Feriehus & leiligheter Lom

Sammenlign 15 tilgjengelige ferieboliger fra 3 tilbydere
Lom
Når som helst
2 gjester

Velg den perfekte ferieboligen

Pris per natt
Opp til
100 kr - 199 kr
fra
Avstand til sentrum
Maks 1 km
Maks 2 km
Maks 5 km
Vurdering
Fremragende : 4,5+
Svært Bra: 4+
Bra: 3.5+

Husdyrvennlige feriehus og leiligheter

Hytte Tillatt med kjæledyr Lom
Tillatt med kjæledyr
Hytte ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Lom, Oppland, Norge
fra 718 kr
Airbnb
4,7
Se tilbud
Hus Tillatt med kjæledyr Lom
Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 8 gjester ∙ 3 soverom
Lom, Oppland, Norge
fra 1.780 kr
Airbnb
5,0
Se tilbud
Hytte Tillatt med kjæledyr Lom
Tillatt med kjæledyr
Hytte ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Lom, Oppland, Norge
fra 804 kr
Airbnb
4,9
Se tilbud
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Lom

 • Hage (3)
 • Internett (3)
 • Fisking (2)
 • Tillatt med kjæledyr (1)
 • Kjøkken (1)
 • TV (1)
 • Balkong (1)
 • Parkering (1)
 • Peis (1)
 • Vaskemaskin (1)
 • Røyking forbudt (1)
 • Rullestolvennlig (1)

Opplev fantastiske Lom med en feriebolig

Har du behov for overnatting i Lom, er det flere muligheter å velge mellom. Du kan leie en leilighet eller ta inn på hotel, men den mest vanlige formen for feriebolig i Lom er hytter. En koselig hytte kan bli prikken over i-en for turen din.

Vis alle 15 feriehus
Hvor finner man den beste maten Lom?

Himmelske bakverk

Bakeriet i Lom har blitt kjent over hele landet. Du vil forstå hvorfor hvis du tar turen innom. Kanelsnurrene er store og myke, med en herlig smak av kanel og sukker. I Lom sentrum finner du også BrimiBue der datteren til kjendiskokk Arne Brimi serverer tradisjonsmat på moderne vis.

Den lokale matbutikken Smak i Lom selger produkter fra små produsenter. Dette er mat med fokus på gode råvarer og som er laget for hånd. Flere av produktene er laget etter gamle oppskrifter. Så her kan du finne mange spennende smaker.

Hvor er de beste stedene man kan oppdage kunst og kultur i Lom?

Friluftsmuseum og storslått arkitektur

Selv om Lom ligger midt i fjellheimen, har de mer å tilby enn bare natur. Her finner du også bygdemuseum og Fossheim steinsenter, der du i tillegg til å se utstillingen kan kjøpe smykker med steiner og krystaller.

Du bør også prioritere å få sett Lom stavkirke. Kirken er en av Norges største stavkirker, og ble mest trolig bygget mot slutten av 1100-tallet. Med sin arkitektur er kirken et storslått syn. Om du vil lære mer om stavkirken, kan du gå innom stavkirkeutstillingen i skolebygningen ved kirkebakken.

Hvor er de unike attraksjonene Lom?

Ski på vinteren, fjellsko på sommeren

Med et fantastisk fjellandskap rett utenfor dørstokken, er det nesten umulig å ikke legge ut på tur. Her er det mye å finne på både sommer som vinter. Ta gjerne en fottur i fjellet til Galdhøpiggen eller Glittertind. Eller hva med en guidet tur til Fanaråken? Brevandring er også populært.

Ellers finnes det også mange aktivetsparker, som Lom aktivitetspark, Galdhøpiggen klatrepark og Brimiskogen. Lom byr på naturopplevelser i fleng, så det er bare å glede seg til tur!

Vi sammenligner over 1 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Lom Novasol ferieboliger Lom dansommer ferieboliger Lom Airbnb ferieboliger Lom TripAdvisor ferieboliger Lom DanCenter ferieboliger Lom Cofman.no ferieboliger Lom HomeAway ferieboliger Lom SOL OG STRAND ferieboliger Lom Interhome ferieboliger Lom e-domizil ferieboliger Lom Belvilla ferieboliger Lom Holiday Home ferieboliger Lom 9flats.com ferieboliger Lom Inter Chalet ferieboliger Lom Only-apartments ferieboliger Lom Migoa ferieboliger Lom

Lignende feriesteder

image-tag