Feriehus & leiligheter Japan

Sammenlign 41.261 tilgjengelige ferieboliger fra 18 tilbydere
Japan

Anbefalte feriehus i Japan

Lei hus og ferieleiligheter i Japan: fra 168 kr per natt

Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Shijō Kawaramachi, Kyoto, Japan
fra 1.382 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
2 Chome-17 Dogenzaka, 2 Chome Dogenzaka, Japan
fra 903 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Gion, Higashiyama Ward, Japan
fra 601 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Saiinnishitakadacho, Ukyō-ku, Japan
fra 309 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Hus ∙ 3 gjester
Zaimokucho (Shichijodori), Shimogyo Ward, Japan
fra 529 kr
Booking.com
4,5
Se deal
Hus ∙ 3 gjester
1 Chome Hachikenmachi, Honmachi, Japan
fra 168 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
4 Chome-3 Uchikyuhojimachi, 4 Chome Uchikyuhojimachi, Japan
fra 412 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Kinugasa Kaidocho, Kita, Japan
fra 434 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
5 Kamikawabatamachi, Kamikawabatamachi, Japan
fra 204 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Hus ∙ 2 gjester
Kenken, Motobu, Japan
fra 168 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Balkong
Hus ∙ 5 gjester
1 Chome-9 Tsuchido, 1 Chome Tsuchido, Japan
fra 826 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Balkong
Hus ∙ 4 gjester
2 Chome-5 Minamikagaya, 2 Chome Minamikagaya, Japan
fra 330 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Hus ∙ 5 gjester
1 Chome-3 Shiogamicho, 1 Chome Shiogamicho, Japan
fra 998 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Fisking
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Nakadomari, Onna, Japan
fra 932 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Fisking
Resort ∙ 4 gjester
Kohama, Taketomi, Japan
fra 6.199 kr
Booking.com
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Japan

 • Internett (28.910)
 • med aircon (23.284)
 • TV (17.991)
 • Røyking forbudt (17.792)
 • Vaskemaskin (14.921)
 • Kjøkken (14.909)
 • Parkering (11.998)
 • Mikroovn (10.813)
 • Balkong (7.033)
 • Hage (5.116)
 • Jacuzzi (2.974)
 • Grill (2.404)

Pris og tilgjengelighet i indeks Japan

Prisinformasjon for ferieboliger i Japan

Grafen viser deg et gjennomsnitt av leiepriser Japan for de neste 6 månedene. Desember er den dyreste måneden med gjennomsnittspriser per natt på 1.165 kr Prisen på ferieboliger synker til 1.012 kr per natt i Juni.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Japan

Sjekk hvor stor etterspørsel det er i Japan med vår tilgjenglighetsgraf. Flere mennesker reiser til Japan i Mars, da 48% av ferieboligene er utleid. I September er det flere ledige ferieboliger, ettersom kun 23% er leid ut.

Uforglemmelige opplevelser med feriebolig i Japan

Det er mye å velge mellom når du leter etter en feriebolig i Japan. Du kan gå for en toppmoderne leilighet, eller et helt hus bygget i tradisjonell japansk stil. Her kan du bo komfortabelt med samme fasiliteter som du er vant med hjemme.

Vis alle 41.261 feriehus
Mat & drikke

Særegne restaurantopplevelser

Drar du til Japan er du garantert enestående kulinariske opplevelser, og det er ikke uten grunn at japansk mat er populært over hele verden. Tradisjonelt er det japanske kjøkken preget av sjømat, ris, nudler og grønnsaker, og sushi, ramen og tempura er noen av mange populære matretter som serveres over hele landet. Dersom du vil prøve noe nytt og spennende, har Japan mye å by på. Her finner du restauranter der maten serveres av roboter, restauranter hvor du fisker din egen mat, og såkalte maid cafes, hvor maten serveres av jenter ikledd søte anime-inspirerte kostymer.

Vær & klima

Variert vær og klima

Japan strekker seg langt, og fra nord til sør er det store forskjeller i vær og klima. Lengst nord ligger øya Hokkaido, med milde somre og kalde vintre, mens øyene i sør kjennetegnes av et varmt, subtropisk klima. Regnsesongen varer fra mai til juni eller juni til juli avhengig av regionen du besøker, med unntak av Hokkaido, som stort sett er uberørt.

Lokale severdigheter

Tradisjon og modernisering i skjønn forening

Japan er ikke bare en av verdens ledende teknologiprodusenter, men også et land der tradisjon og kultur står sterkt. Fra neonlysene og folkemengdene i Shinjuku er det ikke langt til tradisjonelle og fredfulle teseremonier, og drar du til Japan, bør du få med deg begge. I Japan står opplevelsene på rekke og rad.

Like utenfor Tokyo ligger Tokyo Disneyland, som er et yndet besøksmål for store og små med sine sju temaparker. Her finner du berg-og-dal-baner, karuseller og andre attraksjoner.

En av de mest severdige bydelene i Tokyo, Harajuku, er sentrum for japansk ungdomskultur. Her finner du spillehaller, cosplay-kledde ungdommer, unike klesbutikker, spillfigurer, anime, manga, og det meste man forbinder med det moderne Japan.

Såkalte kattekafeer er svært populære, og finnes i de fleste storbyene. Kattekafeer brukes av mange for å slappe av i en ellers hektisk hverdag, og her kan du sitte ned med en kopp te og en katt på fanget.

Vil du oppleve den ærverdige geisha-kulturen, kan du observere tradisjonell dans, delta i en tradisjonell te-seremoni eller få servering av en geisha. Geisha-jenter går gjennom flere år med opplæring, og var særlig populære i det 18. og 19. århundre. Geishaer kjennetegnes av sine typiske kjoler og kritthvite sminke.

Ønsker du å slappe av i varme kilder, finner du såkalte onsen over hele Japan. Disse har oppstått naturlig som følge av vulkansk aktivitet, og er populære både blant besøkende og lokale.

Lokale begivenheter

Festivaler og begivenheter

Reiser du til Japan tidlig på våren, kan du være heldig og få med deg kirsebærblomstringen. Denne vakre begivenheten, som på japansk kalles hanami, tiltrekker reisende fra hele verden, og feires over hele landet med festivaler og pikniker under kirsebærtrærne.

Den ukelange festivalen Sapporo Snow Festival er også svært populær. Kunstnere fra hele Japan lager hundrevis av snøstatuer og isskulpturer, noen så høye som 15 meter, og alle konkurrerer om å bli kåret til den beste.

Tōrō nagashi feires over hele landet. Vakre papirlykter sendes nedover elver, og er en seremoni for å minnes familiemedlemmer og andre som har gått bort. Tōrō nagashi feires vanligvis på slutten av Bon-festivalen.

Severdigheter & aktiviteter Japan

Verdt å oppleve

Fuji-fjellet

Det praktfulle, 3776 meter høye Fuji-fjellet er Japans høyeste fjell og en aktiv stratovulkan. Fjellet ligger ca. 100 km unna Tokyo, og er et av Japans vakreste og best kjente landemerker.

Kyotos templer og hager

I Kyoto finner du over 1600 templer med tilhørende hager – med andre ord et overveldende utvalg. Noen av de vakreste er Tofuku-ji, Saiho-ji, og den kanskje mest kjente, Kinkaku-ji, som også kalles gullpaviljongen.

Nara Daibutsu

I Nara finner du den 15 meter høye Buddha-statuen som på japansk er kjent som Daibutsu. Statuen er verdens største Buddha-statue i bronse, og du finner den i det vakre tempelkomplekset Tōdai-ji, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Tokyo

Den pulserende storbyen Tokyo er Japans hovedstad og full av opplevelser og severdigheter. Her finnes noe for alle, enten du foretrekker shopping i verdensklasse, fantastiske kulinariske og kulturelle opplevelser, eller spennende arkitektur.

Kamikōchi-dalen

Besøker du Japan mellom april og november, er Kamikōchi-dalen verdt et besøk. Dette naturskjønne fjellandskapet tilbyr flotte turmuligheter av varierende lengde og vanskelighetsgrad både gjennom dalen og opp til de omkringliggende fjelltoppene.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Japan Novasol ferieboliger Japan dansommer ferieboliger Japan TripAdvisor ferieboliger Japan DanCenter ferieboliger Japan Cofman.no ferieboliger Japan HomeAway ferieboliger Japan SOL OG STRAND ferieboliger Japan Interhome ferieboliger Japan Wimdu ferieboliger Japan e-domizil ferieboliger Japan Belvilla ferieboliger Japan Holiday Home ferieboliger Japan 9flats.com ferieboliger Japan Inter Chalet ferieboliger Japan only-apartments ferieboliger Japan Migoa ferieboliger Japan