Feriehus & leiligheter Los Angeles

Sammenlign 9.274 tilgjengelige ferieboliger fra 42 tilbydere
Los Angeles
Spar opp til 41%

Det beste utvalget av ferieboliger i Los Angeles

-32%
f.eks. 23/02 - 2/03
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Mid-Wilshire, Los Angeles, California, USA
fra 2.339 kr 3.417 kr
RedAwning
4,8
Se deal
-41%
f.eks. 1/12 - 8/12
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Silver Lake, Los Angeles, California, USA
fra 1.844 kr 3.134 kr
RedAwning
4,7
Se deal
-30%
f.eks. 1/12 - 8/12
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Hollywood, Los Angeles, California, USA
fra 4.324 kr 6.181 kr
RedAwning
5,0
Se deal

Anbefalte feriehus i Los Angeles

Lei hus og ferieleiligheter i Los Angeles: fra 235 kr per natt

Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Vermont Harbor, Los Angeles, California, USA
fra 239 kr
HomeAway
4,0
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Venice, Los Angeles, California, USA
fra 2.394 kr
HomeAway
4,7
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester
Winnetka, Los Angeles, California, USA
fra 311 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Art District, Los Angeles, California, USA
fra 1.212 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 2 soverom
Oakwood, Los Angeles, California, USA
fra 672 kr
HomeAway
4,2
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Oakwood, Los Angeles, California, USA
fra 1.266 kr
HomeAway
4,4
Se deal
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Mid City, Los Angeles, California, USA
fra 2.599 kr
HomeAway
4,6
Se deal
Hus ∙ 4 gjester
Atwater Village, Los Angeles, California, USA
fra 1.087 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Venice, Los Angeles, California, USA
fra 1.254 kr
HomeAway
4,6
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Sawtelle, Los Angeles, California, USA
fra 1.281 kr
HomeAway
4,5
Se deal
Balkong
Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Los Angeles, Los Angeles County, California, USA
fra 1.519 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Pacific Palisades, Los Angeles, California, USA
fra 1.420 kr
HomeAway
4,6
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus med badebasseng

Badebasseng
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
NoHo Arts District, Los Angeles, California, USA
fra 745 kr
HomeAway
4,6
Se deal
Badebasseng
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
South Park, Los Angeles, California, USA
fra 1.948 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Badebasseng
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Rancho Park, Los Angeles, California, USA
fra 1.039 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Se alle tilbud

Villaer eller leiligheter med peis

Peis
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Venice, Los Angeles, California, USA
fra 1.427 kr
HomeAway
4,2
Se deal
Peis
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hollywood, Los Angeles, California, USA
fra 571 kr
HomeAway
4,7
Se deal
Peis
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Fairfax, Los Angeles, California, USA
fra 2.774 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Los Angeles

 • Internett (7.887)
 • Kjøkken (7.584)
 • Røyking forbudt (7.191)
 • TV (6.895)
 • med aircon (6.293)
 • Parkering (6.019)
 • Mikroovn (5.745)
 • Vaskemaskin (5.534)
 • Oppvaskmaskin (4.414)
 • Grill (3.385)
 • Ikke tillatt med kjæledyr (3.350)
 • Balkong (3.190)

Pris og tilgjengelighet i indeks Los Angeles

Prisinformasjon for ferieboliger i Los Angeles

Denne grafen viser gjennomsnittsprisen på ferieboliger og leiligheter i Los Angeles. Los Angeles er dyrere i Desember, da gjennomsnittsprisen ligger på 2.226 kr per natt. Går for en ferie i November for de beste tilbudene når du skal til Los Angeles.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Los Angeles

Vår tilgjenglighetsgraf gjør det lettere for deg å se de mest travle månedene Los Angeles. I November Los Angeles, er 39% booket på forhånd. Turyści rzadziej podróżują do Los Angeles januar, więc tylko 21% ofert jest zarezerwowanych w tym miesiącu.

Været Los Angeles

20°
10°
19°
10°
20°
12°
21°
13°
21°
14°
22°
16°
24°
18°
25°
18°
26°
18°
24°
16°
22°
12°
18°
Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Sjekk ut værmeldingen Los Angeles. September er den varmenste måneden i Los Angeles med gjennomsnittstemperaturer på 26°. Desember er den kaldeste måneden, med temperaturer rundt 9°. Den våteste måneden vil være September med spådde 6 regndager. På den annen siden vil det kun være 0 regndager i August, som er den tørreste måneden.

Ferieleiligheter og Feriehus i Los Angeles

Los Angeles er en av verdens mest gjenkjennelige byer. Hjem til over 3.8 millioner personer og den nest største byen i USA etter New York. City of Angles er hjertet av USA’s underholdningsindustri og mye av byens kultur og image omhandler film og musikk produksjon. Los Angles har også et nesten perfekt klima med 329 solskinnsdager i året! Her finner du også en rekke vakre strender, inkludert Venice Beach med sine farverike entertainere, unike butikker og restauranter. Santa Monica Pier er et vakkert område og en favoritt blant både lokale og turister. I Malibu og Beverly Hills finner du chic butikker, restauranter, og du vil nesten garantert se noen kjente fjes fra film og tv. Kombinasjonen av sol, sjø og kreative industrier betyr at befolkningen i Los Angeles er tilbakelente, frisindige og glad i moro. Du har uten tvil en forestilling om hvordan Los Angeles er og de fleste av oss har vokst opp med historier fra Hollywood Hills. Men det er mer å hente hos denne byen på vestkysten en Hollywood glamour, ordner du overnatting i Los Angeles med en leilighet fra HomeToGo vil do komme nær hvordan dagliglivet ser ut for innbyggerne og virkelig reise som en lokal.

Viste du at …

Los Angeles har mange merkelige lover. Det er for eksempel forbud å slikke padder eller bade to barn i samme badekar samtidig!Det pleide å stå “Hollywoodland” på det velkjente Hollywood skiltet.Byens opprinnelige navn var “El Pueblo de Nuestra Senora la Reinade Los Angeles de la Porciuncula”

Ting å gjøre i Los Angeles

Det kommer vel neppe som en overaskelse at Los Angeles er hjem til en rekke imponerende turistattraksjoner. De er spredd over et stort område så det er lurt å ta reisetid med i betraktning når du planlegger ferien. En av de mest populære attraksjonene er Universal Studios som ligger kun 10 minutter unna Hollywood Bulevard. Unversal Studios er den ultimate Hollywood opplevelse - spennende berg-og-dale baner, fantastiske forestillinger, noen av LA sine beste butikker og et ekte filmstudio. Her vil hele familien finne noe som fanger interessen og det er nok av ting å gjøre. Dersom du fremdeles er i filmhumør etter å ha besøkt Universal kan du ta turen mot Hollywood Bulevard hvor du finner Hollywood walk of Fame. Her er det 2,400 kobberstjerner innlagt i fortauet og hver stjerne bærer navnet til en skuespiller, musiker, regissør eller forfatter som har levert et bidrag til verdens underholdningsindustri. Dersom du vil skaffe deg oversikt over byen er ett av de beste stedene å gjøre dette fra Griffith Observatory som befinner seg i Griffith Park på toppen av Mount Hollywood. For de som liker shopping er Rodeo Drive distriktet verdt et besøk og er hjem til mange glamorøse butikker.

Museer i Los Angeles

Det er mange førsteklasses museer i Los Angeles, inkludert Getty Centre med en imponerende samling av verk fra kunstnere som Monet og Van Gogh, det er også vakre haver og arkitekturen av Getty Centre bygget er ikke annet en slående. Dersom du er på utkikk etter noe litt anderledes og utenfor allfarvei anbefaler vi et besøk til Nethercutt Museum. Ikke nok med at inngang er gratis, men her finner du en stor ansamling biler fra 1910 til 1930 tallet og en stor samling mekaniske instrumenter og dukker fra den samme epoke.

Å komme seg rundt

Los angeles International Airport LAX befinner seg norvest for byen og 26 kilometer fra downtown. Forbindelsen mellom LAX San Fernandy Valley, Dowbtown Los Angeles og Westside. Avhengig av trafikk tar reisen mellom tretti og femti minutter. Uheldigvis her ikke Los Angeles en by godt egnet for fotgjengere og etter at du har ankommet downtown bør du belage deg på en busstur for å komme deg til andre områder. Det er også en t-bane som betjener Hollywood, Universal City,Beverly Hill og Long Beach. Dersom du planlegger å leie en bil bør du være oppmerksom på LA trafikken - den er forferdelig! Til tross for å ikke være en fotgjengers paradis er det en rekke områder som lar seg utforske med apostlenes hester. Eksempelvis Santa Monica som er særdeles nydelig og Sunset Strip, Hollywood Bulevard og Old Pasadena. Vi anbefaler å ta med deg en Thomas Guide, det beste kartet tilgjengelig - det vil raskt vise seg å være uvurderlig. Det er mulig å reise til San Francisco på unner 6 timer og Las Vegas er mindre en 4 timer unna. Så hvorfor ikke legge turen innom mens du er i området. Joshua Tree Nasjonal Park er også rimelig nære LA og en velkommen forandring fra byens hulter og bulter.

Overnattning i Los Angeles

Med HomeToGo, kan du leie et privat hjem eller deler av det fra en ekte lokalbefolkningen. Fordelen av å leve et autentisk hjemme er at du får et nært møte med lokalbefolkningen - kanskje du til og med få tips om de beste severdighetene, vakre strender og hvilken restaurant det er at lover lokal delikatesse i akkurat den rette måten! Vi tilbyr alt fra ferieleiligheter, rom, apartments og studioer til sommerhus og fritidsboliger til gode priser. Uansett hvilken type ferie du er ute etter vi er sikker på at du vil finne det hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke rundt på siden, lese anmeldelser igjen av andre gjester, og finn din favoritt overnatting! Vi her på HomeToGo håper du får en fantastisk tur til Los Angeles!

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Los Angeles Novasol ferieboliger Los Angeles dansommer ferieboliger Los Angeles TripAdvisor ferieboliger Los Angeles DanCenter ferieboliger Los Angeles Cofman.no ferieboliger Los Angeles HomeAway ferieboliger Los Angeles SOL OG STRAND ferieboliger Los Angeles Interhome ferieboliger Los Angeles e-domizil ferieboliger Los Angeles Belvilla ferieboliger Los Angeles Holiday Home ferieboliger Los Angeles 9flats.com ferieboliger Los Angeles Inter Chalet ferieboliger Los Angeles Only-apartments ferieboliger Los Angeles Migoa ferieboliger Los Angeles

Lignende feriesteder

De mest populære nabolagene i Los Angeles