Feriehus & leiligheter Sandefjord

Sammenlign 23 tilgjengelige ferieboliger fra 10 tilbydere
Sandefjord
Når som helst
2 gjester

Anbefalte feriehus i Sandefjord

Lei feriehus og ferieleiligheter i Sandefjord: fra 1.038 kr per døgn

Hus Sandefjord 6
Hus ∙ 6 gjester ∙ 4 soverom
Sandefjord, Vestfold, Norge
fra 1.515 kr
Vrbo
Se tilbud
Hus Sandefjord 6
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Sandefjord, Vestfold, Norge
fra 1.212 kr
Vrbo
Se tilbud
Hus Sandefjord 9
Populært
Hus ∙ 9 gjester ∙ 4 soverom
Sandefjord, Vestfold, Norge
fra 2.188 kr
Vrbo
5,0
Se tilbud
Se alle tilbud

Leiligheter og ferieleier med kjøkken

Leilighet Kjøkken Sandefjord
Kjøkken
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Sandefjord, Vestfold, Norge
fra 3.989 kr
Expedia
3,3
Se tilbud
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Sandefjord

 • Røyking forbudt (7)
 • Parkering (6)
 • Internett (5)
 • Ikke tillatt med kjæledyr (5)
 • Vaskemaskin (4)
 • TV (4)
 • Hage (4)
 • Klimaanlegg (3)
 • Kjøkken (3)
 • Peis (3)
 • Badstue (2)
 • Oppvaskmaskin (2)

Vær-og klimaprognoser Sandefjord


-4°

-3°

-2°
10°
16°
19°
11°
22°
13°
19°
11°
16°
11°


-1°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Denne grafen viser værmeldingen for det neste året Sandefjord I løpet av Juli kan makstemperaturen overstige 22°. På den annen side er Januar den kaldeste måneden Sandefjord, med temperaturer på under -4°. Det kan regne 20 dager i Januar mens det mest sannsynlig ikke vil regne mer enn 11 i April.

Ferieboliger i sjarmerende Sandefjord byr på et innholdsrikt opphold.

Med kystlinje på nærmere 150 km er Sandefjord en kjærkommen idyll for sine besøkende. Gokstadhaugen representerer områdets vikingbakgrunn. Sandefjord preget av sjøfart og er kjent for sin hvalfangsthistorie. I senere tid har byen utviklet seg innen industri og teknologi. Torp lufthavn åpner for flere muligheter for de reisende, og det finnes mye å oppleve for de som har oppdaget denne kystperlen.

Vis alle 23 feriehus
Hvor er de beste stedene man kan oppdage kunst og kultur i Sandefjord?

Sandefjords spennende hvalfangsthistorie

Når overnatting i bolig eller hytte er i boks, kan gjestene utforske Sandefjords spennende historien hvor hvalfangst står sentralt. Hvalfangstmuseet ble grunnlagt i 1917, og gir interessante innblikk i hvalfangstnæringen. Museet viser kulturhistoriske utstillinger, foto- og filmsamling, og en imponerende boksamling om hval og det hvalfangsteventyret som strakk seg fra 1850 til den siste eksepdisjonen i 1968.

På museumskaia i Sandefjord kan tilreisende oppleve hvalbåten Southern Actor, bygd i 1950. Etter flere års restaurering stod den klar i 1995, og har fortsatt sin originale dampmaskin inntakt. Båten er en typisk etterkrigshvalbåt og representerer moderne hvalfangst. I dag er Southern Actor populær for de besøkende når den ligger til kai i sommersesongen. Ikke langt unna museumskaia, finner du Sandefjords mest kjente skulptur Hvalfangstmonumentet reist til ære for pioneerene.

Hva er de beste familieaktivitetene Sandefjord?

Aktiviteter og turer for barna

Barna vil definitivt like Sti for øye, et kunstprosjekt i Stokke som byr på to kilometer med tursti og kunstinnstallasjoner omringet av naturen. Her kan de minste utforske figurene rundt om i terrenget, noe som gjør turen til en opplevelsesrik oppdagelse. Om kvelden blir stien opplyst, og skaper en magisk stemningseffekt når man beveger seg rundt i den eventyrlige skogen. Når du vil trekke deg tilbake fra naturens mange inntrykk, tilbyr Sandefjord minigolf en morsom aktivitet, spesielt for barna. Du leier utstyr på stedet, så her er det bare å stikke innom. Dette er en morsom aktivitet for venner og familier med store og små, og passer for alle aldere og nivå. Har du ikke fått nok spenning, kan en historisk flytur med Dakota Norway tilby spennede sightseeing fra luften.

Hvor er de unike attraksjonene Sandefjord?

Spennende utflukter og aktiviteter i Sandefjord

Det finnes opplevelser for både voksne og barn i nærområdene. Om naturen frister vil fjellturer være midt i blinken for gjestene. I Sandefjord finner du over 200 meter med oppmerkede turløyper. Så her kan man ferdes på lange og korte turer, både gående og joggende. Hva med en tur til Goksjø innsjø? Her er det populært å padle i kano, sykle eller prøve fiskelykken.

For den sporty, kan ulike idretter prøves ut i Bugårdsparken med sine mange gress- og grusbaner. Her finner du fritidsarena og storstadion. I Sandefjord kan du også sjekke ut de ulike hallene for tennis, håndball og badminton. Om våren kan du få med deg det årlige andeslippet i Bugårdsdammen, hvor endene vender tilbake til dammen sin. Vinteraktiviteter som ishockey og skøyter er populært for store og små.

Feriehus og Leiligheter i Sandefjord

Vi sammenligner over 1 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Sandefjord Novasol ferieboliger Sandefjord dansommer ferieboliger Sandefjord Airbnb ferieboliger Sandefjord TripAdvisor ferieboliger Sandefjord DanCenter ferieboliger Sandefjord Cofman.no ferieboliger Sandefjord HomeAway ferieboliger Sandefjord SOL OG STRAND ferieboliger Sandefjord Interhome ferieboliger Sandefjord e-domizil ferieboliger Sandefjord Belvilla ferieboliger Sandefjord Holiday Home ferieboliger Sandefjord 9flats.com ferieboliger Sandefjord Inter Chalet ferieboliger Sandefjord Only-apartments ferieboliger Sandefjord Migoa ferieboliger Sandefjord

Lignende feriesteder

image-tag