Feriehus & leiligheter Stockholm

Sammenlign 943 tilgjengelige ferieboliger fra 39 tilbydere
Stockholm
Spar opp til 49%

Det beste utvalget av ferieboliger i i Stockholm

-49%
f.eks. 2/02 - 9/02
Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Hässelby, Hässelby-Vällingby, Stockholm
fra 730 kr 1.422 kr
Easy Reserve
4,8
Se deal
-23%
f.eks. 15/12 - 22/12
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Hornstull, Katarina-Sofia, Stockholm
fra 937 kr 1.216 kr
only-apartments
4,3
Se deal

Anbefalte feriehus i i Stockholm

Lei hus og ferieleiligheter i i Stockholm: fra 223 kr per natt

-29%
Hus ∙ 3 gjester
Hässelby, Hässelby-Vällingby, Stockholm
fra 445 kr 630 kr
DanCenter
4,7
Se deal
-7%
Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Hässelby, Hässelby-Vällingby, Stockholm
fra 730 kr 782 kr
Interhome
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Ladugårdsgärdet, Stockholm, Sverige
fra 1.202 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Stockholm, Stockholm kommune, Sverige
fra 650 kr
HomeAway
4,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Katarina-Sofia, Stockholm, Sverige
fra 1.165 kr
HomeAway
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Katarina-Sofia, Stockholm, Sverige
fra 992 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Gamla Stan, Stockholm, Sverige
fra 1.579 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Östermalm, Stockholm, Sverige
fra 2.343 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester
Gröndal, Stockholm, Sverige
fra 618 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Solhem, Stockholm, Sverige
fra 932 kr
Novasol
4,5
Se deal
Balkong
Hus ∙ 5 gjester ∙ 3 soverom
Långbro, Stockholm, Sverige
fra 1.229 kr
Novasol
5,0
Se deal
Balkong
Hus ∙ 4 gjester
Bredäng, Stockholm, Sverige
fra 539 kr
Booking.com
4,0
Se deal
Se alle tilbud

Villaer eller leiligheter med peis

Peis
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 3 soverom
Maria, Katarina-Sofia, Stockholm
fra 2.133 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Peis
Hus ∙ 8 gjester ∙ 4 soverom
Höglandet, Stockholm, Sverige
fra 1.374 kr
HomeAway
4,0
Se deal
Peis
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Gamla Stan, Stockholm, Sverige
fra 1.419 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Aspudden, Stockholm, Sverige
fra 1.626 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Fisking
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Gamla Stan, Stockholm, Sverige
fra 1.891 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Fisking
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Kista Industriområde, Kista, Stockholm
fra 459 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Stockholm

 • Internett (535)
 • Røyking forbudt (517)
 • TV (357)
 • Vaskemaskin (230)
 • Parkering (227)
 • Kjøkken (196)
 • Balkong (149)
 • Mikroovn (142)
 • Rullestolvennlig (134)
 • Tillatt med kjæledyr (130)
 • med aircon (113)
 • Badstue (109)

Været i Stockholm


-2°

-4°

-2°
11°
16°
19°
10°
23°
13°
21°
12°
16°
11°


-2°
Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over dette ser du vår graf for den årlige værmeldingen. Juli er den varmenste måneden i i Stockholm med gjennomsnittstemperaturer på 23°. Februar er den kaldeste måneden, med temperaturer rundt -4°. Den våteste måneden vil være Juli med spådde 23 regndager. På den annen siden vil det kun være 14 regndager i Mars, som er den tørreste måneden.

Opplev Stockholm og bo i en attraktiv feriebolig

Stockholm er en av Nordens flotteste og mest historiske byer. Her møtes moderne fasiliteter og fortidens sjarm i en vakker harmoni. Byen har et stort utvalg av både sentrumsnære ferieboliger, så vel som små, idylliske småhus i skjærgården.

Vis alle 943 feriehus
Slik kommer du deg dit

Ankomst

Ankommer du med fly, er det sannsynlig at du lander på Arlanda flyplass. Herfra tar du buss eller tog inn til byen. Toget tar omtrent 20 minutter. Du kan også reise med buss eller tog fra Oslo. Ekspresstoget gjør turen på fire og en halv time.

Kunst & kultur

Aktiviteter i Stockholm

Fra Gamla Stan kan du gå videre til Djurgården. Det er ikke bare navnet på et kjent fotball-lag, men også en øy hvor du blant annet finner Vasamuseet og Skansen. Øya er et yndet utfartssted for tilreisende og lokale med sine store grøntområder og stier frie for motorkjøretøy.

Når tiden er inne for shopping, finner du fram til Drottninggatan. Her er motebutikkene og handlesentrene, samt noen riktig fine kafeer og restauranter hvor du kan ta en velfortjent pause etter endt innsats. En annen type shopping kan du gjøre i SoFo (South of Folkungagatan). Rimelige moteforretninger, brukthandlere, antikvariater og små sjarmerende kafeer ligger side ved side.

Musikkinteresserte bør absolutt ta en tur på ABBA-museet. Her kan du gjenoppleve den svenske supergruppas storhetstid og blant annet prøve hvordan du tar deg ut i ABBA-gruppas særpregede scenekostymer.

Familieaktiviteter

Aktiviteter med barn

Fornøyelsesparken Gröna Lund ligger I Djurgården og har alt det man kan forvente av et tivoli. Klassikere som radiobiler, berg-og dalbane og spøkelseshus er selvfølgelig på plass, i tillegg til noen reale magesugere. Parken har konserter og dansekvelder i helgene og et godt utvalg av restauranter.

En tur på Junibacken er å stimulere barnets fantasi og gi det en innføring i klassisk barnelitteratur. Inspirert av Astrid Lindgrens bøker kan dere ta spennende turer med Eventyrtoget og besøke kjente og kjære skikkelser på Eventyrtorget. En tur til Pippi i Villa Villekula, som slett ikke er noe vanlig hus, er absolutt verdt et stopp under besøket.

Livet i vannet er et eventyr både for barn som voksne. På Aquaria opplever dere regnskogen sett fra elvefiskens perspektiv. La dere gjerne skremmes litt av pirajaer eller pilgiftsfroskene. Dere får også vite hvordan livet oppstår og består i mangroveskogene, der saltvann og ferskvann møtes.

Lokale begivenheter

Festivaler

Det er alltid en eller flere festivaler på gang i Stockholm, spesielt på sommerstid. Av de største er musikkarrangementet Summer Burst. Her kommer gamle stjerner innen pop og housemusikk, og nye oppdages. Festivalen finner sted i begynnelsen av juni og som arrangørene skriver på sin nettside: Sommeren begynner her.

Besøker du Stockholm i april, kan du være med på Lakrisfestivalen, verdens største lakrisfest. Er 2000 kvadratmeter med lakris i alle former nok til å tilfredsstille ditt søtsug og nysgjerrigheten? Bestill en tre-retters meny utelukkende basert på lakris og nyt de fantastiske kunstverkene utført i…ja, nettopp; lakris.

Severdigheter & aktiviteter i Stockholm

Severdigheter

Vasamuseet

Museet har navnet etter skipet som sank like utenfor Stockholms skjærgård i 1623. Det ble hevet i moderne tid og det 69 meter lange og 14 meter brede skipet er nå utstilt på museet. Utstillinger av inventaret som fantes i skipet, beskrivelser av mannskapets daglige arbeid og forklaringer på hvordan skipet kunne synke, er bare noe av det du kan lære mer om på museet.

Gamla Stan

Det sies at byen Stockholm ble grunnlagt i Gamla Stan i 1252, og du finner fortsatt hus fra 1600-tallet her. Bydelen kan beskrives som et fotgjengervennlig museum med sine trange brosteinsbelagte gater. Ellers er det her det kongelige slottet ligger, i tillegg til flere gamle kirker.

Skansen

Skansen er Stockholms friluftsmuseum. På dette betydelige området er det gjenreist bygninger fra forgangen tid. By og land er jevnbyrdig representert. Foruten husene folk bodde i, kan du se skoler, menighetshus, apotek og butikker. På Skansen er det også en dyrepark, et akvarium og flere restauranter.

Det kongelige slott

Denne mektige bygningen brukes offisielt til kongelige mottakelser. Det er mer enn 600 rom fordelt på 7 etasjer. På omvisningene kan du se kunst og antikviteter samlet gjennom flere århundrer. Hele 3 museer viser perspektiver på kongelig liv og maktutøvelse. Hans majestet kongens garde gir selvfølgelig også et inntrykk en tidligere stormakt verdig.

Stockholms rådhus

Stadshuset er navnet på Stockholms rådhus. Det majestetiske bygget er en viktig del av bybildet. Det ene tårnet ruver i været og tilbyr de besøkende en flott utsikt over byen. Foruten å være arbeidsplassen til de folkevalgte, er det her Nobelfesten avholdes hvert år.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Stockholm Novasol ferieboliger i Stockholm dansommer ferieboliger i Stockholm TripAdvisor ferieboliger i Stockholm DanCenter ferieboliger i Stockholm Cofman.no ferieboliger i Stockholm HomeAway ferieboliger i Stockholm SOL OG STRAND ferieboliger i Stockholm Interhome ferieboliger i Stockholm Wimdu ferieboliger i Stockholm e-domizil ferieboliger i Stockholm Belvilla ferieboliger i Stockholm Holiday Home ferieboliger i Stockholm 9flats.com ferieboliger i Stockholm Inter Chalet ferieboliger i Stockholm only-apartments ferieboliger i Stockholm Migoa ferieboliger i Stockholm

Lignende feriesteder