Feriehus & leiligheter Toscana

Sammenlign 64.493 tilgjengelige ferieboliger fra 65 tilbydere
Toscana
Ankomst
2 gjester

Anbefalte feriehus i Toscana

Lei feriehus og ferieleiligheter i Toscana: fra 280 kr per natt

Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Manciano, Grosseto, Toscana
fra 293 kr
Airbnb
4,0
Se deal
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Pescia, Pistoia, Toscana
fra 264 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Montemassi, Roccastrada, Toscana
fra 254 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Monsummano Terme, Pistoia, Toscana
fra 268 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Siena, Toscana, Italia
fra 238 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Acquaviva, Montepulciano, Toscana
fra 274 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Hus ∙ 3 gjester
Candeli, Bagno a Ripoli, Toscana
fra 284 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Hus ∙ 6 gjester ∙ 2 soverom
Pracchia, Pistoia, Toscana
fra 279 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Condo ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Sarzana, Provinsen La Spezia, Italia
fra 281 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus med badebasseng

Badebasseng
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Lamporecchio, Pistoia, Toscana
fra 293 kr
Easy Reserve
4,5
Se deal
-9%
Badebasseng
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
San Gimignano, Siena, Toscana
fra 396 kr 434 kr
Novasol
4,6
Se deal
-8%
Badebasseng
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Armaiolo, Rapolano Terme, Toscana
fra 578 kr 629 kr
Novasol
4,4
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus og leiligheter

-13%
Tillatt med kjæledyr
Gård ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Roccastrada, Grosseto, Toscana
fra 475 kr 544 kr
Interhome
4,4
Se deal
-9%
Tillatt med kjæledyr
Hus ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Camaiore, Lucca, Toscana
fra 562 kr 618 kr
Novasol
4,7
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Særegen bolig ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Capezzano, Pietrasanta, Toscana
fra 248 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Sant'Andrea, Marciana, Toscana
fra 293 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Balkong
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Cassarese, Pistoia, Toscana
fra 496 kr
Fi Vakantiehuizen
5,0
Se deal
-6%
Balkong
Gård ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Tavarnelle Val di Pesa, Firenze, Toscana
fra 619 kr 661 kr
Cofman.no
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Toscana

 • Kjøkken (187.996)
 • Internett (169.319)
 • TV (159.780)
 • Vaskemaskin (130.678)
 • Badebasseng (104.442)
 • Hage (93.519)
 • Tillatt med kjæledyr (91.845)
 • Røyking forbudt (89.438)
 • Parkering (82.110)
 • med aircon (79.784)
 • Grill (78.888)
 • Oppvaskmaskin (70.183)

Vær-og klimaprognoser Toscana

11°
10°
13°
16°
10°
20°
13°
25°
18°
27°
20°
28°
20°
24°
17°
19°
14°
15°
11°
12°
Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Sjekk ut værmeldingen Toscana. De høyeste gjennomsnittstemperaturene finner du i August. Februar er den kaldeste måneden, med temperaturer rundt 5°. Februar er den våteste måneden. Denne måneden bør du unngå hvis du ikke liker mye regn.

Lei en feriebolig og opplev alt Toscana har å by på

Mange av ferieboligene i Toscana har tilgang til basseng, noe som er fint å ha om du besøker dette området i sommermånedene. Husene og leilighetene ligger gjerne idyllisk til med mye frodig natur, og har gjerne et rustikt preg.

Det fine med dette, er at du har gode muligheter til å slappe av i landlige omgivelser. Du kan selvsagt også finne fine ferieboliger i mer urbane strøk som Firenze eller Pisa. Uansett hvor du bestemmer deg for å reise, kan du styre tiden din selv. I Toscana finner du mange historiske severdigheter og denne regionen er spesielt godt kjent for sine italienske delikatesser i både fast og flytende form.

Vis alle 64.493 feriehus
Slik kommer du deg dit

Slik ankommer du Toscana

Det finnes mange muligheter for å komme seg til Toscana. Skal du fly kan du velge mellom Galileo Galilei internasjonale lufthavn og Amerigo Vespucci lufthavn. Begge lufthavnene har gode buss- og bilforbindelser. Det er selvfølgelig også mulig å ta toget, der hovedruten går gjennom Firenze, som er et stopp på Bologna-Rome-ruten.

Skal du reise litt rundt i regionen, kan det også være et godt alternativ å kjøre selv, siden Italia har et godt veinett.

Mat & drikke

Delikatesser du bør smake

Besøker du Toscana, vil du sannsynligvis kunne glede deg over de mange italienske delikatessene, som for eksempel oliven, vin og trøfler. I Toscana kan du godt kombinere naturopplevelser og kunst med det å utforske smakene du finner i regionen. Her lager de for eksempel fortsatt vin med tradisjonelle teknikker, og regionen har et av de mest berømte utvalgene når det kommer til vin. Her finner du Brunello di Montalcino, Nobile di Montepulciano og rødvin fra Chianti. Langs kysten blir lidenskapen for vin kombinert med fersk fisk, mens i andre områder er det ost og spekemat som gjelder.

Og om du vil lære mer om maten og drikken du finner i denne regionen, finnes det mange vinsmakinger og matlagingskurs du kan delta på.

Lokale severdigheter

Dra på utflukt og opplev regionen

Det er mange muligheter for å dra på utflukter rundt i Toscana. Om du er glad i naturen, kan det være en god idé å reise hit, siden naturen er spesielt flott i dette området. Her kan du for eksempel ta en tur til Vallombrosaskogen, der munker stelte med skogen på 1000-tallet. Om du vil ha en litt mer uvanlig opplevelse, kan en tur til Le Biancane naturpark være gøy, der finner du nemlig hvit damp som stiger fra jorden og kokende gjørme, for å nevne noe.

Om du heller vil ta en tur til kysten, kan den toskanske skjærgården og øyene der, for eksempel Elba, anbefales. Du kan også utforske kystbyene ved å bli med på en guidet tur til Cinque Terre. I tillegg finnes det et stort utvalg av guidede turer til de ulike byene, som for eksempel Siena, Pisa eller Lucca.

Severdigheter & aktiviteter Toscana

Severdigheter som er vel verdt å få med seg

Tårnene i San Gimignano

San Gimignano er en liten by som ligger på en høyde. Byen er kjent for sine høye tårn fra middelalderen, og har fått tilnavnet «toskanske Manhattan» på grunn av dem. Tårnene ble bygget av velstående familier i byen, både for å forsvare seg, men også for prestisje. I dag kan du se 14 av disse tårnene, men på det meste fantes det 72 tårn i byen.

Saturnia

I landsbyen Saturnia er det spa som står i fokus. I utkanten av landsbyen finner du nemlig en kilde med varmt vann med et høyt innhold av svovel, som danner et fossefall som fyller flere naturlige basseng. I tillegg til at du kan benytte deg av den varme kilden, kan du besøke Santa Maria Maddalena-kirken fra middelalderen, som også befinner seg i byen.

Mirakelplassen

Mirakelplassen i Pisa, hvis offisielle navn er Duomoplassen, er en stor plass omringet av murer. Plassen er et senter for europeisk middelalderkunst og blir sett på som hellig av den katolske kirke. Det som dominerer plassen er fire bygg, deriblant katedralen og det tilhørende, men frittstående klokketårnet, som de fleste kjenner under navnet Det skjeve tårn i Pisa.

Uffizi-galleriet

Uffizi-galleriet er et av de mest populære kunstgalleriene i Italia. Galleriet ligger i Firenze, og det kan være lurt å kjøpe billetter i forveien, så slipper du unna de lengste køene. Likevel er det vel verdt ventingen, for her finnes det mange uvurderlige kunstverk, spesielt fra den italienske renessansen.

Palazzo Vecchio

Dette palasset finner du i Firenze, der det fungerer som byens rådhus. I tillegg til å være et av de mest imponerende rådhusene i Toscana, huser bygget et museum. Du vil nesten føle at du reiser i tid om du avlegger palasset et museum, for her er tre tidsaldere representert: romerske ruiner, et fort fra middelalderen og malerier fra renessansen.

Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Toscana Novasol ferieboliger Toscana dansommer ferieboliger Toscana Airbnb ferieboliger Toscana TripAdvisor ferieboliger Toscana DanCenter ferieboliger Toscana Cofman.no ferieboliger Toscana HomeAway ferieboliger Toscana SOL OG STRAND ferieboliger Toscana Interhome ferieboliger Toscana e-domizil ferieboliger Toscana Belvilla ferieboliger Toscana Holiday Home ferieboliger Toscana 9flats.com ferieboliger Toscana Inter Chalet ferieboliger Toscana Only-apartments ferieboliger Toscana Migoa ferieboliger Toscana

Populære reisemål Toscana

Se flere populære feriesteder

image-tag