Feriehus & leiligheter Trondheim

Sammenlign 54 tilgjengelige ferieboliger fra 18 tilbydere
Trondheim

Anbefalte feriehus i i Trondheim

Lei hus og ferieleiligheter i i Trondheim: fra 300 kr per natt

Balkong
Hus ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge
fra 1.200 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge
fra 985 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Balkong
Bed & Breakfast ∙ 4 gjester
Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge
fra 1.496 kr
Booking.com
4,1
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter i Trondheim

 • Internett (52)
 • Røyking forbudt (50)
 • TV (40)
 • Parkering (38)
 • Tillatt med kjæledyr (27)
 • Vaskemaskin (25)
 • Kjøkken (24)
 • Balkong (22)
 • Rullestolvennlig (20)
 • Hage (17)
 • Oppvaskmaskin (14)
 • Grill (12)

Været i Trondheim


-5°

-3°

-2°

13°
16°
19°
11°
19°
11°
15°
10°


-3°
Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Grafen over gir deg en årlig oversikt over været i Trondheim. Juli er den varmenste måneden i i Trondheim med gjennomsnittstemperaturer på 19°. Hvis du heller ønsker det kjølig er den kaldeste måneden Januar. Den våteste måneden vil være Juli med spådde 24 regndager. På den annen siden vil det kun være 17 regndager i Januar, som er den tørreste måneden.

Med feriebolig i Trondheim kan du vandre i historiske severdigheter

Se for deg at du vandrer rundt på gamle brosteinsgater omgitt av fargerike trehus og middelalderbygninger. Eller at du slapper av i mange timer med boblebad og dampbadstu i Pirbadet, Norges største innendørs badeanlegg. Med en feriebolig i Trondheim er dette like rundt hjørnet. Trondheim er en by med avslappet atmosfære med gangavstand til de fleste severdighetene. Byen er omgitt av grønne åser, og gjennom byen renner Nidelven, hvor du kan padle i kajakk og se byens severdigheter fra en ny vinkel. Trondheim har også sin egen alternative bydel Svartlamoen. Nabolaget er et sted hvor du kan se gamle og sjarmerende trehus som er godt bevart. Det er også et fint sted å oppleve gatekunst og konserter. Trondheims bebyggelse består av mange fargerike trehus med hjemmekoselig innredning. Trondheim har et godt busstilbud for deg som ikke leier feriehus i gangavstand til sentrum. Ønsker du å bo midt i byen, kan du velge mellom å bo i vakre bygårder eller i nye bygg med moderne arkitektur med nærhet til barer og kafeer.

Vis alle 54 feriehus
Mat & drikke

Lokal sjømat og en roterende restaurant

Trøndelag er kjent for god, lokal mat. Hos Ravnkloa får du kjøpt fersk sjømat. De selger kanskje verdens beste blåskjell, kamskjell og sjøkreps. Trondheim har flere restauranter på listen White Guide Nordic. En restaurant som er en severdighet i seg selv, er den roterende Egonrestauranten i det 74 meter høye Tyholttårnet. Restauranten snurrer 360 grader i løpet av en time.

Kunst & kultur

Kunst og kultur

På Ringve musikkmuseum kan du se gamle instrumenter både fra Norge og resten av verden. Her kan du få en musikalsk omvisning av museets dyktige guider.

Stiftsgården er Nordens største trebygning i barokkstil. Dette er kongefamiliens residens i Trondheim, hvor du kan få omvisninger om sommeren.

Den røde Bybrua er inngangsporten til Bakklandet. Brua er et yndet fotomotiv, omgitt av de fargerike bygningene ved Nidelva. På Bakklandet er det små, pittoreske trehus hvor du kan spise god mat, oppleve intimkonserter og kjøpe lokale designvarer.

Uteliv

Utflukter i nærheten av Trondheim

Fra Trondheim går det båt ut til Munkholmen. På denne øya har det tidligere vært fengsel og festning, men i dag er det en populær badeplass hvor du har utsikt mot Trondheim sentrum. Du kan også ta en busstur ut til Korsvika, som også er en mye benyttet badestrand. Ønsker du en litt lengre utflukt, tar det omtrent en og en halv time å kjøre til Stiklestad i Verdal kommune. Her kan du oppleve "Spelet om Heilag Olav" som vises hvert år i slutten av juli. På Stiklestad kan du også besøke Folkemuseet, som består av omtrent 30 bygninger hvor de fleste er fra 1700 og 1800-tallet.

Lokale begivenheter

Festivaler og andre arrangementer

Olavfestdagene er en kulturfestival som holdes hvert år i juli/august for å feire Olav den hellige. Her er det også et eget familieprogram som inkluderer aktiviteter for barn. Trondheim er også en viktig studentby. Annenhver høst arrangeres studentuka UKA i og rundt Studentersamfundet. UKErevyen er en av hovedhendelsene. Det arrangeres også konserter i Dødens dal like ved NTNU Gløshaugen. UKA er arrangert av studentene i Trondheim, og billetter til festivalen kan kjøpes av alle.

Severdigheter & aktiviteter i Trondheim

Høydepunkter i Trondheim

Nidarosdomen

Nidarosdomen er Nordens største gotiske kirkebygg, og ble påbegynt i år 1070. Vestfronten er spesielt imponerende med sin rike dekor og store statuer. Nidarosdomen er Norges nasjonalhelligdom, og kanskje landets flotteste byggverk. Katedralen har også sitt eget "spøkelse", som omtales som Munken.

Erkebispegården

Like ved Nidarosdomen ligger Erkebispegården som er bygget på 1100-tallet. Her kan du se riksregaliene og mange av Nidarosdomen sine originale statuer og ornamenter. Du vil bli overrasket over hvor store statuene er på nært hold.

Kristiansten festning

Fra Kristiansten festning, som ble bygget på 1600-tallet, kan du skue utover hele Trondheim. Festningen ble planlagt av byplanleggeren Cicignon, som også var med på å planlegge gjenoppbyggingen av Midtbyen i Trondheim etter bybrannen i 1681.

Rockheim

For deg som er musikkinteressert, kan du besøke Rockheim som er Norges nasjonale museum for populærmusikk. De har også sin egen Hall of fame, hvor de hedrer norske artister som har hatt en viktig betydning for norsk musikk.

Sverresborg

Besøker du Sverresborg, kan du oppleve et av Norges største kulturhistoriske museer, med både innendørsutstillinger og et friluftsmuseum med gamle bygninger fra Trondheim sentrum. Museet er plassert på ruinene til Kong Sverre sin borg bygget vinteren 1182-83.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger i Trondheim Novasol ferieboliger i Trondheim dansommer ferieboliger i Trondheim TripAdvisor ferieboliger i Trondheim DanCenter ferieboliger i Trondheim Cofman.no ferieboliger i Trondheim HomeAway ferieboliger i Trondheim SOL OG STRAND ferieboliger i Trondheim Interhome ferieboliger i Trondheim e-domizil ferieboliger i Trondheim Belvilla ferieboliger i Trondheim Holiday Home ferieboliger i Trondheim 9flats.com ferieboliger i Trondheim Inter Chalet ferieboliger i Trondheim Only-apartments ferieboliger i Trondheim Migoa ferieboliger i Trondheim

Lignende feriesteder