Feriehus & leiligheter Nordøst-Jylland

Sammenlign 68.732 tilgjengelige ferieboliger fra 47 tilbydere
Jylland
Når som helst
2 gjester
Spar opp til 36%

Det beste utvalget av ferieboliger i Nordøst-Jylland

-36%
f.eks. 9/11 - 16/11
Hus ∙ 3 gjester
Augustenborg, Als, Danmark
fra 267 kr 416 kr
Feriepartner
Se deal
-29%
f.eks. 23/08 - 30/08
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Øster Hurup, Hadsund, Danmark
fra 471 kr 661 kr
Feriepartner
Se deal
-29%
f.eks. 17/08 - 24/08
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Hou, Hals, Danmark
fra 438 kr 616 kr
Feriepartner
Se deal

Anbefalte feriehus i Nordøst-Jylland

Lei feriehus og ferieleiligheter i Nordøst-Jylland: fra 259 kr per natt

Condo ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Vestbyen, Ålborg, Danmark
fra 190 kr
Airbnb
4,1
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hurup, Thisted kommune, Danmark
fra 260 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Condo ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Hjørring, Hjørring kommune, Danmark
fra 347 kr
Airbnb
4,3
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Vejlby Risskov, Risskov, Danmark
fra 262 kr
Airbnb
4,9
Se deal
Eksklusivt tilbud på HomeToGo
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Bork Havn, Hemmet, Danmark
fra 308 kr
Cofman.no
4,5
Se deal
Condo ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Holme-Højbjerg-Skåde, Højbjerg, Danmark
fra 210 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Eksklusivt tilbud på HomeToGo
Hus ∙ 5 gjester ∙ 3 soverom
Ulfborg, Holstebro kommune, Danmark
fra 347 kr
Cofman.no
4,5
Se deal
Eksklusivt tilbud på HomeToGo
Hus ∙ 8 gjester ∙ 3 soverom
Bork Havn, Hemmet, Danmark
fra 347 kr
Cofman.no
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Esbjerg V, Esbjerg, Danmark
fra 241 kr
Airbnb
4,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med peis

Peis
Hus ∙ 4 gjester ∙ 3 soverom
Haderslev, Haderslev kommune, Danmark
fra 442 kr
Novasol
5,0
Se deal
Peis
Gård ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Aalestrup, Vesthimmerlands kommune, Danmark
fra 260 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Hytte ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Hojslev, Skive kommune, Danmark
fra 568 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Nordborg kommune, Als, Danmark
fra 322 kr
dansommer
4,5
Se deal
Balkong
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Mommark Strand, Mommark, Danmark
fra 355 kr
dansommer
4,7
Se deal
Balkong
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Ulfborg, Holstebro kommune, Danmark
fra 279 kr
Cofman.no
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus og leiligheter

Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Fjand Badeby, Ulfborg, Danmark
fra 193 kr
Casamundo
4,8
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 4 gjester ∙ 3 soverom
Bratten Strand, Jerup, Danmark
fra 491 kr
Casamundo
5,0
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Særegen bolig ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Tønder, Tønder kommune, Danmark
fra 268 kr
Airbnb
4,9
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Nordøst-Jylland

 • Kjøkken (67.183)
 • TV (62.620)
 • Internett (59.414)
 • Røyking forbudt (48.361)
 • Vaskemaskin (46.998)
 • Oppvaskmaskin (44.806)
 • Peis (38.883)
 • Grill (36.222)
 • Mikroovn (36.177)
 • Balkong (31.823)
 • Tillatt med kjæledyr (25.730)
 • Parkering (20.215)

Pris og tilgjengelighet i indeks Nordøst-Jylland

Prisinformasjon for ferieboliger i Nordøst-Jylland

Grafen viser deg et gjennomsnitt av leiepriser Nordøst-Jylland for de neste 6 månedene. Jylland er dyrere i Juli, da gjennomsnittsprisen ligger på 1.395 kr per natt. Med gjennomsnittelige priser på 529 kr per natt er Mars den billigste måneden å leie i.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Nordøst-Jylland

Vår tilgjenglighetsgraf gjør det lettere for deg å se de mest travle månedene Nordøst-Jylland. Det kan være vanskelig å finne en feriebolig Nordøst-Jylland i Juli, ettersom dette er den måneden med flest bookinger. Turyści rzadziej podróżują do Jylland Juni, więc tylko 39% ofert jest zarezerwowanych w tym miesiącu.

Vær-og klimaprognoser Nordøst-Jylland


-1°

-2°

12°
17°
19°
10°
21°
12°
21°
12°
18°
13°


Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Denne grafen viser værmeldingen for det neste året Nordøst-Jylland Juli er den varmenste måneden i Nordøst-Jylland med gjennomsnittstemperaturer på 21°. Temperaturen kan synke til under -2° Nordøst-Jylland i Februar. I følge værmeldingen vil Desember være den våteste måneden de neste 6 månedene Nordøst-Jylland.

Feriehus og Leiligheter i Jylland

Hvis du ønsker en ferie i Danmark med litt av alt, er Jylland absolutt ikke et dårlig spill. Jylland har et vakkert og svært variert landområde med noe for alle. Du kan besøke det spennende Vadehavet, ta en storbyferie i Århus med en nydelig leilighet, oppleve den barske Nordsjøen, eller kanskje sommerens idyll i det alltid populære Skagen fra et flott feriehus. Uansett hva du velger å besøke på sin neste ferie på Jylland, kan HomeToGo nå presentere tallrike villaer, hytter og andre overnattinger som alle gir et nydelig, trygt miljø for hele familien. Les videre om noen av de interessante tingene det er å se og gjøre i det alltid vakre Jylland og finn deretter det perfekte ferie hjemmet for din neste ferie!

Sønderjylland

Sønderjylland er kjent for sine vakre landlige omgivelser og landsbyer som setter den perfekte scenen for en ferie for unge og gamle. Regionen er også en av de mest historiske i Danmark og gjennom tiden har det vært et sted for en rekke historiske hendelser. På Als kan du for eksempel besøke Sønderborg Slot, som ønsker deg velkommen til imponerende og lærerike utstillinger om de Slesvigske Krigen som funnet sted i regionen og spesielt på Als. Hvis man reiser vestover herfra, kommer man til kysten av Vadehavet, regionen der det uten tvil finnes mest karakteriserende naturfenomen i hele Danmark.

Rømø

Midt i den danske delen av Vadehavet, som strekker seg herfra sørover til Tyskland, ligger den idylliske øya Rømø. Her kan du leie en nydelig hytte omgitt av vakker natur. De flotte strendene og den vakre natur på øya gir gode muligheter for masse lek og moro, vandring og sykling, mens de vestlige vindene gjør området ideelt for idretter som kite surfing. Rømø er svært populær blant både dansker og utenlandske turister som kommer til øyas mange sommerhytter å nyte den naturlige roen her.

Midtjylland

Midtjylland strekker lengst fra øst til vest av de tre delene Jylland består av. I vest kan kan du oppleve naturens i form av Nordsjøen, som rammer vestkysten av Jylland. Langs vestkysten vil du finne massevis av hytteområder, inkludert det utrolig populære og godt besøkte Hvide Sande. Hvis du drar østover kommer du til Danmarks nese, Djursland. Halvøya her kjent for sitt store utvalg av severdigheter og attraksjoner for hele familien. Besøk for eksempel Djurs Sommerland, som årlig blir besøkt av mer enn en halv million mennesker. Man kan også besøke Ree Park, en morsom og interaktiv park hvor du kan komme ganske nær dyrene mens du lærer mye om dem - dette er absolutt noe for alle aldre!

Aarhus

Danmarks sjarmerende by Aarhus er en by i rivende utvikling. Aarhus er en moderne by som tilbyr et vell av opplevelser for alle. Kunst og kultur er spesielt viktig her som blant annet gjenspeiles i byens flotte leiligheter, samt det populære ARoS kunstmuseet, et stort museum som viser utstillinger primært i samtidskunsten, men også kunst fra det 18. århundre. På toppen av ARoS kan du komme inn i Rainbow Panorama, som i dag er en ikon for hele byen Aarhus. En annen viktig landemerke i Aarhus er den gamle byen, hvor du kan ta et skritt tilbake til det 16. århundret og se hvordan Danmark var da alt var bare litt enklere.

Nordjylland

Lengst i nord finner du Nordjylland. Her finner du noen av de beste strendene langs Jammerbukten i den nordvestlige delen av regionen som tilbyr populære feriebyer som Rødhus strand, Blokhus og Løkken, som alle byr på et utvalg av hytter for en perfekt ferie i Nordjylland. Det er også her du finner det sjarmerende Aalborg, en koselig by med plass for fred og ro og mange kulturelle opplevelser. Du kan for eksempel besøke Aalborg Zoo, en av byens hovedattraksjoner. Du kan også ta en tur langs Limfjorden som renner gjennom byen og beundre det vakre Utzon Center, som er vert for roterende kunstutstillinger.

Skagen

Rett opp på toppen av Danmark ligger det alltid deilig Skagen. Skagen er landets utvilsomt mest besøkte destinasjoner for danskene som kommer hit i løpet av sommeren for å nyte den vakre naturen i godt selskap med familie og venner. Den vakre naturen her har vært en inspirasjon for de berømte Skagenmalerne, som var en gruppe danske kunstnere som bodde på Skagen. Deres kunst kan i dag sees på Skagen Museum. Du kan også rett og slett besøke en av de mange kafeene og restaurantene der man blant annet kan nyte sjømat som byen er så kjent for og selvfølgelig kjøpe fersk fisk, bare for å gå tilbake til ens hjem og nyte.

Det er virkelig noe for alle i Jylland. Uansett om man tar sin ferie i Jylland med hele familien, en gruppe av beste venner, eller bare du og din kjæreste, er vi sikker at du vil finne noe som passer akkurat deg. Velg ditt perfekte reisemål og finn deretter det perfekte feriehuset eller hytten for en herlig ferie i Jylland!

Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Nordøst-Jylland Novasol ferieboliger Nordøst-Jylland dansommer ferieboliger Nordøst-Jylland Airbnb ferieboliger Nordøst-Jylland TripAdvisor ferieboliger Nordøst-Jylland DanCenter ferieboliger Nordøst-Jylland Cofman.no ferieboliger Nordøst-Jylland HomeAway ferieboliger Nordøst-Jylland SOL OG STRAND ferieboliger Nordøst-Jylland Interhome ferieboliger Nordøst-Jylland e-domizil ferieboliger Nordøst-Jylland Belvilla ferieboliger Nordøst-Jylland Holiday Home ferieboliger Nordøst-Jylland 9flats.com ferieboliger Nordøst-Jylland Inter Chalet ferieboliger Nordøst-Jylland Only-apartments ferieboliger Nordøst-Jylland Migoa ferieboliger Nordøst-Jylland

Populære reisemål Nordøst-Jylland

image-tag