Feriehus & leiligheter Maldivene

Sammenlign 2.573 tilgjengelige ferieboliger fra 20 tilbydere
Maldivene

Anbefalte feriehus i Maldivene

Lei hus og ferieleiligheter i Maldivene: fra 267 kr per natt

Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Thoddoo, North Ari Atoll, Maldivene
fra 495 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Mathiveri Øya, North Ari Atoll, Maldivene
fra 672 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Omadhoo, South Ari Atoll, Maldivene
fra 547 kr
Booking.com
4,9
Se deal
Feriepark ∙ 4 gjester
Raa Atoll, Maldivene
fra 1.411 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Maldivene
fra 541 kr
Booking.com
4,9
Se deal
Villa ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Kaafu Atoll, Maldivene
fra 5.015 kr
Booking.com
4,5
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Hangnaameedhoo Øya, South Ari Atoll, Maldivene
fra 499 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Villa ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Kaafu Atoll, Maldivene
fra 1.834 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Hangnaameedhoo Øya, South Ari Atoll, Maldivene
fra 342 kr
Booking.com
4,9
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Villa ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Meedhoo, Raa Atoll, Maldivene
fra 2.377 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Fisking
Villa ∙ 2 gjester
Maldivene
fra 2.154 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Fisking
Bungalow ∙ 2 gjester
Raa Atoll, Maldivene
fra 2.572 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Hus ∙ 2 gjester
Maldivene
fra 520 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Balkong
Hus ∙ 2 gjester
Maldivene
fra 205 kr
Booking.com
5,0
Se deal
Balkong
Hus ∙ 3 gjester ∙ 2 soverom
Ukulhas, North Ari Atoll, Maldivene
fra 1.128 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus med badebasseng

Badebasseng
Villa ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Maldivene
fra 1.066 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Badebasseng
Resort ∙ 2 gjester
Maldivene
fra 1.779 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Badebasseng
Bungalow ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Maldivene
fra 7.010 kr
Booking.com
4,8
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Maldivene

 • Internett (1.841)
 • Grill (1.471)
 • med aircon (1.401)
 • Fisking (1.378)
 • Røyking forbudt (1.349)
 • Hage (1.286)
 • TV (1.271)
 • Vaskemaskin (1.133)
 • Kjøkken (1.010)
 • Balkong (968)
 • Parkering (736)
 • Badebasseng (348)

Pris og tilgjengelighet i indeks Maldivene

Prisinformasjon for ferieboliger i Maldivene

Vi har analysert prisdata og satt det sammen i denne oversikten for deg - den viser deg prisene for feriehus i de kommende 6 måneder Maldivene. Juli er den måneden med de gjennomsnittelige høyeste prisene. Denne måneden vil gjennomsnittsprisen per natt være 727 kr. Går for en ferie i Januar for de beste tilbudene når du skal til Maldivene.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Maldivene

Ta en titt på grafen over for å se det globale tilbudet av ferieboliger Maldivene. Den måneden med flest bookinger er Januar, da 15% av ferieboligene er fulle. På den annen side, de færreste ferieboligene er leid ut i Oktober.

En feriebolig på Maldivene gir deg både strand og storby

Luksus, kritthvite strender og en utrolig undervannsverden er hva som gjør Maldivene til én av de mest minneverdige øyene å leie en feriebolig på.

Maldivene er hjem til noen av de flotteste strendene i hele verden og består av over tusen ulike små øyer, hvorav alle har sin egen sjarm. De ulike øyene har forskjellige ferieboliger som appellerer til ulike typer reisende.

Dette karibiske paradiset får over en million besøkende hvert år og har ferieboliger og hoteller i alle prisklasser, former og fasonger. Du kan møte nygifte, familier, enslige og backpackere.

Det er også mulig å snorkle eller dykke i de vakre korallrevene som omkranser de kritthvite strendene på de ulike øyene.

Vis alle 2.573 feriehus
Slik kommer du deg dit

Ankomst

Maldivene er blitt et nokså populært reisemål for både nygifte, enslige og familier, derfor finnes det flere flyselskaper som flyr denne turen. Merk deg uansett at denne turen som regel inkluderer en mellomlanding og at turen samlet tar fra 15-20 timer. Den beste måten å reise mellom de ulike øyene på er med ferge. Disse går ikke på fredager, og avgangstidene kan være noe uregelmessige.

Vær & klima

Vær og klima

Maldivene har et tropisk klima og er nokså varmt hele året rundt, men det vil være regnperioder fra april til september og fra oktober til desember. De høyeste temperaturene ligger rundt 30 grader, og det blir lavest omkring 20 grader. Dermed er det best å reise til Maldivene mellom desember og april.

Uteliv

Uteliv

Utelivet på Maldivene er nokså beskjedent fordi det er vanlig at reisende holder seg på hoteller og resorts om kvelden. Men allikevel kan det være interessant og hyggelig. Du finner ikke de største utestedene her, men du bør sjekke ut de lokale pubbene om du ønsker å slå av en prat med hyggelige lokale innbyggere. Eksempelvis anbefales Dome Male på Male, og Uthuru Bar og Kakuni Bar på Meerufenfushi.

Lokale severdigheter

Et dykkeparadis

Mindre enn 300 av de over tusen øyene på Maldivene er bebodd. Dermed finnes det flust av øyer med uberørte korallrev med vakkert dyre- og planteliv. Om du har en drøm om å lære deg å dykke er dette det perfekte stedet å ta med seg familien eller venner for å gjøre nettopp det. De fleste resorts har egne dykkekurs, og du finner også disse spredd rundt på de ulike øyene.

Severdigheter & aktiviteter Maldivene

Det beste Maldivene har å by på

Male

Male er hovedstaden på Maldivene og hele øygruppen er faktisk oppkalt etter denne minatyr-storbyen, siden Maldivene betyr "Males øyer". Det har vært befolkning og bebyggelse i området hvor byen ligger siden oldtiden, og den første moskeen Hukuru Miskiyi kan dateres tilbake til 1100-tallet. Byen er inndelt i seks deler, Henveiru, Galolhu, Maafannu og Macchangolhi, som alle befinner seg på øya Male. I tillegg til øya Vilimale og den kunstige øya Hulhumale.

Fredagsmoskeen i Male

Dette er den eldste korallsten-moskeen i landet og kan dateres tilbake til 1656. Det er en nydelig bygning utgjort av vakre korallsteiner, intrikate dekorasjoner og inskripsjoner. De som ikke er muslimske trenger godkjennelse fra en av de ansatte i moskeen om de ønsker å se innsiden av bygningen. Om du har kledd deg passende og konservativt, bør ikke dette være et problem.

Maafushi øyen

Maafushi er senteret for backpackere og enslige som er på reise på Maldivene. Her finnes det flust av ulike ferieboliger og gjestehus for backpackere og kjærestepar. Før var den fremfor alt kjent for sin fengsel. Dette er Maldivenes mest kosmopolitanske og progressive øy og byr på muligheter for spennende snorkling. Samtidig finnes det mange interessante lokale markeder, hvor du kan finne alle slags ulike varer fra hele verden. Om du ønsker noe kaldt å drikke, kan du besøke en av de flytende barene som ligger rett utenfor havnen.

Utheemu Ganduvaru

Utheemu Ganduvaru er et tidligere sagnomsust palass i treverk som nå er omgjort til et spennende museum. Dette var barndomshjemmet til nasjonalhelten Mohammed Thakurufaanu som, sammen med brødrene sine, kastet portugisiske kolonister ut av øyriket. Palasset ligger på øya Utheemu nord i Maldivene og har vært hjem til flere sultaner fra Utheemu familien. Denne familien hersket, fra sitt palass på Utheemu, over hele øyriket fra 1573 til 1632.

Nasjonalgalleriet

På Male finner du nasjonalbiblioteket og nasjonalgalleriet under ett og samme tak. Galleriet ble etablert i 1999 og her finner du midlertidige utstillinger av både lokal og internasjonal kunst. Målet med etableringen av galleriet var å samle kunst fra Maldivene fra fortiden og samtiden under ett og samme tak. De har også lagt fokus på å hjelpe lokale kunstnere med å stille ut kunstverkene sine og å utvikle seg videre som kunstnere. Merk deg uansett at det ikke alltid blir holdt utstillinger her, så det er greit å sjekke på forhånd om et besøk lønner seg.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Maldivene Novasol ferieboliger Maldivene dansommer ferieboliger Maldivene TripAdvisor ferieboliger Maldivene DanCenter ferieboliger Maldivene Cofman.no ferieboliger Maldivene HomeAway ferieboliger Maldivene SOL OG STRAND ferieboliger Maldivene Interhome ferieboliger Maldivene Wimdu ferieboliger Maldivene e-domizil ferieboliger Maldivene Belvilla ferieboliger Maldivene Holiday Home ferieboliger Maldivene 9flats.com ferieboliger Maldivene Inter Chalet ferieboliger Maldivene only-apartments ferieboliger Maldivene Migoa ferieboliger Maldivene