Feriehus & leiligheter Costa Teguise

Sammenlign 19.985 tilgjengelige ferieboliger fra 59 tilbydere
Isla de Lanzarote
Ankomst
2 gjester
Spar opp til 32%

Det beste utvalget av ferieboliger i Costa Teguise

-30%
f.eks. 30/11 - 7/12
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Playa Blanca, Yaiza, Isla de Lanzarote
fra 898 kr 1.279 kr
HomeAway
5,0
Se deal
-18%
f.eks. 7/03 - 14/03
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Montaña Roja, Yaiza, Isla de Lanzarote
fra 837 kr 1.024 kr
HomeAway
4,5
Se deal
-32%
f.eks. 2/11 - 9/11
Hus ∙ 6 gjester ∙ 2 soverom
Montaña Roja, Yaiza, Isla de Lanzarote
fra 960 kr 1.412 kr
HomeAway
5,0
Se deal

Anbefalte feriehus i Costa Teguise

Lei feriehus og ferieleiligheter i Costa Teguise: fra 195 kr per natt

Bungalow ∙ 7 gjester ∙ 3 soverom
Tinajo, Lanzarote, Isla de Lanzarote
fra 198 kr
Airbnb
4,7
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Haría, Lanzarote, Isla de Lanzarote
fra 339 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Soo, Teguise, Isla de Lanzarote
fra 595 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Teguise, Lanzarote, Isla de Lanzarote
fra 172 kr
Airbnb
4,8
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Tinajo, Lanzarote, Isla de Lanzarote
fra 161 kr
Airbnb
4,7
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Arrecife, Lanzarote, Isla de Lanzarote
fra 196 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Teseguite, Teguise, Isla de Lanzarote
fra 107 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Arrecife, Lanzarote, Isla de Lanzarote
fra 155 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
La Vegueta, Tinajo, Isla de Lanzarote
fra 174 kr
Airbnb
4,4
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus med badebasseng

Badebasseng
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Puerto del Carmen, Tías, Isla de Lanzarote
fra 436 kr
HomeAway
4,5
Se deal
Badebasseng
Leilighet ∙ 2 gjester
Costa Teguise, Teguise, Isla de Lanzarote
fra 443 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Badebasseng
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Tías, Lanzarote, Isla de Lanzarote
fra 304 kr
Airbnb
4,2
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Chambre d'Hôtes ∙ 2 gjester
Orzola, Haría, Isla de Lanzarote
fra 291 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Costa Teguise, Teguise, Isla de Lanzarote
fra 1.065 kr
Booking.com
4,8
Se deal
Balkong
Hus ∙ 4 gjester ∙ 5 soverom
Puerto Calero, Yaiza, Isla de Lanzarote
Sjekk priser
TUIvillas
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Puerto del Carmen, Tías, Isla de Lanzarote
fra 433 kr
HomeAway
4,5
Se deal
Fisking
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Playa Blanca, Yaiza, Isla de Lanzarote
fra 2.195 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Fisking
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
La Asomada, Tías, Isla de Lanzarote
fra 621 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Costa Teguise

 • Kjøkken (21.439)
 • Internett (19.271)
 • TV (18.064)
 • Vaskemaskin (14.084)
 • Badebasseng (12.697)
 • Mikroovn (11.392)
 • Balkong (9.207)
 • Røyking forbudt (9.004)
 • Hage (8.377)
 • Parkering (8.085)
 • Grill (7.978)
 • Oppvaskmaskin (6.688)

Pris og tilgjengelighet i indeks Costa Teguise

Prisinformasjon for ferieboliger i Costa Teguise

Vi har analysert feriehus, hytter og leiligheter for å kunne vise deg en graf med gjennomsnittsprisen per natt Costa Teguise. De dyreste dagene å reise til Isla de Lanzarote på er i Desember. Sett omvendt er Mai den billigste måneden de neste 6 månedene.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Costa Teguise

Denne grafen viser en oversikt over ferieboliger som allerede er booket og utilgjengelige Costa Teguise. Det kan være vanskelig å finne en feriebolig Costa Teguise i August, ettersom dette er den måneden med flest bookinger. I Desember er det flere ledige ferieboliger, ettersom kun 21% er leid ut.

Vær-og klimaprognoser Costa Teguise

22°
15°
21°
14°
23°
15°
24°
16°
26°
18°
27°
19°
28°
21°
30°
22°
28°
21°
27°
20°
24°
18°
22°
16°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Sjekk ut værmeldingen Costa Teguise. August er den varmeste måneden i året Costa Teguise, med temperaturer gjennomsnittlig opp mot 30°. Hvis du heller ønsker det kjølig er den kaldeste måneden Februar. Ta med deg paraply i November - det er den våteste måneden i året!

Feriehus og Leiligheter i Teguise

Lanzarote er en av Kanariøyene som er en del av Spania. Arrecife er øyas hovedstad og viktigste sentrum for uteliv og handel. Lanzarote er kjent for sine spektakulære vulkanske landskap i vest og lavtliggende, tørre regioner andre steder. Lanzarote er et populært turistmål, spesielt med pakkereise turister. Det er mye å se på øya, inkludert fantastiske strender, nasjonalparken og noen flotte byer og landsbyer. Omtrent som Santorini i Hellas, har Lanzarotes det vulkanske landskapet definert naturen og kulturen på øya. I denne guiden vil vi gå gjennom de beste tingene å se og gjøre på Lanzarote!

Lanzarote har en høyt utviklet turisme økonomi og over hele øya finner du hoteller og herberger. Hvis du ønsker å oppleve hvordan det er å leve som en lokal på Lanzarote hvorfor ikke bo i en typisk villa eller leilighet? Sjekk ut HomeToGo liste over overnattingstilbud på Lanzarote - vi er sikker på at du vil finne din ideelle overnatting med oss! Uansett om du drar til Lanzarote på strandferie med hele familien eller bare med kjæresten din er det helt sikkert noe for deg blant tilbudene.

Morsomme fakta

 • Lanzarote er 180 millioner år gammel - den eldste av Kanariøyene!
 • Noen ganger er landskapet på Lanzarote uklart - det er støv fra Sahara-ørkenen!
 • Kanariøyene har mange navn - en er Chinijo!
 • Navnet Kanariøyene kommer fra det latinske Insula Canaria og betyr «hundenes øy»!

Timanfaya nasjonalpark

Det er mye å se på øya Lanzarote, og det er ikke alt strender og uteliv! Timanfaya National Park inneholder noen av de fantastiske landskap som har resultert fra vulkanutbruddet på Lanzarote i 1730-årene. Parken dekker en fjerdedel av øyas overflate og omfatter slike severdigheter som Montanas Del Fuego (Fjellene av fyr) som inkluderer en restaurant og har en fantastisk utsikt over fjellet. På restauranten blir kjøttet kokt over varmen som kommer opp fra bakken! Et besøkersenter har informasjon om øyas vulkanske historie og det finnes to guidete turer i parken tilgjengelige hver dag hvor du kan lære mer om vitenskapen bak øya! Å besøke Fundacion Cesar Manrique vil gi deg en god ide om den kulturelle historie på øya. Fundacion pleide å være hjemmet til Cesar Manrique som hadde en massiv kulturell påvirkning på øya. Manrique var en kunstner, arkitekt og miljøforkjemper og hans innflytelse på øya kan fortsatt bli følt i dag. Inne i kunstnerens hjem kan du finne en interessant samling av hans skisser, tegninger og arkitektoniske planer. Huset har en interessant design med spennende underjordiske underholdningsområder!

Strender på Lanzarote

Lanzarote er kjent for sine flotte strender og rundt hele øya finner du flotte viker, vakre sandstrender og klare blå strekninger av vann - fantastisk! Besøkende på Lanzarote kan nyte de ulike vannsport på tilbud som snorkling, dykking, vindsurfing og kanopadling. Det er også et badeland på Lanzarote samt undersjøiske turer tilgjengelig fra Puerto del Carmen. Sløve på en strand og fange noen stråler er den perfekte måten å tilbringe en dag på Lanzarote! Caleta de Famara er en kjent destinasjon for surfing. Det er en liten landsby som ligger på nord-øst på øya, midt i en bukt. Det finnes tre små butikker, et par barer og et godt dusin av surfe-butikker. Lokale bussen L20 går til Famara fra Arrecife på hverdager, og en buss fra Costa Teguise i helgene.

Lokal Mat

Lokal mat på Lanzarote er typisk for Kanariøyene generelt. På menyer over hele Lanzarote finner du ordet "mojo", som betyr saus - 'mojo picon' betyr varm saus mens mojo betyr grønn pepper og koriander saus. Papas arrugas, rynkete poteter kokt i salt, serveres ofte med mojos. Almogrote er en hard ost og hvitløkrette, spist med brød. Puchero Canario er en mettende lapskaus med kikerter og grønnsaker. Internasjonal mat er også vanlig på Lanzarote for å ta i mot den store mengden av turister som besøker øya hvert år.

Komme seg rundt

Arrecife har sin egen flyplass, som har forbindelser med mange europeiske destinasjoner. Flyplassen ligger på vestsiden av byen, og det tar ca 20 minutter å komme inn i byen fra flyplassen. Busser og drosjer er tilgjengelig for å komme inn i Arrecife og andre deler av øya. Bussene kjører hver halve time. Det er også mulig å reise til Lanzarote med ferge, og det er ferger tilgjengelig fra Portimao via Madeira. Reisen tar 46 timer. Å komme seg rundt øya Lanzarote er nokså rett frem - den beste måten å komme seg rundt på er via bil, og du vil finne mange bilutleier på øya. Det er den beste måten å utforske øyas mer fjerntliggende områder! Busser er uten tvil det mest populære transportmiddel for lokalbefolkningen og turister. Lanzarote er en liten øy og det tar totalt 40 minutter for å krysse fra den ene side til den andre. Motoriserte scootere er populære for å komme rundt, men noen forholdsregler bør tas i juli når hyppige sterke vinder ofte gjør kjøring vanskelig. Det er mulig å reise rundt Kanariøyene med relativ letthet fra Lanzarote og ferger opererer mellom Lanzarote og nærliggende øyer som Gran Canaria og Fuerteventura.Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Costa Teguise Novasol ferieboliger Costa Teguise dansommer ferieboliger Costa Teguise Airbnb ferieboliger Costa Teguise TripAdvisor ferieboliger Costa Teguise DanCenter ferieboliger Costa Teguise Cofman.no ferieboliger Costa Teguise HomeAway ferieboliger Costa Teguise SOL OG STRAND ferieboliger Costa Teguise Interhome ferieboliger Costa Teguise e-domizil ferieboliger Costa Teguise Belvilla ferieboliger Costa Teguise Holiday Home ferieboliger Costa Teguise 9flats.com ferieboliger Costa Teguise Inter Chalet ferieboliger Costa Teguise Only-apartments ferieboliger Costa Teguise Migoa ferieboliger Costa Teguise

Lignende feriesteder

De mest populære nabolagene i Isla de Lanzarote

image-tag