Feriehus & leiligheter Turin

Sammenlign 31 tilgjengelige ferieboliger fra 7 tilbydere
Turin

Anbefalte feriehus i Turin

Lei feriehus og ferieleiligheter i Turin: fra 364 kr per natt

Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 7 gjester ∙ 3 soverom
Leinì, Provinsen Torino, Italia
fra 274 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 6 gjester ∙ 2 soverom
Volpiano, Provinsen Torino, Italia
fra 298 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Volpiano, Provinsen Torino, Italia
fra 876 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med peis

Peis
Villa ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Leinì, Provinsen Torino, Italia
fra 485 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Privat rom ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Badni-Diletta-Paradiso, Rivarossa, Italia
fra 484 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Bed & Breakfast ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Volpiano, Provinsen Torino, Italia
fra 320 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Turin

 • Internett (28)
 • Tillatt med kjæledyr (22)
 • Vaskemaskin (20)
 • TV (17)
 • Parkering (15)
 • Kjøkken (14)
 • Hage (14)
 • Rullestolvennlig (10)
 • Røyking forbudt (10)
 • med aircon (10)
 • Peis (8)
 • Balkong (6)

Vær-og klimaprognoser Turin


-1°

14°
19°
22°
11°
26°
16°
29°
18°
28°
17°
24°
14°
18°
10°
13°

-1°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Grafen over gir deg en årlig oversikt over været i Turin. Gjennomsnittelig er den varmeste måneden Juli. På den annen side er Januar den kaldeste måneden Turin, med temperaturer på under -1°. Den våteste måneden vil være Juli med spådde 16 regndager. På den annen siden vil det kun være 5 regndager i Desember, som er den tørreste måneden.

Ferieleiligheter og Apartments i Torino

Byen Torino i Nord Italia er en et nav for kultur og business. Byen kan skryte av utmerkede restauranter, vakre kirker og palasser, og et av Italias mest berømte museum. Torino er ofte ansett for å være en industrialisert by med dårlig vær, dette kunne dog ikke være lengre fra sannheten. Byen har mange forskjellige sider og dersom du skraper litt i overflaten vil du se at det er mange spennende ting å se og gjøre. Du vil finne i Torino et vidt utvalg hoteller og hosteler tilgjengelig for reisende i sentrum. HomeToGo hjar over 100 tilbud i Torino, blant annet studio leiligheter, gjesterom og apartments. Finn din ideelle overnatting med vår hjelp!

Viste Du..

Originalt var Torino hovedstaden i ItaliaVermouth drikken ble funnet opp i TorinoTorino var fødestedet til hard sjokolade, produsert og solgt her før Sveits

Ting å se og gjøre i Torino

Det er mye å se i Torino, inkludert mange søyleganger, barokke palasser og berømte kaféer og arkader. Mange vil også kanskje være interesserte i å få med seg Sløret fra Turin. Det berømte sløret huses i katedralen (Doumo di Torino) som er et fint eksempel på rensessansearkitektur og innsiden er veldig atmosfærisk. Inngang til katedralen er gratis. Museum of the Holy Shroud er et informasjonssenter som forteller historien til sløret på engelsk og en kopi av sløret henger i museet.

HomeToGo anbefaler at du besøker Mole Antonelliana et landemerke i Torino. Mole er en synagoge og tårnet er det høyeste murverket i Europa! Fra toppen her får du strålende utsikt over byen. Mole Antonelliana er berømt for å være vært til National Cinema Musem et gigantisk museum som består av over 3,200 kvadratkilometer over 5 etasjer. Museet utforsker filmverdenen og feirer de instansene hvor Torino har figurert i filmhistorien. Museo del’Automobilie er et annen av Torino sine berømte museer som det er verdt å få med seg. Her fnner du en samling 170 biler, fra 18-hundretalls vogner til moderne Formel 1 biler. Hver bil er presentert sammen med videobilder. Nå etter opppussingen er dette definitivt et sted det er verdt å besøke og det tiltrekker seg mange som ikke først og fremst anser seg for å være bilentusiaster. Det største Egyptiske museet utenfor Kairo ligger i Torino, noe som ofte kommer som en overraskelse på mange. Her finner du over 30,000 gjenstander og dokumenter fra den Egyptiske sivilisasjonen - vel verdt et besøk!

Hva annet er det å gjøre i Torino? Enhver fotball-fan med selvrespekt burde besøke Juventus Football Club sin stadion. En utrolig vakker staion hvor du kan få en guidet omvisning av området. Det er også et museum som dokumenterer klubbens fascinerende historie. Et must for alle fotballfans! Det store torget Piazza San Carlo er et flott sted å spise og tilbringe en kveld. Her finner du fantastiske pizza restauranter rundt torgområdet samt mange gode kaféer og barer. Byen er berømt for sin iskrem (gelato) og noen av de beste varene finner du rundt Piazza. Kaffe og lokale viner er også verdt å smake under besøket, sørg for å få med deg en restaurant eller to under besøket.

Torino har mange storslåtte parker som lar deg slippe unna mylderet i sentrum. HomeToGo anbefaler at du tar et besøkt til den store Parco del Valentino som ligger langs bredden til elven Po. Her finnr du ikke bare en vakker park, men også en botansik have. Den er elsket av både turister og lokale. En spasertur langs den turkise elven Po er en sann opplevelse.

Komme seg rundt

Turin Airport befinner seg 15 kilometer nord for byen. Den ligger ved Castelle og kobles til byen med en motorvei. Mange europeiske flyselskaper har avganger til hig, som Ryanair og Easyjet. Å komme seg til Torino fra flyplassen er enkelt, det beste er å ta en buss, men det går også tog. Bussen har avgang hvert 30-40 minutt og reisen tar cirka 50 minutter. Å navigere Torino er enkelt og byen kan skryte av et fortreffelig trikkesystem. Det viktigste å huske på når en benytter busssystemet er å kjøpe billetten først - resten er enkelt. Sykling er en annen fin måte å komme seg rundt om kring byen på, og et nylig ferdigstilt nettverk av sykkelstier traverserer byen.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Turin Novasol ferieboliger Turin dansommer ferieboliger Turin TripAdvisor ferieboliger Turin DanCenter ferieboliger Turin Cofman.no ferieboliger Turin HomeAway ferieboliger Turin SOL OG STRAND ferieboliger Turin Interhome ferieboliger Turin e-domizil ferieboliger Turin Belvilla ferieboliger Turin Holiday Home ferieboliger Turin 9flats.com ferieboliger Turin Inter Chalet ferieboliger Turin Only-apartments ferieboliger Turin Migoa ferieboliger Turin

Lignende feriesteder