Feriehus & leiligheter Lillestrøm

Sammenlign 15 tilgjengelige ferieboliger fra 8 tilbydere
Lillestrøm
Når som helst
2 gjester

Velg den perfekte ferieboligen

Pris per natt
Opp til
100 kr - 199 kr
fra
Avstand til sentrum
Maks 1 km
Maks 2 km
Maks 5 km
Vurdering
Fremragende : 4,5+
Svært Bra: 4+
Bra: 3.5+

Anbefalte feriehus i i Lillestrøm

Lei feriehus og ferieleiligheter i i Lillestrøm: fra 809 kr per døgn

Leilighet Lillestrøm 4
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Lillestrøm, Skedsmo, Norge
fra 809 kr
Vrbo
4.5/5.0
«Fremragende»
Se tilbud
Se alle tilbud

Ferieleier med trådløst nett

Privat rom wifi Lillestrøm
wifi
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Lillestrøm, Skedsmo, Norge
fra 166 kr
HousingAnywhere
Se tilbud
Privat rom wifi Lillestrøm
wifi
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Lillestrøm, Skedsmo, Norge
fra 192 kr
HousingAnywhere
Se tilbud
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Lillestrøm

 • Røyking forbudt (8)
 • Internett (7)
 • Parkering (6)
 • Vaskemaskin (5)
 • TV (5)
 • Rullestolvennlig (3)
 • Kjøkken (3)
 • Klimaanlegg (2)
 • Mikroovn (2)
 • Hage (2)
 • Oppvaskmaskin (2)
 • Fisking (2)

Vær-og klimaprognoser i Lillestrøm


-6°

-4°

-2°
10°
-1°
15°
19°
22°
10°
20°
16°
11°

-2°

-5°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Denne grafen viser værmeldingen for det neste året i Lillestrøm De høyeste gjennomsnittstemperaturene finner du i Juli. På den annen side er Januar den kaldeste måneden i Lillestrøm, med temperaturer på under -6°. Den mest regnfulle måneden er Januar, mens September er den tørreste.

Opplev det beste av begge verdener med feriebolig i Lillestrøm

Med en beliggenhet bare 17 kilometer utenfor Oslo, er din feriebolig i Lillestrøm en perfekt base for å utforske både hovedstaden, de naturskjønne områdene i Akershus fylke og Lillestrøms koselig bygater. Bo i et tradisjonelt trehus i en av Lillestrøms sjarmerende hagebyer.

Vis alle 15 feriehus
Hvordan finner jeg fram til Lillestrøm?

Ankomst

Lillestrøm er godt forbundet med Oslo, Gardermoen Lufthavn og andre nærliggende destinasjoner, både via kollektivtransport og bilvei. Den raskeste og mest miljøvennlige måten å reise på er via tog. Med NSB lokaltog kan du nå Lillestrøm på bare 11 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Flytoget tar 13 minutter fra Gardermoen, og har flere avganger i timen. Det er også mulig å leie bil både på Gardermoen og i Oslo sentrum – det vil ta deg cirka 30 minutter å kjøre til Lillestrøm fra begge destinasjoner. Det samme gjelder taxi eller Über. Det går buss til og fra Lillestrøm fra de fleste kommunene i Akershus, og det er også hyppige bussavganger fra Oslo sentrum.

Hva er de beste familieaktivitetene i Lillestrøm?

Et paradis for barna

Lillestrøm har en rekke aktiviteter og attraksjoner å by på for barn i alle aldre. Ta turen til Sørum fritidsgård, hvor hele familien kan nyte en fartsfylt dag i naturlige omgivelser. Hesteridning, mating og stelling av gårdsdyrene og grilling ved bålet vil uten tvil gjøre dagen uforglemmelig. Om du ønsker en våtere opplevelse er Nebbursvollen friluftsbad den perfekte destinasjonen. Bestående av tre utendørsbassenger, inkludert et 50 meters basseng, plaskebasseng og øvingsbasseng med leker og vannsklier, får både små og store en fartsfylt og spennende dag. Badet holder åpent mai til august.

Hvor er de unike attraksjonene i Lillestrøm?

Utforsk områdene rundt Lillestrøm

Med feriebolig i Lillestrøm har du den perfekt basen for å utforske Norges Østland. Ta turen til Oslo og opplev noen av Norges mest kjente attraksjoner, som f.eks. Slottet, Aker Brygge, trendy Grünerløkka og shopping på Karl Johan – hovedstaden er bare 11 minutter unna med lokaltog. Reis tilbake i tid med et besøk til Eidsvollsbygningen, og se stedet hvor Norges grunnlov ble skrevet i 1814. Eidsvoll er en 45 minutter kjøretur fra Lillestrøm. I vintermånedene kan du dra til et av de nærliggende skianleggene for en dag med moro og lek i snøen. Varingskollen Alpinsenter ligger kun 20 minutters kjøring fra Lillestrøm, mens Skihurdal er litt under en time unna. Begge anleggene har flotte langrennsløyper og flere nedfarter og heiser.

Hva er de beste arrangementene og festivalene i Lillestrøm?

Festivaler for enhver smak

Hvert år arrangerer Lillestrøm en rekke festivaler for både store og små. En favoritt er Byfesten som holdes over fire dager i juni, hvor publikum kan delta i en rekke aktiviteter og se kjente artister opptre på en av de mange scenene. Lillestrøm skal i 2017 arrangere Alternativmessen Wellbeing – en festival som setter fokus på personlig utvikling, helhetlig helse, kropp, sjel og ånd, med yoga, spa, chill-out musikk og vegetarmat på menyen. For de øl-glade arrangeres Lillestrøm Øl-festival i mars, hvor du kan smake på øl fra lokale mikrobryggerier, spise spennende mat laget på øl, og ta en tur på øl-toget.

Hvilke attraksjoner må oppleves i Lillestrøm?

Severdigheter i og rundt Lillestrøm

Lillestrøm Kirke

Med sitt 35 meter høye kirketårn, ruver Lillestrøm kirke over det ellers flate bylandskapet. Kirken er bygget i basilikastil og ble ferdigstilt i 1935. Besøkende kan beundre en rekke kunstverk, bl.a. den kjente altertavla malt av den ledende, norske kunstneren Henrik Sørensen, som viser en ung, lyshåret og skjeggløs Kristus-skikkelse.

Sørumsneset naturreservat

Dette 1117 dekar store reservatet er et paradis for fugleelskere. Med mer enn 296 registrerte fuglearter, er du så og si garantert å observere unike og sjeldne fugler. Elva Leira flyter gjennom reservatet, noe som gjør området ideelt til både fiske og kano- og kajakkturer. Sørumsneset ligger like ved Nordre Øyeren naturreservat som er Nord-Europas største innenlandsdelta.

Akershus Kunstsenter

Ta en tur innom Akershus Kunstsenter og opplev kunstverker fra lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere. Med et fokus på visning og formidling, er kunstsenteret et ressurssenter for samtidskunst, hvor besøkende kan beundre både billedkunst og kunsthåndverk fra profesjonelle aktører.

Lillestrøm Kultursenter

Opplev konserter, danseforestillinger, teater og filmfremvisninger med både kjente og ukjente artister med et besøk til Lillestrøm Kultursenter. Med sine fem scener, utstillingslokaler, dansestudio og restaurant og pub, tilbyr kultursenteret noe for enhver smak.

Kongsrudtjern naturreservat

Ta en gåtur rundt Kongstjern naturreservat og oppdag vill norsk natur på sitt beste. Med en beliggenhet i åsen mellom Norges lengste elv Glomma og elva Leira, er naturreservatet hjem for et variert og rikt dyre- og insektsliv. Her kan du se alt fra bevere til store salamandere og sjeldne øyenstikkere. På sommeren er området ideelt for bærplukking, og er særlig rikt på blåbær.

Vi sammenligner over 2 000 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Lillestrøm Novasol ferieboliger i Lillestrøm dansommer ferieboliger i Lillestrøm Airbnb ferieboliger i Lillestrøm TripAdvisor ferieboliger i Lillestrøm DanCenter ferieboliger i Lillestrøm Cofman.no ferieboliger i Lillestrøm HomeAway ferieboliger i Lillestrøm SOL OG STRAND ferieboliger i Lillestrøm Interhome ferieboliger i Lillestrøm e-domizil ferieboliger i Lillestrøm Belvilla ferieboliger i Lillestrøm Holiday Home ferieboliger i Lillestrøm 9flats.com ferieboliger i Lillestrøm Inter Chalet ferieboliger i Lillestrøm Only-apartments ferieboliger i Lillestrøm Migoa ferieboliger i Lillestrøm

Lignende feriesteder

Ferieleiligheter og hus

image-tag