Feriehus & leiligheter Seoul

Sammenlign 6.355 tilgjengelige ferieboliger fra 21 tilbydere
Seoul
Spar opp til 26%

Det beste utvalget av ferieboliger i Seoul

-18%
f.eks. 24/11 - 1/12
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Yeonhui-ro, Donggyo-dong, Seoul
fra 569 kr 697 kr
9flats.com
Se deal
-22%
f.eks. 24/11 - 1/12
Leilighet ∙ 6 gjester ∙ 1 soverom
Yulgok-ro, Jongno-gu, Seoul
fra 850 kr 1.093 kr
9flats.com
5,0
Se deal
-26%
f.eks. 24/11 - 1/12
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Yulgok-ro, Jongno-gu, Seoul
fra 743 kr 1.000 kr
9flats.com
5,0
Se deal

Anbefalte feriehus i Seoul

Lei hus og ferieleiligheter i Seoul: fra 145 kr per natt

Privat rom ∙ 2 gjester
Seoul, Sør-Korea
fra 290 kr
Homestay.com
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Gangnam-daero, Seocho-gu, Seoul
fra 573 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Eunpyeong-ro, Eunpyeong-gu, Seoul
fra 402 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester
Gangnam-daero 94-gil, Yeoksam 1(il)-dong, Seoul
fra 624 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Sangdo-ro 41ga-gil, Dongjak-gu, Seoul
fra 262 kr
HomeAway
4,0
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Changgyeonggung-ro, Jongno-gu, Seoul
fra 1.418 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Maeheon-ro 10-gil, Yangjae 2(i)-dong, Seoul
fra 507 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Baekjegobun-ro 48-gil, Songpa-gu, Seoul
fra 404 kr
HomeAway
4,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Yeoksam-ro, Gangnam-gu, Seoul
fra 708 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Hus ∙ 2 gjester
Seoul, Sør-Korea
fra 766 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Balkong
Hus ∙ 2 gjester
Bogwang-ro 48-gil, Itaewon-dong, Seoul
fra 125 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Balkong
Hus ∙ 2 gjester
Jahamun-ro 6-gil, Tongui-dong, Seoul
fra 897 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus eller leiligheter

Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Teheran-ro 87-gil, Samseong 1(il)-dong, Seoul
fra 2.169 kr
HomeAway
4,7
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 2 gjester
Wausan-ro 29ga-gil, Seogyo-dong, Seoul
fra 74 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Villa ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Seoul, Sør-Korea
fra 392 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Se alle tilbud

Villaer eller leiligheter med peis

Peis
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 4 soverom
Mokdong-ro 25-gil, Sinjeong 4(sa)-dong, Seoul
fra 1.891 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Peis
Leilighet ∙ 6 gjester ∙ 1 soverom
Hangang-daero 71-gil, Garwol-dong, Seoul
fra 642 kr
HomeAway
4,5
Se deal
Peis
Hus ∙ 3 gjester
Eoulmadang-ro, Mapo-gu, Seoul
fra 379 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Seoul

 • Internett (6.154)
 • Røyking forbudt (5.491)
 • med aircon (5.002)
 • Kjøkken (4.583)
 • TV (4.453)
 • Vaskemaskin (3.885)
 • Parkering (2.399)
 • Mikroovn (2.132)
 • Balkong (1.586)
 • Hage (1.121)
 • Ikke tillatt med kjæledyr (988)
 • Grill (716)

Pris og tilgjengelighet i indeks Seoul

Prisinformasjon for ferieboliger i Seoul

Denne grafen viser gjennomsnittsprisen på ferieboliger og leiligheter i Seoul. Prisene i Desember vil gå opp til 593 kr per natt, noe som er den høyeste gjennomsnittelige prisen de neste 6 månedene. Prisen på ferieboliger synker til 507 kr per natt i Oktober.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Seoul

Denne grafen viser antall bookinger for de neste 6 månedene. Juni er den mest travle måneden i året Seoul. I Januar er det flere ledige ferieboliger, ettersom kun 5% er leid ut.

Været Seoul


-7°

-4°
12°
18°
24°
14°
28°
20°
29°
23°
30°
24°
25°
18°
20°
10°
12°

-5°
Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Sjekk ut vår værmelding for å finne den perfekte måneden for din ferie. Over de neste 6 månedene er det August som vil ha de høyeste temperaturene. På den annen side kan du få temperaturer på under -7° i Januar. Oktober har fint vær, med kun 4 regndager.

Ferieleiligheter og Apartments i Seoul

Seul er den vakre og historiske hovedstaden til Sør Korea. Det er mange grunner til å besøke denne vakre og flerfoldige byen, og du vil fort bli oppslukt av den gode atmosfæren. Elven Han løper gjennom sentrum av byen og deler den i fire. Det nordlige området av byen er hvor de fleste turist attraksjonene befinner seg, og her finner du mange eksempler på tradisjonell koreansk mat. Sør for elven finner du mange trendy distrikter full av hippe barer og butikker. Gjennom HomeToGo kan du sikre deg komfortabel og rimelig overnatting i Seul. Isteden for å benytte overbookede turisthoteller kan det lønne seg å velge en privat leilighet. Da ivaretar du den samme komfor og standard du er vandt til fra hotell men med et autentisk og personlig preg. Du får oppleve Seul fra perspektivet til de lokale, og verden din vil garantert ha nyttige tips om hva du kan ta deg til. Seul har noe for enhver, inkludert nydelig mat og shopping. Ditt besøk til denne fantastiske asiatiske byen vil neppe skuffe.

Viste du at.

Seul er omringet av fjell, det høyeste er over 800m!I følge OECD er Seul med størst befolkningstetthet.Tallet 4 er ansett for å være et ulykkestall og mange bygninger har ikke en fjerdeetasje!

Ting å gjøre i Seul

Vi anbefaler at du konsentrerer deg om den nordlige siden av elven. Det er her du finner de fleste turistattraksjonene og den tradisjonelle Koreanske arkitekturen. Geyongbok Palasset er ett av Seuls mest kjente landemerker og burde være på reiseruten til alle besøkende. Det største av Seuls tradisjonelle palasser og ble bygget i det 14 århundre. Se etter samlingen av steingods pottene, som ble brukt til oppbevaring av chilli paté og fermenterete soyabønner. Like ved ligger Gwanghwamun Plassen, her får du en storslagen utsikt over byen og det kort gange til rådhuset, et storslagent eksempel på moderne Koreansk arkitektur. Nord for palasset ligger Buk-chon et vakkert distrikt med mange tradisjonelle ‘Hanok’ hus. I senere tid har dette området blitt populært med turister så det kan være lurt å besøke tidlig slik at du kan ha fredelige gatene for deg selv. Fra toppen av åsen i dette distriktet vil du få en storslagen utsikt over resten av byen.

For å få et innblikk i en tradisjonell Koreansk gate og hvordan byen pleide å være, er det verdt å besøke Sechon distriktet og vandre ned Insa gaten. Her er det små gallerier, restauranter og andre små skjulte skatter som belønner den som leter. Sør for elven ligger det også det nå verdenskjente distriktet Gangnam, og på denne siden av elven finner du også Hongik Unversitet.

Banpo Broen er nær Gangnam og verdt et besøk om nattens. Broens ‘Måneskinn Regnbue Fjell’ er spektakulært. 10,000 LED skyter utover vannet, slående. Langs Han elven er det en rekke flotte parker og broer, som alle tilbyr fantastiske utsikter over elven. Det avholdes mange festivaler i disse parkene og de er en sjanse til å komme seg unna byens mylder. Dersom du ønsker å komme deg litt lenger unna og foreta litt fjellklatring så ligger Nam fjellet nord for byen

Seul Food

Når det kommer til sunne og appetittlige matretter er det ikke mange land som kan slå Sør Korea. Siden tidenes morgen har smakfull, krydret, syltet mat vært en spesialitet og du finner nok av muligheter til å hengi deg til disse deilige rettene. Har du sansen for deigboller fylt med tofu, kjøtt eller en kimchi, er Seul definitivt stedet å besøke. Her er noen av våre favorittretter: Bulgogi - Grillede og marinerte biffstrimler servert med grønnsaker. I en meningsmåling foretatt av CNN, ble denne retten valgt som den 23 mest smakfulle i verden.

Bipimap er en signatur rett og betyr direkte oversatt: “mikset ris”. Retten serveres i en bolle og består av rise, sauterte grønnskaer og ofte egg eller kjøtt. Ingrediensene mikses sammen rett før servinge - dette var Michael Jacksons favoritt rett.

Kimchi er en tradisjonell siderett laget av grønnskaer. Som regel er grønnsakene gjæret i flere måneder, lagret under bakken i syltetøyglass. Kimchi danner også basis grunnlaget for en rekke gryter og andre retter.

Galbi - Biff og svineribber marinert i Koreansk soyasause. Denne retten serveres i egne Galbi restauranter og kjøttet kokes på gjestens bord.

Komme seg rundt.

Seuls flyplass går under navnet Incheon International Airport og er blant verdens travleste. Den ligger 48 kilometer uten for byen vest for Seul, og kobles sammen med via t-bane og buss. Vi anbefaler at by benytter Airport Expres Metro Line som tar deg til bysentrum på 1 1/2 time. Offentlig transport er både billig, raskt og ren. T-banen er det beste transportmidlet og betjener alle populære turistattraksjoner. Dersom du har lyst til å utforske området rundt Seul, anbefaler vi at du besøker Suwon med sitt kjente fort, eller Orlenchon som ligger idyllisk ved havet. Begge tar omkring en time å nå via offentlig transport.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Seoul Novasol ferieboliger Seoul dansommer ferieboliger Seoul TripAdvisor ferieboliger Seoul DanCenter ferieboliger Seoul Cofman.no ferieboliger Seoul HomeAway ferieboliger Seoul SOL OG STRAND ferieboliger Seoul Interhome ferieboliger Seoul e-domizil ferieboliger Seoul Belvilla ferieboliger Seoul Holiday Home ferieboliger Seoul 9flats.com ferieboliger Seoul Inter Chalet ferieboliger Seoul Only-apartments ferieboliger Seoul Migoa ferieboliger Seoul

Lignende feriesteder

De mest populære nabolagene i Seoul