Feriehus & leiligheter Kristiansand

Sammenlign 202 tilgjengelige ferieboliger fra 28 tilbydere
Kristiansand
Spar opp til 56%

Det beste utvalget av ferieboliger i i Kristiansand

-35%
f.eks. 9/03 - 16/03
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Norge
fra 1.387 kr 2.148 kr
only-apartments
4,7
Se deal
-56%
f.eks. 13/04 - 20/04
Hus ∙ 7 gjester ∙ 4 soverom
Norge
fra 858 kr 1.964 kr
only-apartments
4,9
Se deal
-34%
f.eks. 3/11 - 10/11
Hus ∙ 7 gjester ∙ 3 soverom
Norge
fra 1.437 kr 2.193 kr
only-apartments
5,0
Se deal

Anbefalte feriehus i i Kristiansand

Lei hus og ferieleiligheter i i Kristiansand: fra 424 kr per natt

Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Norge
fra 780 kr
Novasol
4,7
Se deal
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Norge
fra 859 kr
only-apartments
5,0
Se deal
Hus ∙ 8 gjester ∙ 5 soverom
Norge
fra 1.247 kr
Novasol
4,6
Se deal
Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Norge
fra 497 kr
only-apartments
5,0
Se deal
Hus ∙ 7 gjester ∙ 3 soverom
Norge
fra 1.099 kr
Novasol
4,4
Se deal
Feriepark ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Kristiansand, Vest-Agder, Norge
fra 1.025 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Kristiansand, Vest-Agder, Norge
fra 803 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Kristiansand, Vest-Agder, Norge
fra 346 kr
Booking.com
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Kristiansand, Vest-Agder, Norge
fra 864 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Norge
fra 457 kr
Novasol
4,8
Se deal
Balkong
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Norge
fra 944 kr
Novasol
4,5
Se deal
Balkong
Camping ∙ 3 gjester
Kristiansand, Vest-Agder, Norge
fra 440 kr
Booking.com
4,0
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Norge
fra 904 kr
Novasol
4,9
Se deal
Fisking
Hus ∙ 6 gjester ∙ 4 soverom
Norge
fra 1.266 kr
Novasol
4,6
Se deal
Fisking
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Norge
fra 1.321 kr
Novasol
4,8
Se deal
Se alle tilbud

Villaer eller leiligheter med peis

Peis
Hus ∙ 8 gjester ∙ 3 soverom
Norge
fra 1.132 kr
Novasol
4,3
Se deal
Peis
Hus ∙ 6 gjester ∙ 4 soverom
Norge
fra 1.611 kr
only-apartments
4,9
Se deal
Peis
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Norge
fra 1.386 kr
only-apartments
4,7
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Kristiansand

 • Internett (121)
 • Kjøkken (108)
 • Røyking forbudt (108)
 • TV (85)
 • Grill (77)
 • Balkong (76)
 • Hage (74)
 • Parkering (69)
 • Oppvaskmaskin (62)
 • Vaskemaskin (59)
 • Mikroovn (46)
 • Fisking (41)

Været i Kristiansand


-3°

-3°

-1°
10°
15°
18°
21°
12°
20°
11°
17°
11°


-2°
Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over ser du været for Kristiansand. Over de neste 6 månedene er det Juli som vil ha de høyeste temperaturene. På den annen side kan du få temperaturer på under -3° i Januar. Det kan regne 23 dager i Juli mens det mest sannsynlig ikke vil regne mer enn 14 i Mars.

Vis alle 202 feriehus
Slik kommer du deg dit

Ankomst

For å komme deg til Kristiansand kan du følge E36 fra Stavanger. Fra Danmark tar du ferge fra Hirtshals, eller følger europavei 18 fra Oslo. Du kan også fly til Kristiansand fra de fleste store, norske byer eller ta toget fra Oslo eller Stavanger.

Mat & drikke

Kulinarisk

Sørlandet er kjent for sin lekre sjømat og gode matopplevelser, og hva er vel bedre enn å sitte på bryggekanten å pille ferske reker rett fra den lokale fiskebutikken. Flere ypperlige restauranter byr på deilig, lokal mat, hvor restauranten "Bønder i Byen" utmerker seg med sitt konsept "urban bondekost".

Vær & klima

Klima

Kristiansand og Sørlandet generelt har tydelige årstider. Vintrene er kalde med noe snø, og somrene er stort sett varme og solfylte, og gradene kan ligge på mellom 25 og 30 grader på de varmeste dagene.

Kunst & kultur

Kulturliv

I Kristiansand finner du flere spennende museer som Krigsmuseet, Sørlandets Kunstmuseum og Kilden Teater- og Konserthus som byr på kultur innen ulike sjangre. Dessuten er regionen spesielt kjent for sine mange sommerfestivaler med store musikalske trekkplastre.

Familieaktiviteter

Aktiviteter for barn

Kristiansand er barnas by. I tillegg til Dyreparken, har du blant annet Aquarama som tilbyr hele familien våt moro i timevis. Du kan også ta barna med på teaterforestilling ved Kristiansand museum, besøke Villkatt Gokart eller noen av de andre utendørsaktivitene som tilbys i området. Om sommeren er Hamresanden strand, like ved Kristiansand flyplass, en sikker vinner for store og små med utendørs basseng og vannrutsjebaner.

Uteliv

Uteliv

Kristiansand har flere nattklubber å by på, og to av byens mest populære utesteder er Harveys Sportsbar og Kick Nattklubb og Scene. Harveys er en tradisjonell sportsbar med shuffleboard og dart og en rekke tv-skjermer med kontinuerlige sportssendinger. Kick er en av byens største nattklubber, som også arrangerer mange av byens største konserter.

Lokale severdigheter

Utfluktsmuligheter

Svabergene er noe av det beste med Sørlandet. Solen varmer dem godt opp om sommeren, og det er herlig å tilbringe en solfylt dag her. Ønsker du å oppleve storby, strandliv, natur og skjærgårder samt komme ned i hvilepuls, er kanskje Flekkerøy den beste plassen å få en smak av skjærgårdslivet. Leier du en feriebolig her, bor du praktisk talt oppå svabergene, samtidig som du er nær Kristiansand og bylivet.

I byen finner du også flere arrangører som tilbyr organiserte båtturer som gir deg muligheten til å besøke nærliggende øyer og tettsteder. På Bragdøya finner du blant annet en av områdets fineste strender.

Lokale begivenheter

Festivaler

Palmesus er en av de mest populære musikkfestivalene blant lokalbefolkningen i Kristiansand, og arrangeres som regel i slutten av juni på bystranda i Kristiansand. Hovefestivalen, på Tromøy i Arendal, er en svært populær musikkfestival som hvert år kan skilte med store internasjonale artister og som i lang tid i forveien fyller opp områdets hoteller. Det er ikke ukjent for hytteeiere å leie ut sine ferieboliger til de mange tilreisende festivaldeltakerne.

Severdigheter & aktiviteter i Kristiansand

Severdigheter

Kristiansand Dyrepark

Dyreparken er en av Norges fremste attraksjoner, og har en ypperlig beliggenhet like utenfor Kristiansand. Parken er et paradis for barn, hvor de kan hilse på eksotiske dyr, ta turen innom Torbjørn Egners Kardemommeby og Hakkebakkeskogen, eller få med seg et spennende show med selveste Kaptein Sabeltann. Flere ferieboliger ligger i nærheten av parken, og er gjerne et billigere alternativ enn å ta inn ved Abrahavn eller hotellet som ligger ved Dyreparken.

Christiansholm Festning

Christiansholm festning finner du ved Østre havn i Kristiansand sentrum. Den har fått navnet sitt etter Christian IV., eller Christian Kvart som han også ble kalt, som regjerte over Norge og Sverige på 15- og 1600-tallet. Christiansholm er en godt bevart festning, som opprinnelig var en del av en forsvarsplan for Kristiansand da byen ble grunnlagt i 1614. Festningen blir i dag brukt til en del kulturarrangementer og festligheter, og er et fantastisk bygningsverk som må oppleves.

Posebyen

Dette er en vakker bydel i Kristiansand som består av gamle trehus fra tidlig 1800-tallet. I 1892 ble Kristiansand rammet av en bybrann og Posebyen utgjør det som stod igjen fra tiden før brannen. Fra gammelt av var det i denne bydelen de fleste fattiglemmene, tjenestefolk, sjøfolk og dagarbeidere bodde.

Ravnedalen naturpark

Innerst i Grimsmyra, i bydelen Grim, ligger Ravnedalen naturpark. Dette er et parkanlegg som er bygget opp av soldater mellom 1874 og 1878, takket være general Joseph Frantz Oscar Wergeland. Parken blir i dag brukt til forskjellige kulturarrangement som konserter og forestillinger, og her finner du også en statue av general Wergeland.

Setesdalsbanen

Setesdalsbanen er en museumsjernbane i Vennesla kommune som kjører den 8 km lange strekningen mellom Grovane og Røyknes stasjon i sommermånedene. Banen ble åpnet i 1896 og gikk da mellom Kristiansand og Byglandsfjord, og ble med tiden viktig for godstransporten i området. Dette er en historisk, vill og naturskjønn strekning som er verd å få med seg like utenfor Kristiansand.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Kristiansand Novasol ferieboliger i Kristiansand dansommer ferieboliger i Kristiansand TripAdvisor ferieboliger i Kristiansand DanCenter ferieboliger i Kristiansand Cofman.no ferieboliger i Kristiansand HomeAway ferieboliger i Kristiansand SOL OG STRAND ferieboliger i Kristiansand Interhome ferieboliger i Kristiansand Wimdu ferieboliger i Kristiansand e-domizil ferieboliger i Kristiansand Belvilla ferieboliger i Kristiansand Holiday Home ferieboliger i Kristiansand 9flats.com ferieboliger i Kristiansand Inter Chalet ferieboliger i Kristiansand only-apartments ferieboliger i Kristiansand Migoa ferieboliger i Kristiansand

Lignende feriesteder