Feriehus & leiligheter Molde

Sammenlign 33 tilgjengelige ferieboliger fra 20 tilbydere
Molde
Ankomst
2 gjester

Anbefalte feriehus i Molde

Lei feriehus og ferieleiligheter i Molde: fra 278 kr per natt

Peis
Hus ∙ 4 gjester ∙ 3 soverom
Molde, Møre og Romsdal, Norge
fra 675 kr
Casamundo
4,7
Se deal
Peis
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Molde, Møre og Romsdal, Norge
fra 846 kr
Casamundo
4,9
Se deal
Peis
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Molde, Møre og Romsdal, Norge
fra 704 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Molde

 • Kjøkken (31)
 • TV (27)
 • Vaskemaskin (27)
 • Internett (22)
 • Oppvaskmaskin (20)
 • Mikroovn (18)
 • Grill (17)
 • Peis (15)
 • Røyking forbudt (15)
 • Hage (10)
 • Fisking (7)
 • Balkong (7)

Vær-og klimaprognoser Molde


-2°

-1°


14°
16°
19°
12°
19°
11°
16°
12°


Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Sjekk ut værmeldingen Molde. Over de neste 6 månedene er det Juli som vil ha de høyeste temperaturene. På den annen side kan du få temperaturer på under -2° i Januar. Desember er den våteste måneden. Denne måneden bør du unngå hvis du ikke liker mye regn.

Lei en feriebolig i Molde med panoramautsikt til 87 fjelltopper

Typiske feriehus i Molde er av god standard og har gjerne veranda med fjordutsikt. Er du heldig, ligger ferieboligen helt nede ved stranda hvor du kan hoppe uti sjøen og ta et forfriskende bad. I Molde er du aldri langt unna natur og byliv.

Vis alle 33 feriehus
Familieaktiviteter

Severdigheter som passer for hele familien

Molde sentrum består for det meste av etterkrigsarkitektur. Men byen har også moderne bygg som Molde stadion og Seilet hotell som ligger vest for sentrum. Ønsker du å oppleve det gamle Molde fra den gang Ibsen og Bjørnson besøkte byen, kan du spasere oppover mot Chateauet og gå gjennom den nydelige hagen. Rett over gaten kan du gå gjennom Reknesparken og opp til pavilijongen hvor du har utsikt over hele byen og det imponerende Moldepanoramaet. På baksiden ligger Romsdalsmuseet med laftede bygninger og gamle hus fra Romsdalen. Barn synes gjerne det er spennende å utforske de gamle husene, og prøve å gå på styltene som står tilgjengelig for bruk helt gratis. Molde har også et eget badeland like ved seilet hotell, som passer for både voksne og barn. I Moldebadet er det også treningssenter og spaavdeling.

Lokale severdigheter

Aktiviteter i og rundt byen året rundt

Om sommeren kan en båttur ut til Hjertøya anbefales. Her ligger fiskerimuseet idyllisk til med sine gamle trehus og brygger. Lokalbefolkningen bruker øya som badeplass. Er du heldig er kirsebærene på trærne modne og du ser en og en annen nise ute i fjorden. Hjertøya ligger midt i Moldefjorden og er en del av det moldenserne kaller Moldivene. Hjertøybåten går fra Molde sentrum og tar ikke mange minutter.

Molde sentrum ligger ved sjøkanten. De siste årene har det kommet flere restauranter og puber hvor du kan nyte mat og drikke helt nede ved vannkanten. Når solen skinner er det et yrende båtliv på fjorden og du kan se 87 blå fjelltopper som omkranser byen.

Er du glad i slalom eller snowboard, ligger Tusten skianlegg like øst for byen. Foretrekker du langrenn anbefales en tur på Skaret. Her er det preparerte løyper innover hele dalen. Området passer også for familier med små barn. Det er også skiløyper i marka i lia bak Molde. Hit kan du gå til fots.

Lokale begivenheter

Bli med å 'jazze' sammen med moldenserne

Moldejazzen er en av Europas eldste jazzfestivaler, og arrangeres alltid en uke om sommeren. Denne uka syder det av folk i byen. Storgata er full av salgsboder hvor du kan finne både eksotiske smykker og lokale produkter. I Alexandraparken er det gratiskonserter hver dag. Ellers er det både store utendørskonserter på Romsdalsmuseet, og klubbkonserter på mindre scener rundt om i byen. Festivalen varer i seks dager og har hvert år kjente artister fra inn og utland på programmet.

Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Molde Novasol ferieboliger Molde dansommer ferieboliger Molde Airbnb ferieboliger Molde TripAdvisor ferieboliger Molde DanCenter ferieboliger Molde Cofman.no ferieboliger Molde HomeAway ferieboliger Molde SOL OG STRAND ferieboliger Molde Interhome ferieboliger Molde e-domizil ferieboliger Molde Belvilla ferieboliger Molde Holiday Home ferieboliger Molde 9flats.com ferieboliger Molde Inter Chalet ferieboliger Molde Only-apartments ferieboliger Molde Migoa ferieboliger Molde