbudt (27)
 • Mikroovn (23)
 • Hage (21)
 • Badebasseng (20)
 • Balkong (19)

Vær-og klimaprognoser Kranjci, Istria County

10°
11°
14°
18°
22°
11°
27°
15°
30°
18°
30°
18°
24°
14°
19°
11°
15°
11°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Denne grafen viser værmeldingen for det neste året Kranjci, Istria County Over de neste 6 månedene er det Juli som vil ha de høyeste temperaturene. På den annen side kan du få temperaturer på under 2° i Januar. I følge værmeldingen vil Februar være den våteste måneden de neste 6 månedene Kranjci, Istria County.

Feriehus og Leiligheter i Istria

Istria er den største halvøya i Adriaterhavet i Balkan som strekker seg ut fra det nordvestre Balkan mellom Triestebukten og Kvarnerbukten. Halvøya tilhører hovedsakelig Kroatia, men mindre deler er italienske og slovenske. Istria er en av Kroatias mest besøkte deler og trekker til seg turister fra hele verden. Landskapet på halvøya er magisk, med uberørt natur, høye fjell, gamle byer og vakre strender. Havnbyen Pula er fylt med spennende historie og vakre attraksjoner, vestkysten er hvor pakkereise turistene finnes, østkysten er rolig og skjønn og innlandets små landsbyer er fascinerende.

Istria-kysten er uten tvil det mest utviklede turistmål i Kroatia. Her finner du mange hotell og vandrerhjem som har veldig høy kvalitet. De fleste turister kommer til Istria på pakkereise, men hvis du vil se det ekte Istria, er det nok best å velge en privat feriebolig. HomeToGo byr på over tusen overnattinger over hele øya. Uansett hvis du ønsker å leie feriehus, ferieleilighet eller gjesterom, vi har sikkert noe for deg. Velg din perfekte overnatting i dag og nyt din reise på ekte kroatisk vis.

Pula

Pula var en gang det østerrikisk-ungarske rikets hovedmarinebase og er nå en kombinasjon av fungerende havn og pittoresk ferieby. Romerne satt byen på kartet da de kom i 177 f.Kr. og bygde det imponerende amfiteater som fortsatt er byens største attraksjon. Men amfiteatret er virkelig ikke den eneste attraksjonen i denne utrolige by som hatt mange herskere gjennom tidene. Sergius-buen, en triumfbue som ble reist i 29 f.Kr. for å hedre den mektige Sergius familien, Augustustempelet i byens Forum og det arkeologiske museet er bare noen attraksjoner du må se.Sentrale Pula har ikke mye av en strand, men det er en lang strekning av steinete strand ca 3 km sør for sentrum, som fører til hotellkomplekset på Verudela-halvøya, bygget på 1980-tallet for å huse pakkeferiere. Blue Flag-status har også strendene Brioni, Ambrela og Histria. Hvis du har lyst til å oppleve noe veldig unikt, ta en guidet tur med båt til nasjonalparken Brijuni, flere øyer ca. 6 kilometer fra Pulas kyst. Her finnes også den jugoslaviske lederen Titos gamle residens som nå er et museum. I Pula er det mange gode restauranter der det serveres tradisjonelle lokale spesialiteter. Her kan du smake havets delikatesser til en veldig billig pris. Kjøkkenet er inspirert av det italienske og spesialiteter er blant annet trøfler, skinker, pizza og grillet kjøtt eller fisk. Nyt også kroatisk vin og et glass plommelikør, "šljivovica".

Vestkysten

Vestkysten av Istria representerer halvøya på sitt mest utviklete. Egentlig er det veldig vakkert her med felt av rik rød jord og furuskog som skråner svakt ned til sjøen, men en rekke av spesialbygde feriesteder har nesten slukt kysten. Men det finnes også unntak, blant eksklusive hotellkomplekser ligger Rovinj, Istrias best bevarte gamle venetianske havn. Store venetianske hus og elegante piazzaer gir en italiensk atmosfære til byen. I havnen finnes en sympatisk blanding av fiskebåter og snertne yachter. Rovinj er på alle sett den mest italienske byen på hele Istria, her finnes italienske skoler og gateskiltene er tospråklige. Byen har en bykjerne dra middelalderen med koselige gater og flotte badeplasser. Vestkystens største turiststed Porec er helt invadert fra mai til september da sesongen er på topp. Unner andre måneder er også Porec en sjarmerende fiskerhavn. I byen kan man se den romerske basilikaen Euphrasius, en av Istrias beste attraksjoner. 18 kilometer nord for Porec finnes Novigrad der det finnes roligere overnattingssted og atmosfæren er avspent.

Østkysten

Østkysten er meget rolig og det finnes ikke mye at se men tretti kilometer ut av Pula passerer vejen gjennom Raša, bygget av italienerne som en modell kullgruveby i 1937. Ved siden av ryddige rader av arbeiderboliger, har Raša også et fint eksempel på arkitektur fra Mussolini-eran: St Barbara kirke (Crkva Svete Barbare) - Barbara er skytshelgen for gruvearbeidere. Fem kilometer utenfor Raša, finnes Labin. Byen er delt inn i to deler, en original middelalderby på åsen ovenfor og en forstad av det tjuende århundre, Podlabin, viltvoksende over sletten nedenfor. Labin var i mange år Kroatias kullgruveby kapital, og tjente seg en plass i arbeiderhistorie i 1921, da streikende gruvearbeidere erklærte "republikken Labin" før de ble pasifisert av de italienske myndigheter. Tilbudet av billige leier etter gruvens nedgang fikk kunstnere til å flytte til gamle Labin, og flere atelierer åpner sine dører fra april til oktober.

Innlandet

Du trenger ikke å komme deg langt fra havet før hotellene byttes ut mot rustikke landsbyer. Mange av byene ligger høyt på fjellsidene, en arv fra tiden da en defensiv posisjon var viktigere enn tilgang til dyrkbar jord. Landskapet er veldig variert med vingårder, furuskog, frukthager og olivenlunder. Her er det spesielt pent om høsten da fargene er utrolige. Noen byer som er vert å besøke:
 • Beram
 • Motovun
 • Optalj
 • Buzet
 • Roc
 • Hum

Komme seg rundt

Flyplassen på Istria ligger utenfor Pula og Scandjet flyr direkte fra Oslo en gang i uka. Flyplassen i Trieste ligger kun 80 km fra Istria. Den beste måten å se Istria er med bil, da du kan komme deg rundt i egen takt og se det du ønsker. Det finnes også et bra utbygd bussnett som gjør at det er enkelt å besøke de forskjellige byene hvis du ikke har bil.

Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Kranjci, Istria County Novasol ferieboliger Kranjci, Istria County dansommer ferieboliger Kranjci, Istria County Airbnb ferieboliger Kranjci, Istria County TripAdvisor ferieboliger Kranjci, Istria County DanCenter ferieboliger Kranjci, Istria County Cofman.no ferieboliger Kranjci, Istria County HomeAway ferieboliger Kranjci, Istria County SOL OG STRAND ferieboliger Kranjci, Istria County Interhome ferieboliger Kranjci, Istria County e-domizil ferieboliger Kranjci, Istria County Belvilla ferieboliger Kranjci, Istria County Holiday Home ferieboliger Kranjci, Istria County 9flats.com ferieboliger Kranjci, Istria County Inter Chalet ferieboliger Kranjci, Istria County Only-apartments ferieboliger Kranjci, Istria County Migoa ferieboliger Kranjci, Istria County

Lignende feriesteder