Feriehus & leiligheter Tyrkia

Sammenlign 33.361 tilgjengelige ferieboliger fra 40 tilbydere
Tyrkia
Spar opp til 62%

Det beste utvalget av ferieboliger i Tyrkia

-62%
f.eks. 24/11 - 1/12
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
İslamlar Mahallesi, Kaş, Tyrkia
fra 575 kr 1.528 kr
travelopo
Se deal
-57%
f.eks. 24/11 - 1/12
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Kalkan Belediyesi, Kaş, Tyrkia
fra 857 kr 1.973 kr
travelopo
Se deal
-48%
f.eks. 24/11 - 1/12
Hus ∙ 7 gjester ∙ 3 soverom
Alanya, Antalya, Tyrkia
fra 720 kr 1.385 kr
your.rentals
3,5
Se deal

Anbefalte feriehus i Tyrkia

Lei hus og ferieleiligheter i Tyrkia: fra 145 kr per natt

Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Dalyan Belediyesi, Dalyan Mahallesi, Tyrkia
fra 272 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Hus ∙ 3 gjester
Istanbul, İstanbul, Tyrkia
fra 213 kr
Booking.com
4,0
Se deal
Hus ∙ 4 gjester
Trabzon, Ortahisar, Tyrkia
Sjekk priser
synthetic
4,6
Se deal
Aparthotel ∙ 3 gjester
Finike, Antalya, Tyrkia
fra 270 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Safranbolu, Atatürk Mahallesi, Tyrkia
fra 241 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Hus ∙ 2 gjester
Bodrum, Muğla, Tyrkia
fra 193 kr
Booking.com
4,4
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Istanbul, İstanbul, Tyrkia
fra 224 kr
Booking.com
5,0
Se deal
Bed & Breakfast ∙ 2 gjester
Uzunyurt Mahallesi, Fethiye, Tyrkia
fra 434 kr
Booking.com
4,7
Se deal
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 1 soverom
Kargıcak Mahallesi, Alanya, Tyrkia
fra 312 kr
Booking.com
4,9
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Alanya, Antalya, Tyrkia
fra 206 kr
Booking.com
4,5
Se deal
Balkong
Hus ∙ 5 gjester ∙ 4 soverom
Ilıca Mahallesi, Manavgat, Tyrkia
fra 145 kr
Booking.com
5,0
Se deal
Balkong
Hus ∙ 2 gjester
Ulupınar Mahallesi, Kemer, Tyrkia
fra 290 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus med badebasseng

Badebasseng
Hus ∙ 2 gjester
Selçuk, Atatürk Mahallesi, Tyrkia
fra 222 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Badebasseng
Leilighet ∙ 8 gjester
Marmaris, Muğla, Tyrkia
fra 291 kr
Hostelworld
5,0
Se deal
Badebasseng
Villa ∙ 7 gjester ∙ 2 soverom
Sapanca, Sakarya, Tyrkia
fra 544 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Leilighet ∙ 2 gjester
Istanbul, İstanbul, Tyrkia
fra 350 kr
HomeAway
4,8
Se deal
Fisking
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Yalıkavak Belediyesi, Yalıkavak Mahallesi, Tyrkia
fra 305 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Fisking
Leilighet ∙ 2 gjester
Istanbul, İstanbul, Tyrkia
fra 331 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Tyrkia

 • Internett (28.897)
 • med aircon (22.737)
 • TV (21.078)
 • Parkering (20.283)
 • Kjøkken (18.622)
 • Røyking forbudt (18.323)
 • Balkong (18.309)
 • Hage (18.208)
 • Vaskemaskin (16.247)
 • Badebasseng (15.192)
 • Grill (10.130)
 • Ikke tillatt med kjæledyr (9.710)

Pris og tilgjengelighet i indeks Tyrkia

Prisinformasjon for ferieboliger i Tyrkia

I grafen over vil du finne informasjon vedrørende den gjennomsnittelige prisen på ferieboliger og leiligheter Tyrkia. Juni er den dyreste måneden med gjennomsnittspriser per natt på 1.052 kr På den annen side vil du finne de billigste prisene i Januar. Prisene er gjennomsnittlig 784 kr per natt.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Tyrkia

Ta en titt på grafen over for å se det globale tilbudet av ferieboliger Tyrkia. Den måneden med flest bookinger er August, da 31% av ferieboligene er fulle. Lavsesongen er i November, da kun 19% av ferieboligene er leid ut.

Feriehus og Leiligheter i Tyrkia

Tyrkia er et land som er gjennomsyret av historie, kultur og tradisjon og maten er til å dø for! Det er et fantastisk feriemål med mye å tilby besøkende. Landet har en perfekt blanding av eksotiske østlige kulturer og kjente vestlige påvirkninger og landet er kjent som "bro mellom øst og vest". Over hele landet er det noen fantastiske arkeologiske steder, islamske monumenter, travle basarer, vakre kystferiesteder og blendande landskap. I denne guiden vil vi gå gjennom hva vi mener er de beste ting å se i Tyrkia!

Overnatting i Tyrkia

Over hele Tyrkia finner du gode hoteller og herberger i alle prisklasser og behov. Sjekk ut HomeToGos utvalg av overnatting i Tyrkia. Uansett om du leter etter en strandvilla, leilighet i Istanbul eller gjesterom i Izmit, er vi sikre på at du finner det du leter etter blant vårt utvalg av overnatting i Tyrkia! Vi har alt for weekendtur, strandferie og storbyferie.

Morsomme fakta

 • Den tyrkiske byen Istanbul ble bygget på 7 høyder - akkurat som Roma, Edinburgh og Lisboa!
 • Det er bare en by i verden som strekker seg over to kontinenter - det er Istanbul!
 • Tyrkia er ansvarlig for tulipanene i Nederland!
 • Grunnleggeren av det moderne Tyrkia, Mustafa Kemal Ataturk, er faktisk en gresk!

Hva du skal se og gjøre i Tyrkia

Vestlige Tyrkia

Den vestlige delen av Tyrkia er mye mer utviklet og besøkt enn andre deler av Tyrkia, og det er der det er mange pakketursteder.

Istanbul er en eksotisk, livlig blanding av østlige og vestlige kulturer, og et besøk til denne store byen er sterkt anbefalt. Byen ligger på det brede Bosporos-stredet som deler byen i to. Det er et majestetisk strekning av vann og en tur langs vannkanten er anbefalt! Det er mange populære turistattraksjoner i Istanbul: sjekk ut den blå moskeen, Galata-tårnet, Topkapi-palasset og Hagia Sofia, som regnes som en av de vakreste bygningene i verden! Istanbul er berømt for sine basarer og du vil finne alle typer mat, suvenirer og husholdningsvarer i disse livlige markeder. Du må også teste den tyrkiske varianten av dampbad, Hamam. Hamam spiller en viktig rolle som sosial møteplass i tyrkisk kultur og badehusene har ofte en monumental utforming. HomeToGo anbefaler at du investerer i en kroppsvask med kese, en grov vott som brukes til vasken. Det vil ta flere uker bare å skrape i overflaten på Istanbul - byen er enorme!

Også i Vest-Tyrkia er den tyrkiske hovedstaden Ankara, en planlagt by som er kjent både for sin asfaltjungel-stemning og sine flotte museer, blant annet ærverdige museet for anatolisk sivilisasjon. Det er mye å se i det lokale området i Nord-Sentrale Anatolia inkludert den vakre byen Safranbolu, som er berømt for den store mengden av museer som er der. Vestlige Tyrkia er også hjemmet til tyrkiske middelhavsområdet hvor noen av landets frodigste landskaper kan bli funnet.

Taurusfjellene er flott for fotturer og ligger i nærheten av noen av Tyrkias vakreste strender ved Middelhavet. Mot øst i Tyrkia er det flere interessante regioner. Sørøst-Anatolia er et ørkenområde med flere interessante historiske byer og landsbyer verdt å utforske. Det er en utpreget midtøstlig del av landet med mer til felles med nabolandene Syria og Irak da Tyrkia. Østlige Anatolia er en svært fjellrik region av Tyrkia og Muradiye-fossene er en høydepunkt i regionen. Nemrut-fjellet er erklært som kulturarv i UNESCOs liste over verdens kulturarv. Regionen ble erklært en nasjonal park i 1988!

Mat i Tyrkia

Mat i Tyrkia er utmerket! Friske salater, Döner Kebap, velsmakende pide brød, søte baklava kaker og mye mer, tyrkisk mat har et godt rykte over hele verden! Tyrkiske mennesker tar stor stolthet i sine kjøkken og over alt i Tyrkia vil du finne gode regionale spesialiteter! Tyrkisk kaffe (kahve) er kjent for å være veldig gott. Det serveres i lille kopper og er meget sterkt. Hvis du vil fire, kan vi anbefale Raki, tyrkisk brennevin smakstilsatt med anis og med en alkoholprosent på ca. 40 til 50.

Reise till og i Tyrkia

For å reise rundt Tyrkia må du kjøpe visum som koster så lite som 125 NOK. Tyrkias hovedflyplass er Istanbuls Atatürk International Airport. Sabiha Gokcen Airport ligger 50km for Istanbul og håndterer en rekke rimelige flyreiser fra flyselskaper som Air Berlin, Easy Jet og Turkish Airlines. Tyrkia er også relativt tilgjengelig fra Øst-Europa med bil. En daglig bussen går fra Bucuresti ved 16:00 til Istanbul for et rimelige pris av 125 lei. Det finnes også busser som kjører fra Sofia i Bulgaria og Thessaloniki i Hellas. Å komme rundt Tyrkia er generelt en hyggelig opplevelse og det er en stor langdistanse buss-nettverk med en flåte med klimatiserte, moderne busser som forbinder alle større byer og tettsteder i Tyrkia. Tog er billigere enn busser, men du vil finne dem tregere. Leiebil er mulig, men du vil merke at bensin er svært dyrt - det er nok best du kommer rundt Tyrkia med offentlig transport!


Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Tyrkia Novasol ferieboliger Tyrkia dansommer ferieboliger Tyrkia TripAdvisor ferieboliger Tyrkia DanCenter ferieboliger Tyrkia Cofman.no ferieboliger Tyrkia HomeAway ferieboliger Tyrkia SOL OG STRAND ferieboliger Tyrkia Interhome ferieboliger Tyrkia e-domizil ferieboliger Tyrkia Belvilla ferieboliger Tyrkia Holiday Home ferieboliger Tyrkia 9flats.com ferieboliger Tyrkia Inter Chalet ferieboliger Tyrkia Only-apartments ferieboliger Tyrkia Migoa ferieboliger Tyrkia

Populære reisemål Tyrkia

Se flere populære feriesteder