Feriehus & leiligheter Saltdal - HomeToGo base64Hash Feriehus & leiligheter Saltdal - HomeToGo

Feriehus & leiligheter Saltdal

Finn 15 tilgjengelige tilbud fra 2 partnere
Saltdal
Når som helst
Gjester
Saltdal
Når som helst
Gjester

Populære filtre for å finne den perfekte utleieboligenSaltdal

4 voksne
Kjæledyr tillatt
Hus
Klimaanlegg
Svømmebassenger
2 voksne
1 soverom

Feriebolig i vakre og opplevelsesrike Saltdalen

Hvis du har leid deg en feriebolig eller hytte i Saltdalen, bor du perfekt om du elsker å komme deg ut i naturen. Den store kommunen med sine to nasjonalparker, Junkerdalen og Saltfjellet, eller Svartisen som den også kalles, er populært for jakt, fiske og turgåing. Nordland nasjonalsenter ligger også i kommunen, og dette er et informasjonsenter for nasjonalparkene. I Saltdal finnes opplevelser for hele familien. Hva med å ta med barna på en spennende grottetur?

Vis alle 15 feriehus

Husdyrvennlige feriehus og leiligheter

Ta med deg kjæledyret på den neste reisen din og bestill et opphold i en feriebolig Saltdal som godtar kjæledyr.

Hus Tillatt med kjæledyr Saltdal
590 kr per natt
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
5.0
«Utmerket» (26 vurderinger)
Saltdal, Nordland, Norge
Detaljer
Airbnb
Se tilbud
Se tilbud
Hus Tillatt med kjæledyr Saltdal
826 kr per natt
Hus ∙ 10 gjester ∙ 3 soverom
5.0
«Utmerket» (13 vurderinger)
Saltdal, Nordland, Norge
Detaljer
Airbnb
Se tilbud
Se tilbud
Hus Tillatt med kjæledyr Saltdal
429 kr per natt
Hus ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
4.8
«Utmerket» (5 vurderinger)
Saltdal, Nordland, Norge
Detaljer
Airbnb
Se tilbud
Se tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Saltdal

 • Tillatt med kjæledyr (3)
 • Internett (14)
 • Kjøkken (12)
 • TV (14)
 • Balkong (13)
 • Fisking (10)
 • Oppvaskmaskin (1)
 • Peis (2)
 • Vaskemaskin (3)
 • Grill (13)
 • Røyking forbudt (14)
 • Hage (8)

7-dagersvarsel Saltdal

fre., 19 apr
-6°
-8°

0%

6 h

15 km/h

lør., 20 apr
-4°
-6°

0%

6 h

16 km/h

søn., 21 apr
-2°
-4°

0%

4 h

8 km/h

man., 22 apr
-3°
-4°

90%

0 h

7 km/h

tir., 23 apr
-4°
-8°

10%

2 h

12 km/h

ons., 24 apr
-2°
-3°

0%

1 h

10 km/h

tor., 25 apr
-3°
-3°

10%

1 h

12 km/h

Hvor finner man den beste maten Saltdal?

Saltdalens meget populære lefse

Møsbrømlefsa er så populær i nord at den bare må skrives om. Denne lefsa har en meget søt og kraftig smak som kommer av brunost. Møsbrømlefsen serveres med en brunostjevning som smøres på toppen av lefsen. Dette kan ligne litt på prim, men er laget av brunost, hvetemel og vann. Blandes den med seterrømme, sirup og sukker, blir fylles kalt for søvvel. Lefsen er vanlig å servere når familien kommer på besøk og den spises med fingrene. Noen er så glad i møsbrøm, at de spiser det uten lefse.

Hvor er de beste stedene man kan oppdage kunst og kultur i Saltdal?

Et besøk til Nordlandsmuseet

Rundt nydelige Skippergården, to km nord for Rognan sentrum, er Saltdal bygdetun bygd opp. Her bodde familien Ellingsen i femti år frem til 1800-tallet. Tunet består av et tyvetalls byggverk som stammer fra tidsrommet 1600-1900-tallet. Her er blant annet smie, skolehus, eldhus og stabbur. Selve Skippergården huser en kafe og et souverniutsalg. Er det noe Saltdal er kjent for, så er det sine båtbyggertradisjoner. Her finnes to eksemplarer av nordlandsbåter. Gjennom hele sesongen vises filmen Blodsvegen på museet i Bøtten-Trøa-huset.

Hva er de beste familieaktivitetene Saltdal?

Opplevelser med barn i Saltdalen

Ta med barna på en spennende grottetur inn i Vikgrotta. Her finnes digre jettegryter, fossefall og nydelige dryppsteiner. Vikgrotta passer for små grupper, og en tur dit bestilles hos Northern Lights International. Vikgrotta er ganske smal i begynnelsen, og utvider seg og blir større etterhvert som man kommer lengre inn. Dette er en uforglemmelig opplevelse for store og små. Ifølge et gammelt sagn, skal grotten skjule en bortgjemt skatt.

Hva med en tur på havørnsafari? Ta med barna ombord på en fiskeskute og opplev havørn på nært hold. Ta med fotoapparat og få en opplevelse dere sent vil glemme. Havørnen kan ha et vingespenn på over 2,5 meter og er et majestetisk skue. Ombord på båten har de med småfisk som kastes ut som lokkemat. På turen er det også store muligheter for å oppleve andre spennende sjøfugler.

Hvor er de unike attraksjonene Saltdal?

Utflukter i naturskjønne Saltdal

Om du ønsker deg fart og spenning, eller ro og fred, har Saltdal alt. Er du der vinterstid kan du bli med på hundekjøring rett inn i villmarken. Her får du informasjon før dere setter igang, og det er muligheter for å ta fantastiske bilder. Northern Lights International tilbyr også nordlyskjøring. Dette er en magisk opplevelse som er verdt å få med seg.

Northen Lights International har flere alternativer å by på. Ønsker du å ta det litt mer med ro, kan du velge deg en trugetur midt i et fortryllende fjelllandskap. Turen går til et gammelt marmorbrudd. Det hele legges opp etter gruppens ønsker, og avsluttes med en deilig varm gryte av rein eller elg.

Stillhetens dal er en tur inn i et landskap som er kjent for sin ro. Her legges telefoner og andre elektriske enheter igjen hjemme. Her er det store sjanser for å møte dyr i sitt naturlige element. Det tennes bål og det blir kokt kaffe på turen.

Blodvegen mellom Saltnes og Saksenvik ble bygget av krigsfanger. Navnet kommer av at en fange ble skutt der under byggingen. Broren hans malte så et kors av brorens blod i fjellet året 1943. Krigsfangene i Botnleiren hadde det ikke godt. Dårlige klær, elendige sanitær- og boforhold var hverdagen i leiren. Fangene ble behandlet virkelig dårlig, og det ble utført massehenrettelser av SS.

Hva er de beste arrangementene og festivalene Saltdal?

Opplev Blåfrostfestivalen

Blåfrostfestivalen ble startet i 2003 og har siden den gang vært en meget populær festival. I 2012 ble festivalen nominert til årests konsertarrangør i Norge. Det er både norske og utenlandske artister som står på Slipen Scene. Slipen er et industribygg som en gang var sjelen til et av Norges største båtbyggermiljø. Når dette så ble lagt ned, ble det stående tomt og fullt av historie, til Blålysfestivalen vekket Slipen til live igjen. Blåfrostfestivalen arrangeres i februar hvert år.

Vanlige spørsmål

Hvor mange ferieboliger kan bestilles Saltdal?

Det er for tiden 15 hytteleier Saltdal du kan se på og bestille til den neste reisen din.

Hvilke fasiliteter er mest populære for ferieboliger Saltdal?

De fleste reisende søker etter kjæledyr tillatt, internett, og kjøkken når de leter etter ferieboliger Saltdal.

Er kjæledyr tillatt på ferieboliger Saltdal?

Hvis du reiser med en hund Saltdal, tillater 21% av ferieboligene kjæledyr.

Toppbyer å besøke

Vis mer
image-tag