Feriehus & leiligheter Korfu

Sammenlign 13.448 tilgjengelige ferieboliger fra 42 tilbydere
Korfu
Spar opp til 40%

Det beste utvalget av ferieboliger i Korfu

-40%
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Kalami, Kassopei, Hellas
fra 643 kr 1.071 kr
HomeAway
4,8
Se deal
-31%
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Thinali, Korfu, Hellas
fra 483 kr 701 kr
HomeAway
4,9
Se deal
-27%
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Avramis, Parelia, Hellas
fra 487 kr 669 kr
your.rentals
4,6
Se deal

Anbefalte feriehus i Korfu

Lei feriehus og ferieleiligheter i Korfu: fra 236 kr per natt

Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Agios Georgios Armenadon, Agios Georgios, Hellas
fra 390 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Korfu, Corfu, Hellas
fra 146 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Mpenitses, Achillii, Hellas
fra 244 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester
Pikoulatika, Achillii, Hellas
fra 238 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Kavos, Lefkimmi, Korfu
fra 224 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Ipsos, Feakes, Hellas
fra 615 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Agios Gordios, Achillii, Hellas
fra 487 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester
Palaiokastritsa, Paleokastrites, Hellas
fra 244 kr
Booking.com
4,8
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Perivoli, Korissia, Hellas
fra 326 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Kato Gitonia Koulouka, Agios Prokopios, Hellas
fra 1.091 kr
HomeAway
4,7
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Kavos, Lefkimmi, Korfu
fra 331 kr
HomeAway
4,4
Se deal
Balkong
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Agios Ioannis, Esperii, Hellas
fra 919 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus med badebasseng

Badebasseng
Hus ∙ 7 gjester ∙ 4 soverom
Kassopei, Korfu, Hellas
fra 2.102 kr
HomeAway
4,0
Se deal
Badebasseng
Hus ∙ 7 gjester ∙ 3 soverom
Katavolos, Kassopei, Hellas
fra 2.006 kr
HomeAway
4,7
Se deal
Badebasseng
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Makratika, Paxos, Korfu
fra 473 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus og leiligheter

Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Paxi, Korfu, Hellas
fra 1.217 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Kassiopi, Kassopei, Hellas
fra 584 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Condo ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Melitsa, Esperii, Hellas
fra 195 kr
Airbnb
4,0
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Korfu

 • Kjøkken (12.175)
 • Internett (11.323)
 • med aircon (10.417)
 • TV (9.321)
 • Vaskemaskin (6.303)
 • Hage (5.954)
 • Parkering (5.711)
 • Balkong (5.380)
 • Badebasseng (4.885)
 • Grill (4.421)
 • Røyking forbudt (4.262)
 • Tillatt med kjæledyr (3.247)

Pris og tilgjengelighet i indeks Korfu

Prisinformasjon for ferieboliger i Korfu

Denne grafen viser deg gjennomsnittsprisen for de neste 6 månedene Korfu. Ferieboliger er dyrere i Juli. Med gjennomsnittelige priser på 1.081 kr per natt er Januar den billigste måneden å leie i.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Korfu

Grafen viser hva som allerede er booket ukentlig Korfu for de neste 6 månedene. Flere mennesker reiser til Korfu i Januar, da 66% av ferieboligene er utleid. På den annen side, i September vil du finne flest tilgjengelige feriehus.

Vær-og klimaprognoser Korfu

14°
15°
17°
21°
11°
25°
15°
29°
19°
32°
21°
33°
22°
28°
18°
24°
15°
20°
11°
16°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Finn værmeldingen for Korfu. I løpet av August kan makstemperaturen overstige 33°. Januar er den kaldeste måneden, med temperaturer rundt 6°. Det kan regne 18 dager i August mens det mest sannsynlig ikke vil regne mer enn 2 i Juli.

Feriehus og Leiligheter i Corfu

Den vakre greske øyen Korfu er en av Europas mest innbydende steder for en strandferie. Det er den største øya i det joniske havet og ligger tett inntil grensen til Albania. Byens trange gater, skjønne kaféer, trivelige restauranter og spektakulære utsikt gjør dette til et fantastisk sted å dra for å slappe av og flykte fra en hektisk hverdag. Med sin rike og frodige natur er det en sann glede å utforske øya. Det uberørte havet og kystlinjen gjør det til en en ideell destinasjon for de som søker sol og surfing i Europa. Vannet er perfekt for vannsporter som seiling og vannski. Det er en rekke overnattingsmuligheter på Korfu for turister og besøkende. HomeToGo har et flott utvalg dersom du søker et alternativ til hotell og hostell. Vi tilbyr leiligheter med utsikt mot sjøen, strandvillaer med svømmebaseng og ferieboliger på utkanten av byen. For at du skal få mest ut av ditt besøk til Korfu ønsker vi å gi deg noen tips om hvordan du kan få mest ut av byen.

Visste du at..

Henry Miller la mye av handlingen i boken ‘The Colossus of Maroussi’ til KorfoEuropas nest største vannpark - Aqualand - ligger i Korfo.Navnet Korfu kommer fra Korya som ble kidnappet av, og giftet med, Poseidon gift på øya.

Ding å gjøre på Korfu

Det er mye å se og gjøre på Korfu. Ikke bare er det en populær destinasjon for de som søker sol og varme men også blant vannsport entusiaster. Det er også en rekke ting å se på øya som stammer fra antikken, slik som gamlebyen i Kerkyra. Kerkyra er den travleste byen på øya og gamlebyen er desidert verdt et besøk og du kan få et glimt inn hvordan livet var på Korfu i fordums tid. Du vil se vakre arkader som vender seg mot Spianada, skjønne torg og Veneriske skodder. Gatene her er så vakre at de står oppført på UNESCO sin liste over verdensarvsteder. Vi anbefaler et besøk til Det Arkeologiske Museet som er åpent til klokken 15:00 fra tirsdag til søndag. Museets mest kjente utstilling er det skrekkelige Gorgon galvetaket fra Artemis tempelet. Museet rommer også mange andre skatter fra diverse arkeologiske utgravninger på Korfu. Asian Art Musem som er åpent til 19:30 tirsdag til søndag stiller også ut en rekke fascinerende gjenstander. Her kan du se utstillinger fra kongeriker med opphav i Kina, Tibet og Japan.

Strandliv

Korfu er berømt for sine strender og de er det mange av. Vi anbefaller Kassiopi stranden, som ligger ved en liten landsby som sporer sin histore tilbake til romertiden. Det er berfektet stedet å trekke seg tilbake. Her er det også en rekke fine steder å spise og drikke langs vannkanten. Vi kan også særlig anbefale Palekostritsa stranden, en bukt på den vestlige siden av øya. Det er to strender å velge mellom og snorkling er definitivt å anbefale! Selve bukten er omgitt av dramatiske kipper. Ta den svingete veien opp klippene og du kan finne en flott restaurant med fantastisk utsikt. Korfu er også hjem til Europas nest største vannpark - Aqualand. Dette er et fantastisk morsomt sted å tilbringe litt tid. Med spennende sklier, bølgebaseng og attraksjoner. Parken er ren og betjenes av vennlige livvakter. Forbred deg på kø under høysesongen!

Komme seg rundt

Korfu Internasjonale Lufthavn befinner seg 2 kilometer sør for Korfu By. Flyplassen har koblinger til de fleste store Europeiske byer. Den beste måten å komme seg inn til byen på fra flyplassen er ved å bruke de blå bussene, enten linje 5 eller 6. Reisen tar ti minutter. Det er mange måter å komme seg rundtomkring øya på. Du kan velge mellom å benytte deg av busstjenesten, leie en bil eller scooter, eller rett og slett ta taxi. Bussene er billige og pålitelige men rutetidene kan være vanskelige å dekode for utenforstående. Vår favorittmåte å navigere Korfu på er via speedboat. Det er en fantastisk følelse å føle brisen fra havet i håret, samt den fantastiske utsikten mens du gir full gass rundt øya.

Overnattning på Korfu

HomeToGo tilbyr flere ulike typer boliger i Korfu.Vi tilbyr alt fra ferieleiligheter, rom, apartments og studioer til sommerhus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på HomeToGo håper du får en fantastisk tur til Korfu!

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Korfu Novasol ferieboliger Korfu dansommer ferieboliger Korfu TripAdvisor ferieboliger Korfu DanCenter ferieboliger Korfu Cofman.no ferieboliger Korfu HomeAway ferieboliger Korfu SOL OG STRAND ferieboliger Korfu Interhome ferieboliger Korfu e-domizil ferieboliger Korfu Belvilla ferieboliger Korfu Holiday Home ferieboliger Korfu 9flats.com ferieboliger Korfu Inter Chalet ferieboliger Korfu Only-apartments ferieboliger Korfu Migoa ferieboliger Korfu