Feriehus & leiligheter Tenerife

Sammenlign 19.276 tilgjengelige ferieboliger fra 47 tilbydere
Tenerife
Ankomst
2 gjester

Anbefalte feriehus i Tenerife

Lei feriehus og ferieleiligheter i Tenerife: fra 201 kr per natt

Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
El Tablado, Güímar, Tenerife
fra 252 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Santa Cruz de Tenerife, Anaga, Tenerife
fra 145 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
San Cristóbal de La Laguna, Anaga, Tenerife
fra 131 kr
Airbnb
4,0
Se deal
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
El Tanque, Teno, Tenerife
fra 202 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Loft ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Arona, Abona, Tenerife
fra 208 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
El Pris, Tenerife, Spania
fra 208 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 6 gjester ∙ 4 soverom
Icod de los Vinos, Icod, Tenerife
fra 204 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester
Mesa del Mar, Tacoronte, Tenerife
fra 210 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
San Cristóbal de La Laguna, Anaga, Tenerife
fra 205 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus med badebasseng

Badebasseng
Leilighet ∙ 4 gjester
Costa del Silencio, Arona, Tenerife
fra 391 kr
VivaSolTenerife
4,0
Se deal
Badebasseng
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Los Cristianos, Arona, Tenerife
fra 203 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Badebasseng
Condo ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Costa Adeje, Adeje, Tenerife
fra 405 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Icod de los Vinos, Icod, Tenerife
fra 296 kr
Casamundo
4,4
Se deal
-32%
Balkong
Hus ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Santa Cruz de Tenerife, Anaga, Tenerife
fra 664 kr 969 kr
Casamundo
4,6
Se deal
Balkong
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Puerto de la Cruz, Orotava Valley, Tenerife
fra 1.167 kr
Interhome
4,3
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
La Guancha, Icod, Tenerife
fra 850 kr
Casamundo
4,0
Se deal
Fisking
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
El Pris, Tenerife, Spania
fra 205 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Fisking
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Taganana, Anaga, Tenerife
fra 647 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Tenerife

 • Kjøkken (37.930)
 • TV (33.941)
 • Internett (32.895)
 • Vaskemaskin (31.060)
 • Badebasseng (23.324)
 • Mikroovn (21.875)
 • Røyking forbudt (17.533)
 • Balkong (15.904)
 • Parkering (12.666)
 • Hage (9.833)
 • Ikke tillatt med kjæledyr (9.698)
 • Grill (8.075)

Pris og tilgjengelighet i indeks Tenerife

Prisinformasjon for ferieboliger i Tenerife

Denne grafen viser deg gjennomsnittsprisen for de neste 6 månedene Tenerife. Ferieboliger er dyrere i Desember. Tenerife er billigere i Mai, da prisene gjennomsnittlig ligger på 653 kr per natt.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Tenerife

Grafen viser hva som allerede er booket ukentlig Tenerife for de neste 6 månedene. Den måneden med flest bookinger er Desember, da 49% av ferieboligene er fulle. På den annen side, i September vil du finne flest tilgjengelige feriehus.

Vær-og klimaprognoser Tenerife

17°
12°
15°
10°
17°
10°
18°
11°
21°
14°
22°
15°
24°
17°
26°
18°
24°
17°
23°
16°
18°
14°
17°
12°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Finn værmeldingen for Tenerife. I August kan makstemperaturen overstige 26°. Det er ikke forventet noen hetebølge i Februar, da gjennomsnittstemperaturen ligger på 10°. Juni er den tørreste måneden.

Lei en feriebolig og opplev den solfyllte ferieøya Tenerife

Den typiske ferieboligen på Tenerife er enten hus eller leiligheter, gjerne med tilgang til både basseng og strand. En slik feriebolig er det perfekte utgangspunkt for en avslappende, men spennende ferie.

Uansett om du ønsker å slappe av på stranden eller dra på oppdagelsesferd langs en av mange turstier, vil en slik feriebolig gjøre det mulig for deg å legge opp ditt eget løp.

Vis alle 19.276 feriehus
Kunst & kultur

Fra kolonitid til moderne kunst

På Tenerife vil du finne flere spennende museumer. Her finnes alt fra militærmuseum til moderne kunst. Om du er mer interessert i historiske bygninger, vil du også finne flere byer med bebyggelse fra kolonitiden.

Du vil også finne flere flotte kirker, som basilikaen i Candelaria og kirken Iglesia de la Concepción som ligger i San Cristóbal de La Laguna.

Er du interessert i astronomi, så kan du også besøke Teide observatorie her på Tenerife. Det var et av de første store, internasjonale observatoriene i verden og åpnet i 1964.

Familieaktiviteter

Gøy for de minst

Det er rikelig med opplevelser som passer for barnefamilier på Tenerife. Hvis barna er lei av naturstier, kan du for eksempel ta dem med på vikingcruise eller et gøyalt middelaldershow.

Er du i nærheten av Arona går det også an å ta turen for å se på den kjente fontenen der. Den gir deg et helt show, siden den spiller for deg med både lys og musikk.

Lokale severdigheter

Fra fjelluft til sjøluft

Tenerife har et variert landskap og byr på mange forskjellige aktiviteter. Her finner du aktiviteter for både store og små. Du kan prøve deg på fartsfylle aktiviteter som å kjøre ATV, stå på vannski eller ta en tur i zipline.

Om du vil prøve ut noen roligere aktiviteter kan du bli med på oppdagelsesferd langs en av flere turstier, ta en tur på hvalsafari eller prøve en av mange andre spennende og morsomme aktiviteter.

Feriehus og Leiligheter i Tenerife

Tenerife er en del av Kanariøyene og er en av de mest populære turiststedene i den lille øygruppen. Øya tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år inkludert mange fra Storbritannia, Tyskland og Norge. Det er ikke rart at Tenerife er så populært blant turister - Tenerife er kjent som en av de siste «paradisøyer» på grunn av skoger, frodig fauna, fjell, vulkaner og selvfølgelig fantastiske strender. Det er mye å se og gjøre på øya, inkludert historiske monumenter, vannsport, klatring, fotturer og museer. Mat på Kanariøyene er utmerket og det frodige, vulkanske landskapet betyr at frukter og grønnsaker er svært velsmakende!

Økonomien på Tenerife avhenger ganske tungt på turisme, og du vil finne et bredt spekter av overnatting på øya som hoteller, herberger og bed & breakfast alternativer. Hvis du ønsker litt mer plass, frihet til å lage noe mat, og en mer personlig ferieopplevelse, hvorfor ikke vurdere å bo i en ferieleilighet, villa eller et gjesterom når du besøker Tenerife? Med en privat overnatting blir solferien din enda bedre. HomeToGo har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter på Tenerife - finn det ideelle stedet å bo i dag!

Morsomme fakta

 • Kanariøyene er svært vulkansk – fjellet Teide på Tenerife er den tredje største vulkanen på jorden!
 • Teide er også den høyeste toppen i Spania!
 • Forfatteren Agatha Christie elsket Kanariøyene og sette to av hennes romaner der.
 • Tenerife er den største av Kanariøyene!
 • På øya Gomera finnes det et språk som består av piping - det er et veldig sjeldent språk!

Den mest spektakulære vannattraksjonen i Europa

I Sør-Tenerife finner du Siam Park, betraktet av mange for å være en av de beste badeland i Europa. Den spektakulære parken kostet 52 euro millioner å bygge og har en eksotisk Thai stil på mange turer, bassenger, restauranter og bygninger over hele parken. Det er den største samlingen av thailandske bygninger utenfor Thailand! Det finnes mange sklier, klippebassenger, solsenger, bølgemaskiner og barnebassenger. Det er absolutt en meget flott dag med familien!

Naturlige bassenger

I gamlebyen i Puerto de la Cruz er det flere naturlige saltvannsbassenger som er fantastiske å svømme i. Bassengene ble designet av den berømte kanariske arkitekten Manrique. Lago Martianez inneholder 7 bassenger, tropiske trær, boblebad og også en underjordisk danselokale! Det gode været året rundt på Tenerife betyr at det er alltid rett tid for å dra på en svømmetur!

Dykking

Tenerife er et yndet reisemål for dykkere, med mange dykkinger av alle kvaliteter. Farvannet rundt øya går å dykke i gjennom hele året og temperaturen varierer mellom 18 grader i januar til rundt 25-26 grader i august. Dra rundt havnens vegg i Puerto de la Cruz for fantastiske vulkanske steinformasjoner, eller mate piggrokkene på Las Galletas for noe litt annerledes. Det finnes også mye vannsport tilgjengelig i sør, inkludert surfing, vindsurfing, speedbåt og jet-ski.

Auditorio de Tenerife

Designet av Santiago Calatrava, kan Auditorio de Tenerife skilte med utmerket akustikk og komfortable sitteplasser. Auditoriet har vært åpen siden 1997 og har sett slike storheter som spanske presidenten Felipe de Borbon og Bill Clinton passere gjennom sin dør. Auditoriets fantastiske profil har kommet å representere, ikke bare Tenerife, men Kanariøyene som helhet!

Parque Rural de Anaga

Parque Rural de Anaga er et fantastisk sted å gå tur. Det finnes noen ruter som du kan gjøre. I Cruz del Carmen kan du finne besøkssenteret hvor du kan få informasjon om parken. Ikke glem å gå til Pico del Inglés utsiktspunkt hvor du kan se en vakker utsikt over øya (hvis været er bra). Fra La Laguna trenger du bare femten minutter i bil for å komme frem.

Fantastiske landemerker

Tenerife har flere interessante historiske landemerker som er vel verdt å sjekke ut. Basilikaen Candelaria er en romersk-katolsk basilika som ligger i byen... Candelaria. Den er dedikert til Jomfruen av Candelaria, og har opprinnelse i det 14. århundre. Interiøret i Basilikaen er vakkert og det finnes flere imponerende veggmalerier på innsiden. En annen religiøs bygning i nærheten erIglesia de la Concepción, som er den eneste kirken på Kanariøyene som har fem skip. Kirken ble bygget på restene av et kapell som ble etablert av de spanske erobrerne da de kom til kysten!

Komme seg rundt

Det er to måter å nå Tenerife - enten med fly eller ferge. Det er to flyplasser på øya - Tenerife Sør nær Los Cristianos og Tenerife nord ved La Laguna. Den beregnete flytiden fra Oslo er omtrent sex timer. Busser opererer fra flyplassen til de ulike byene på øya - sjekk rutetider for mer informasjon. En ukentlig ferge opererer mellom Cadiz på fastlandet Spania og Tenerife - reisen tar to dager. Ferger opererer også mellom de ulike Kanariøyene som Lanzarote og Gran Canaria. Den beste måten å komme seg rundt Tenerife er med bil - du får gjøre dine egne oppdagelser og ha frihet til å dra dit du vil!

Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Tenerife Novasol ferieboliger Tenerife dansommer ferieboliger Tenerife Airbnb ferieboliger Tenerife TripAdvisor ferieboliger Tenerife DanCenter ferieboliger Tenerife Cofman.no ferieboliger Tenerife HomeAway ferieboliger Tenerife SOL OG STRAND ferieboliger Tenerife Interhome ferieboliger Tenerife e-domizil ferieboliger Tenerife Belvilla ferieboliger Tenerife Holiday Home ferieboliger Tenerife 9flats.com ferieboliger Tenerife Inter Chalet ferieboliger Tenerife Only-apartments ferieboliger Tenerife Migoa ferieboliger Tenerife

Populære reisemål Tenerife

Se flere populære feriesteder

image-tag