Feriehus & leiligheter Moskva - HomeToGo base64Hash Feriehus & leiligheter Moskva - HomeToGo

Feriehus & leiligheter Moskva

Vi fant dessverre ingen tilgjengelige tilbud
Moskva
Når som helst
Gjester
Moskva
Når som helst
Gjester

Populære filtre for å finne den perfekte utleieboligenMoskva

4 voksne
Kjæledyr tillatt
Hus
Klimaanlegg
Svømmebassenger
2 voksne
1 soverom

Vær-og klimaprognoser Moskva

maks
Min.
-6°
-11°
27 dager 27
maks
Min.
-2°
-7°
21 dager 21
maks
Min.

-5°
18 dager 18
maks
Min.
11°
17 dager 17
maks
Min.
20°
10°
14 dager 14
maks
Min.
22°
13°
16 dager 16
maks
Min.
25°
15°
16 dager 16
maks
Min.
23°
13°
15 dager 15
maks
Min.
15°
15 dager 15
maks
Min.

17 dager 17
maks
Min.

-2°
20 dager 20
maks
Min.
-2°
-7°
26 dager 26
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Denne grafen viser værmeldingen for det neste året Moskva I Juli kan makstemperaturen overstige 25°. Januar er den kaldeste måneden, med temperaturer rundt -11°. Ta med deg paraply i Januar - det er den våteste måneden i året!

7-dagersvarsel Moskva

søn., 26 mai
24°
22°

35%

1 h

9 km/h

man., 27 mai
24°
23°

0%

5 h

5 km/h

tir., 28 mai
27°
26°

0%

6 h

4 km/h

ons., 29 mai
29°
28°

0%

5 h

5 km/h

tor., 30 mai
29°
24°

25%

3 h

6 km/h

fre., 31 mai
25°
24°

0%

3 h

3 km/h

lør., 1 jun
24°
23°

70%

3 h

5 km/h

Ferieleiligheter og Apartments i Moskva

Moskva, den russiske hovedstaden og Europas største by, er en eklektisk blanding av gammelt og nytt. For ditt neste besøk til Moskva, vurder å bruke HomeToGo for å bestille en billig leilighet til leie fra private eiere eller en B&B. Enten du velger å overnatte i en apartment eller et b & b, er Moskva et interessant sted å besøke, full av historiske skatter og mange rester av den tidligere keiserlige og sovjetiske fortiden. De fleste besøkende til Moskva begynner med en omvisning på den Røde Plass, som er omgitt av mange andre kjente steder, som Kreml, den offisielle residensen til presidenten i Russland, St. Basil-katedralen, den arkitektonisk vakre kirken bygget i det sekstende århundre, og Lenins mausoleum, hvor du kan se Lenins siste hvilested.


Bo som en lokal innbygger med leilighet i Moskva

For de som ønsker å delta i autentisk russisk kultur er en overnatting i leilighet perfekt. Du kan nyte en ekte russisk frokost på en balkong med utsikt over en vakker elv der morgensolen gnistrer i glassaktig vann. Gjennom HomeToGos hjemmeside leier lokale mennekser ut sine apartment til deg. Verten kan velge om de vil velge å tilby Bed & Breakfast i sine hjem. Verten din kan også gi deg råd om de mest autentiske russiske restauranter å besøke, for å få en ytterligere innsikt i matkulturen. Og med de pengene du sparer på din innkvartering med HomeToGo kan du kjøpe litt ekstra kaviar!

Overnatt komfortabelt med bed and breakfast på reisen

Har du vurdert å overnatte i en leilighet med bed and breakfast i Moskva og virkelig oppleve den ekte bed and breakfast kulturen? Verten din vil servere deg en tradisjonell frokost som kan nytes med utsikt over den vakre byen og kan deretter guide deg og vise deg byens skjulte skatter. Nyt fordelene av din egen vert gjennom oppholdet og alle fasiliteter, samtidig som du bor like komfortabelt som på et hotell. La HomeToGo hjelpe deg med å spare penger, unn deg det lille ekstra på turen din.

Prøv rimelige HomeToGo apartments som alternativ til trange hostel

Er du lei av å løpe rundt med en guidebok i hånden og spørre rundt på i underkant av eksisterende russisk? I et hostel, stoler du på personalet eller guidebøker, og med HomeToGo har du en lokal innbygger til disposisjon. Du kan spørre ham om Moskva skjulte skatter. Leiligheter hos HomeToGo er like rimelige som et hostel, men du trenger imidlertid ikke bli stuet inn i et overfylt og upersonlig hostel. Med HomeToGo kan du også bestille og betale for overnatting sikkert fra hjemmet, i stedet for å løpe rundt på jakt etter en gratis vandrerhjemmet ved ankomst i Moskva. Med HomeToGo sparer du tid og energi, mens du kan oppleve Moskva som en lokal beboer med din egen apartment. Travel like a local! Tokyo | Lisboa | Milano | San Francisco | Singapore | Santiago de Chile | Seoul | Hamburg | Miami Beach | Cape Town | Budapest

Vanlige spørsmål

Hvor mange ferieboliger kan bestilles Moskva?

Det er for tiden 0 hytteleier Moskva du kan se på og bestille til den neste reisen din.

Hvilke fasiliteter er mest populære for ferieboliger Moskva?

De mest populære fasilitetene i ferieboliger Moskva inkluderer overnattingssteder som kan tilby: internett, TV-er og klimaanlegg.

Hvor mange ferieboliger finnes det Moskva?

Oppdag 0 ferieboliger som kan bestilles Moskva.

Er kjæledyr tillatt på ferieboliger Moskva?

Ja, det finnes 0 feriehjem Moskva som tillater kjæledyr. Snittprisen er 0 kr pr. natt.

Hva er den beste årstiden å reise til Moskva?

Hvis du bestiller en feriebolig Moskva, må du ta i betraktning at regnsesongen vanligvis er i Januar eller Desember. Den tørreste måneden er som regel Mai.

Hva er de mest populære nabolagene Moskva?

Toppbyer å besøke

image-tag