Feriehus & leiligheter Lillehammer

Sammenlign 196 tilgjengelige ferieboliger fra 31 tilbydere
Lillehammer
Spar opp til 49%

Det beste utvalget av ferieboliger i i Lillehammer

-43%
f.eks. 28/04 - 5/05
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Norge
fra 886 kr 1.553 kr
only-apartments
4,8
Se deal
-42%
f.eks. 13/01 - 20/01
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Norge
fra 843 kr 1.463 kr
only-apartments
4,5
Se deal
-49%
f.eks. 28/04 - 5/05
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Norge
fra 827 kr 1.625 kr
only-apartments
4,1
Se deal

Anbefalte feriehus i i Lillehammer

Lei hus og ferieleiligheter i i Lillehammer: fra 535 kr per natt

Balkong
Feriepark ∙ 4 gjester ∙ 3 soverom
Lillehammer, Oppland Fylke, Norge
fra 1.017 kr
HomeAway
4,1
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 2 gjester
Nordsæter, Oppland Fylke, Norge
fra 898 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Lillehammer, Oppland Fylke, Norge
fra 696 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Nordsæter, Oppland Fylke, Norge
fra 611 kr
Booking.com
4,0
Se deal
Fisking
Feriepark ∙ 5 gjester
Nordsæter, Oppland Fylke, Norge
fra 927 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Fisking
Hus ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Nordsæter, Oppland Fylke, Norge
fra 951 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Lillehammer

 • Røyking forbudt (152)
 • Parkering (139)
 • Internett (138)
 • Kjøkken (137)
 • TV (132)
 • Vaskemaskin (107)
 • Oppvaskmaskin (102)
 • Grill (83)
 • Balkong (72)
 • Hage (70)
 • Fisking (70)
 • Ikke tillatt med kjæledyr (67)

Været i Lillehammer

-6°
-12°
-2°
-9°

-7°

-4°
10°
14°
17°
15°
12°

-1°
-1°
-6°
-3°
-9°
Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Sjekk ut vår værmelding for å finne den perfekte måneden for din ferie. I Juli kan makstemperaturen overstige 17°. Hvis du heller ønsker det kjølig er den kaldeste måneden Januar. September har fint vær, med kun 6 regndager.

Få en minnerik opplevelse med feriebolig på Lillehammer

Lillehammer er en sjarmerende og innholdsrik by som ligger sirka 180 km (2,5 timers kjøretid) fra Oslo. Byen har et fantastisk stort utvalg ferieboliger og fasiliteter som det er verdt å oppleve på både sommer- og vintertid. Ferien kan tilpasses de fleste ønsker når det kommer til reiselengde, budsjett, interesser, reisefølget og andre behov. Lillehammer tilbyr et bredt utvalg ferieboliger hvor du kan velge mellom sjarmerende og gammeldagse hytter og mer moderne boliger. Boligene kan leies året rundt. Mange av ferieboligene ligger i naturskjønne omgivelser og er tradisjonelle og sjarmerende hytter med en avslappende atmosfære.

Vis alle 196 feriehus
Slik kommer du deg dit

Å komme deg til Lillehammer

Bruk av privatbil eller leiebil kan være praktisk for ankomst til Lillehammer og for å ta deg rundt mellom severdighetene. Ankommer du Øst-Norge med fly, kan du velge å benytte deg av de hyppige togavgangene eller et godt taxi- og busstilbud mellom Oslo Lufthavn Gardemoen og Lillehammer.

Mat & drikke

Natteliv

Ønsker du å oppleve Lillehammer på kvelds/nattetid, er Lillehammer bryggeri et godt valg. Bryggeriet gjenspeiler Lillehammers kultur og industrihistorie og har et spesielt fokus på industriutviklingen langs Mesnaelva. Felix pub & bar er også verdt et besøk. Lokalet inneholder et konsertareal og kan by på mye god underholdning, mat og drikke. Ved alpinanleggene er after-ski en hyggelig og sosial aktivitet når du er ferdig med dagens skiøkt.

Vær & klima

Kunst og kultur

Lillehammer kan by på en rekke museer og gallerier. På Galleri Zink i Lillehammer finner du kunst fra flere anerkjente kunstnere både lokalt og fra resten av landet. Galleriet byr også på et kommisjonsgalleri hvor det vises kunsthåndverk og billedkunst.

På Lillehammer kunstmuseum, som ligger midt i sentrum, kan du betrakte en samling bestående av ca. 1500 kunstverk fra 1800-tallet og frem til i dag.

Garmo stavkirke er en pen og sjarmerende bygning som også er verdt et besøk og fra gondolen i Hafjell kan du se Lillehammer fra 586 høydemeter. Turen opp tar 10 minutter.

Kunst & kultur

Utfluktsmuligheter i nærheten

Gålå Event og Rondablikk tilbyr hundekjøring for enkeltpersoner og grupper. Her kan du oppleve en avslappende, men spennende tur innover fjellet bak et hundespann. For friluftsmennesker kan et besøk til Helvete naturpark være et godt valg.

Cirka 20 km utenfor Lillehammer ligger Skeikampen spa. Her kan du nyte mental avslapning og behandlinger for både kropp og ansikt. Spaanlegget inneholder blant annet et steambad, badstue, relaxavdeling, boblebad samt en rekke behandlinger som utføres av dyktige terapeuter.

Håkons hall sportssenter kan være en spennende opplevelse for aktive reisende. Anlegget inneholder en styrkeavdeling, aerobicsal, løpebane, badmintonbane, golfsimulatorer, squash-hall, volleyballbaner og håndballbaner.

Severdigheter & aktiviteter i Lillehammer

Høydepunkter i Lillehammer

Hafjell Alpinsenter

Lillehammer ski og resort tilbyr, i samarbeid med de fem alpinsentrene Hafjell Alpinsenter, Gålå Alpin, Sjusjøen skisenter, Kvitfjell alpinanlegg og Skeikampen skisenter, et tilbud hvor du kan kjøpe ett skikort som kan brukes i alle de fem anleggene uten ekstra kostand. På skisentrene kan du leie skiutstyr og besøke flere av restaurantene og afterski-stedene. Det er også fine skiløyper og fantastiske muligheter for langrennsinteresserte.

Hunderfossen familiepark

I Hunderfossen familiepark kan du boltre deg i over 60 attraksjoner og aktiviteter for voksne og barn. Dette er en eventyrlig opplevelse du sent vil glemme. Parken inneholder blant annet en iskatedral, et snøhotell, eventyrslott, trollskog og mange andre attraksjoner og aktiviteter. Slipp fantasien løs og drøm deg blant annet bort i Ivo Caprinos eventyrverden. Parken byr på magiske opplevelser med forestillinger, aktiviteter og annen underholdning for både liten og stor.

Norges Olympiske Museum

På Norges Olympiske Museum kan du se og drømme deg mange år tilbake i idrettshistorien. En av utstillingene har fokus på Norges rolle som vertsnasjon av to olympiske leker. Museet viser flere internasjonale olympiske leker, helt fra antikken og opp til vår tid.

Lillehammer Olympiapark

I Lillehammer Olympiapark, som består av flere av idrettsanlegg som ble brukt under Lillehammer-OL i 1994, kan du bli med på en fartsfylt dag full av aktiviteter. Arrangementselskapet til Olympiaparken kan tilpasse besøket etter din tidsplan, ditt budsjett og dine interesser i både vinter- og sommersesongen.

Bjerkebæk

Bjerkebæk er det tidligere hjemmet til den kjente norske forfatteren Sigrid Undset. I dette huset, som i dag er et museum, skrev hun bøker som resulterte i Nobelpris i litteratur i 1928. Hjemmet anses å være slående vakkert og har en god atmosfære. Her kan du blant annet se utstillinger og filmer om Sigrid Undsets liv og virke.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Lillehammer Novasol ferieboliger i Lillehammer dansommer ferieboliger i Lillehammer TripAdvisor ferieboliger i Lillehammer DanCenter ferieboliger i Lillehammer Cofman.no ferieboliger i Lillehammer HomeAway ferieboliger i Lillehammer SOL OG STRAND ferieboliger i Lillehammer Interhome ferieboliger i Lillehammer Wimdu ferieboliger i Lillehammer e-domizil ferieboliger i Lillehammer Belvilla ferieboliger i Lillehammer Holiday Home ferieboliger i Lillehammer 9flats.com ferieboliger i Lillehammer Inter Chalet ferieboliger i Lillehammer only-apartments ferieboliger i Lillehammer Migoa ferieboliger i Lillehammer

Lignende feriesteder