Feriehus & leiligheter Östersund kommune - HomeToGo base64Hash Feriehus & leiligheter Östersund kommune - HomeToGo

Feriehus & leiligheter Östersund kommune

Finn 179 tilgjengelige tilbud fra 9 partnere
Östersund kommune
Når som helst
Gjester

Velg den perfekte ferieboligen

Pris per natt
Opp til
100 kr - 199 kr
fra
Boligtyper
Camping
Leilighet
Hostel
Avstand til sentrum
Maks 1 km
Maks 2 km
Maks 5 km
Vurdering
Fremragende : 4,5+
Svært Bra: 4+
Bra: 3.5+
Spar opp til 16%

Det beste utvalget av ferieboliger i i Östersund

Hus Östersund kommune
4 sep. - 11 sep.
967 kr per natt
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
5.0/5.0 «Utmerket»
(2 vurderinger)
Östersund kommune, Jämtlands län, Sverige
Gratis avbestilling
Detaljer
Vrbo
Se tilbud
Camping Östersund kommune
4 sep. - 11 sep.
-16%
1.148 kr
964 kr per natt
Camping ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Östersund kommune, Jämtlands län, Sverige
Detaljer
Expedia
Se tilbud

Anbefalte feriehus i i Östersund

Lei feriehus og ferieleiligheter i i Östersund: fra 543 kr per døgn

Camping Östersund kommune
924 kr per natt
Camping ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Östersund kommune, Jämtlands län, Sverige
Detaljer
HomeToGo
Se tilbud
Camping Östersund kommune
1.071 kr per natt
Camping ∙ 6 gjester ∙ 1 soverom
Östersund kommune, Jämtlands län, Sverige
Detaljer
HomeToGo
Se tilbud
Se alle tilbud

Ferieleier med trådløst nett

Camping wifi Östersund kommune
918 kr per natt
Camping ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Östersund kommune, Jämtlands län, Sverige
wifi
Detaljer
Expedia
Se tilbud
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Östersund

 • Røyking forbudt (149)
 • Internett (149)
 • TV (127)
 • Rullestolvennlig (68)
 • Balkong (66)
 • Tillatt med kjæledyr (63)
 • Badstue (61)
 • Ikke tillatt med kjæledyr (49)
 • Mikroovn (35)
 • Sprinkelseng (35)
 • Hage (34)
 • Vaskemaskin (33)

Vær-og klimaprognoser i Östersund

maks
Min.
-5°
-10°
26 dager 26
maks
Min.
-1°
-6°
20 dager 20
maks
Min.

-5°
17 dager 17
maks
Min.

-1°
17 dager 17
maks
Min.
12°
18 dager 18
maks
Min.
15°
20 dager 20
maks
Min.
19°
11°
17 dager 17
maks
Min.
17°
10°
19 dager 19
maks
Min.
13°
17 dager 17
maks
Min.

15 dager 15
maks
Min.

-3°
19 dager 19
maks
Min.
-1°
-6°
24 dager 24
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over dette ser du vår graf for den årlige værmeldingen. I Juli kan makstemperaturen overstige 19°. Det er ikke forventet noen hetebølge i Januar, da gjennomsnittstemperaturen ligger på -10°. Den mest regnfulle måneden er Januar, mens Oktober er den tørreste.

Feriebolig i det opplevelsesrike Östersund

Om du er ute etter kultur, musikkopplevelser, mat eller sportslige aktiviteter, har du funnet rett plass om du har leid deg en feriebolig i Östersund. Östersund er kjent for å være en vinterby, men også om sommeren kan du glede deg over et mangfold av opplevelser. Du kan bade, padle og fiske i vakker og frodig natur, eller spise god mat på en av Östersund mange kafeer og restauranter. Kanskje du har lyst til å besøke en festival? Mulighetene er mange med en feriebolig i den mer enn 200 år gamle byen Östersund.

Vis alle 179 feriehus
Hvordan finner jeg fram til Östersund kommune?

Ankomst til Östersund

Ønsker du å reise til Östersund, er bil et godt alternativ. Fra Trondheim i vest tar det ca. 3-4 timer, mens det tar i overkant av 7 timer fra Oslo i sør. Fly er et tidsbesparende alternativ og med Åre Östersund flyplass på Frösön har du et godt utgangspunkt for videre transport i området. Tog er også et behagelig alternativ til Östersund.

Hva er de beste familieaktivitetene i Östersund?

Til Östersund med barn

Barna vil elske Moose Garden. Her kan dere hilse på og bli kjent med elgen i dens rette element. Moose Garden ligger høyt over Storsjøen med en flott utsikt. Her er det også muligheter for å overnatte og det er kort veg til fjellet og inn til Östersund.

I Östersund er Storsjøbadet et eldorado for store og små. Her finnes svømmebasseng, hule med fossefall, vannsklier, trampoline og klatrevegg. Det finnes også en utendørs strandvollyballbane. Storsjøbadet frister også med badstuer i romersk stil, meditasjonsbadstuer, vedbadstuer og mye mer.

Hvor er de unike attraksjonene i Östersund?

Elvevandring

Forsaån er en ca. 5 km lang elv som renner mellom Locknesjön i Östersund og Bodsjön i Bracke kommune. Store deler av elven følges av Forsaleden som er en 7 km lang gangsti. Her finnes steinalderboplasser og jernaldergravplasser. Elven er en veldig populær badeplass da den brer seg ut med laguner i vakkert turkis vann og idylliske fossefall. Dette er virkelig et eventyrlig sted å besøke. Mange sportsfiskere kommer gjerne også hit da elven er rik på ørret.

Hvilke attraksjoner må oppleves i Östersund?

Severdigheter i Östersund

Storsjøen

Den flotte Storsjøen ligger ved Östersund og er Sveriges femte største innsjø. Langs ved sjøen finnes mange overnattingsmuligheter i flotte omgivelser. Her kan du bade, fiske og padle om sommeren. Det er mange flotte badeplasser som er populære for både lokale og ferierende i Östersund. Om sommeren går det ferger over innsjøen, men om vinteren er Storsjøen som regel frosset igjen. Da brøytes det vei over isen der fergene vanligvis går. Er du glad i skøyter, er det en populær aktivitet på Storsjøen om vinteren.

Friluftsmuseet Jamtli

Jamtli er et innendørsmuseum som gir deg et innblikk i Jamtlands historie fra steinalderen til nåtiden. Her kan du besøke friluftsmuseet med eldre hus og gårder eller stikke innom en av kunstutstillingene. Museet bruker også rollespill når de presenterer sine fortellinger, noe som appellerer spesielt til barnefamilier. Jamtli vant barnas turistpris i 2006. De arrangerer også vårmarked og julemarked her. På Ladugården på friluftsmuseet kan du se hvordan jordbruket foregikk på slutten av 1800-tallet, og barna kan få være med å stelle dyrene.

Badhusparken

Badhusparken ligger ved Storsjøens bredder i Östersund og er for mange synonymt med familieliv, kulturelle arrangementer og sportslige aktiviteter. Parken er et naturlig møtepunkt for familie og venner hele året. Vinterstid kan man ta med barna og gå på skøyter, lage isskulpturer og kose seg, og herfra er det også lett å ta seg til øyen Frösön.

Frøyas øy, Frösön

Frösön er den største øya i Jämtland og var frem til 1879, da Östersund fikk jernbane, Jämtlands hovedby. Frösö kirke fra 1200-tallet er bygget på en gammel, hedensk offerplass og er i dag en populær attraksjon for tilreisende og et yndet sted for bryllup. Med en feriebolig i Östersund kan du ta med barna og besøke Frösö zoo. Det er ikke bare en dyrepark, men det finnes tivoli, biologisk museum og et tropisk hus med blant annet krokodiller, slanger og ulike aper. Frösön har også egen flyplass som heter Åre Östersund flyplass.

Exercishallen Norr

Exercishallen Norr er en stor kunsthall nord i Östersund som kan leies av kulturutøvende. Hallen har en kapasitet på omtrent 1300 gjester og det er fleksible sceneelementer og sitteplasser. Tidligere huset lokalene Fargefabrikken Norr.

Vi viser tilbud fra tusenvis av leverandører, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Östersund Novasol ferieboliger i Östersund dansommer ferieboliger i Östersund Airbnb ferieboliger i Östersund TripAdvisor ferieboliger i Östersund DanCenter ferieboliger i Östersund Cofman.no ferieboliger i Östersund HomeAway ferieboliger i Östersund SOL OG STRAND ferieboliger i Östersund Interhome ferieboliger i Östersund e-domizil ferieboliger i Östersund Belvilla ferieboliger i Östersund Holiday Home ferieboliger i Östersund 9flats.com ferieboliger i Östersund Inter Chalet ferieboliger i Östersund Only-apartments ferieboliger i Östersund Migoa ferieboliger i Östersund

Lignende feriesteder

image-tag