Feriehus & leiligheter Toronto

Sammenlign 21.585 tilgjengelige ferieboliger fra 26 tilbydere
Toronto
Spar opp til 34%

Det beste utvalget av ferieboliger i Toronto

-16%
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Blake - Jones, Old Toronto, Toronto
fra 1.127 kr 1.345 kr
HomeAway
4,8
Se deal
-26%
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Downtown Yonge, Old Toronto, Toronto
fra 1.404 kr 1.905 kr
HomeAway
4,9
Se deal
-34%
Leilighet ∙ 3 gjester
Entertainment District, Old Toronto, Toronto
fra 960 kr 1.445 kr
HomeAway
4,8
Se deal

Anbefalte feriehus i Toronto

Lei hus og ferieleiligheter i Toronto: fra 210 kr per natt

Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Keelesdale - Eglinton West, York, Toronto
fra 216 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Maple Leaf, North York, Toronto
fra 215 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Bungalow ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Black Creek, North York, Toronto
fra 214 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Woodbine - Lumsden, East York, Toronto
fra 219 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Wallace Emerson, Old Toronto, Toronto
fra 265 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Swansea, Old Toronto, Toronto
fra 226 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Pleasant View, North York, Toronto
fra 409 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Newtonbrook, North York, Toronto
fra 217 kr
Airbnb
4,0
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Pleasant View, North York, Toronto
fra 219 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus med badebasseng

Badebasseng
Leilighet ∙ 3 gjester
Entertainment District, Old Toronto, Toronto
fra 963 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Badebasseng
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
King West Village, Old Toronto, Toronto
fra 704 kr
HomeAway
4,9
Se deal
Badebasseng
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
CityPlace, Old Toronto, Toronto
fra 1.381 kr
CanadaStays
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus eller leiligheter

Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Leslieville, Old Toronto, Toronto
fra 712 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Central Waterfront, Old Toronto, Toronto
fra 1.142 kr
HomeAway
4,7
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Niagara, Old Toronto, Toronto
fra 1.978 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Villaer eller leiligheter med peis

Peis
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Willowdale, North York, Toronto
fra 533 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Peis
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Blake - Jones, Old Toronto, Toronto
fra 1.127 kr
HomeAway
4,8
Se deal
-29%
Peis
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Downtown, Old Toronto, Toronto
fra 881 kr 1.239 kr
CanadaStays
4,1
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Toronto

 • Kjøkken (16.743)
 • Internett (14.857)
 • med aircon (13.111)
 • Vaskemaskin (12.002)
 • TV (11.396)
 • Mikroovn (7.195)
 • Oppvaskmaskin (5.310)
 • Badebasseng (3.396)
 • Røyking forbudt (3.005)
 • Jacuzzi (2.423)
 • Hage (2.280)
 • Parkering (2.081)

Pris og tilgjengelighet i indeks Toronto

Været Toronto


-6°

-7°

-2°
11°
20°
11°
24°
15°
27°
18°
26°
18°
22°
14°
15°


-2°
Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Finn værmeldingen for Toronto. Juli er den varmeste måneden i året Toronto, med temperaturer gjennomsnittlig opp mot 27°. Hvis du heller ønsker det kjølig er den kaldeste måneden Februar. Juli er den våteste måneden. Denne måneden bør du unngå hvis du ikke liker mye regn.

Ferieleiligheter og Apartments i Toronto

Den canadiske storbyen Toronto er landets største byen med et pulserende liv og masser av attraksjoner. Byen våkner til liv om sommeren med masser av festivaller og andre arrangementer hver helg, mens vinteren byr på mange muligheter for koselige innendørs shopping og restaurant besøk. Byen har blitt et kulturelt sentrum takket være den lokale filmindustrien, som bruker de vakre omgivelsene til innspilning av stor filme.De 2,6 millioner 'Torontonians' er mest av alt kjent for sin avslappede og vennlige sinn, og med en ferieleilighet fra HomeToGo, kan du oppleve hvordan det er å leve som en innfødt i denne imponerende byen!

Ting å se og gjøre i Toronto

I løpet av våren og sommeren kan du ta en ferje fra havneområdet til de sentrale øyene utenfor byen, hvor du kan unnslippe byens kjas og mas og nyte de vakre omgivelsene og utsikten over Lake Ontario. På øya du kan spise lunsj i den vakre naturen, ta noen flotte bilder av byens skyline og besøke fornøyelsesparken Centreville Theme Park. Tilbake i byen kan du ta heisen opp i det ikoniske CN Tower, som er preget av sin fantastiske utsikt over byen, og hvis du er modig, kan du prøve det skremmende Edge Walk hvor du får lov til å stå under åpen himmel rett på kanten av toppen av tårnet! Restauranten i tårnet roterer sakte og tilbyr en imponerende utsikt over byen - restauranten serverer deilige retter for enhver smak, men er selvsagt dyrt. Hvis du vil feste tilbyr Torontos uteliv barer og klubber i den populære Entertainmnt District. Toronto er godt tilrettelagt for sykler, og det er mulig å leie en såkalt Bixi Bike fra en av de mange sykkelstativ og ta en avslappende tur rundt i byen. Kjør nordover gjennom High Park og se de mange dyrene i den liten gratis zoo.

Unn deg en liten kulturell input ved å besøke Royal Ontario Museum, Bata Shoe Museum eller Art Gallery of Ontario. Besøk enten Canadian Opera Company eller National Ballet of Canada, der begge presentere imponerende forestillinger i Four Season Senter for Performing Arts Theatre. Hvis du er mer interessert i musicals og teater bør se det som presenteres på Prince of Wales Theatre, Ed Mirvish Theatre eller på Royal Alexandra Theatre oppleves, der alle fremviser imponerende forestillinger. Du kan også nyte de vakre, klassiske toner av Toronto symfoniorkester i oy Thompson Hall. Hvis du er interessert i sport, kan du oppleve ekte kanadiske ishockey i Air Canada Centre eller besøke Hockey Hall of Fame utenfor seasonen. Ripley's Aquarium of Canada er et familievennlig akvarium ved foten av CN Tower, der du kan se og lære mer om havets mange arter. Toronto Zoo er likeledes en morsom attraksjon for hele familien, som ligger nordøst for sentrum. For en mer avslappende opplevelse, kan du besøke den vakre Casa Loma og sine vakre hager som kan dateres tilbake til begynnelsen av det 19. århundre.

Toronto er som mange andre store byer delt inn i distrikter, som hver har sine egne unike atmosfæren. Hvis du er til luksus shopping og gode restauranter er en spasertur gjennom Yorkville et must. Man kan finne en rekke interessante butikker og kafeer i Distillery District nær havneområdet, der nesten utelukkende er gågate og har beholdt det kjente utseende fra den tiden da hjulene av hestevognen kjørte over de grove brostein. Spaser gjennom Chinatown og tilstøtende Kensington Market, hvor du kan finne billige suvenirer, frukt og kjøtt, boble te, dumplings og andre eksotiske matvarer. Toronto er dessuten hjem til Canadas største universitet, University of Toronto. På universitetet vil du finne noen av byens fineste og eldste arkitektur, som absolutt er verdt et besøk.

Mat og shopping i Torinto

Byens flerkulturelle naturen gir en overflod av muligheter til å tilfredsstille din sult. Hvis du vil ha den ultimate burger opplevelse, kan du besøke The Burger Priest og bestille fra deres 'hemmelige menyen' som bare kan finnes på deres hjemmeside. Du kan nyte en skål med nudler uten å ødelegge budsjettet på Santouka eller Kinton Ramen, som begge tilbyr en autentisk opplevelse og man må ofte vente i kø utenfor døren på middag. Prøv en lokalt brygget øl (prøv blant annet Steamwhistle) på terrassen til den populære baren og spisested Against the Grain rett ved vannet. Prøv også ekte kanadisk mat, poutine, laget med saus og ost på fersk pommes frites på Smoke's Poutinery. Nyte ditt ettermiddagste på praktfulle Royal York Fairmont Hotel, hvor den behagelige atmosfæren gir perfekt mulighet for en hyggelig varm kopp te og en sandwich eller dessert. Hvis du ønsker å nyte livet, kan du besøke Canoe serverer haute cuisine med utsikt fra 54. etasje. Skal du prøve en veldig unik cocktail bør du besøke Bar Chef og bestille fra 'molekylær gastronomi "menyen - drinks og mat utviklet for å gjøre inntrykk på alle sanser.

Toronto berømte Eaton's Center er byens største kjøpesenter og ligger i sentrum, er hjemmet til de største forhandlere og Urban Eatery, som er en moderne, organisk og unik samling av spisesteder. Gå nordover fra byen og besøk Pacific Mall, Canadas største asiatiske kjøpesenter, hvor du vil finne mange uvanlige produkter, klær, mat, leker og ekte asiatisk kultur og matlaging. Ta en spasertur langs Queen Street West og sjekk de mange små, ​​lokalt eide butikker, spesialforretninger og suvenirbutikker. Også, prøv en spasertur langs Bloor Street med sine mange fine butikker og Holt Renfrew, en luksusbutik med et bredt utvalget av kjente merkevarer.

Transport til og fra Toronto

Toronto Pearson Airport ligger omtrent 24 kilometer nordvest for sentrum, og det kan bli dyrt å komme herfra til byen med taxi. Toronto Transit Commission (TCC) er den lokale kollektivtrafikken, som innebærer metro, trikk og buss. Enveis billetter og en dag billetter kan kjøpes på alle metrostasjoner. Toronto Airport Express er et annet alternativ til taxier som tar deg direkte fra flyplassen til flere mindre bussholdeplasser i og rundt sentrum og de ​​mange ferieleiligheter til en mer overkommelig pris. Det er også mulig å leie en bil på flyplassen.

Overnatting i Toronto

I Toronto er det et vell av overnatting, men hvis du ikke ønsker å leve blant en haug med turister kan velge å bo i en autentisk hjem. Med HomeToGo, kan du enten velge å bo hos en vert som kan fungere som privat guide under turen, eller bestille overnattingssteder som er privat, bare for deg! Ellers vil verten vise deg de aller beste attraksjonene byen har å tilby, og restauranter som kan lage mat på lokale spesialiteter i akkurat den rette måten. Du kan velge å bo i en ferieleilighet, men enda enklere rom og hytter for de som reiser på budsjett. HomeToGo ønsker deg en fantastisk tur til Toronto!

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Toronto Novasol ferieboliger Toronto dansommer ferieboliger Toronto TripAdvisor ferieboliger Toronto DanCenter ferieboliger Toronto Cofman.no ferieboliger Toronto HomeAway ferieboliger Toronto SOL OG STRAND ferieboliger Toronto Interhome ferieboliger Toronto e-domizil ferieboliger Toronto Belvilla ferieboliger Toronto Holiday Home ferieboliger Toronto 9flats.com ferieboliger Toronto Inter Chalet ferieboliger Toronto Only-apartments ferieboliger Toronto Migoa ferieboliger Toronto

Lignende feriesteder