Feriehus & leiligheter Valle

Sammenlign 15 tilgjengelige ferieboliger fra 18 tilbydere
Valle
Når som helst
2 gjester

Anbefalte feriehus i Valle

Lei feriehus og ferieleiligheter i Valle: fra 416 kr per natt

Peis
Hytte ∙ 8 gjester ∙ 3 soverom
Skodje, Møre og Romsdal, Norge
fra 539 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Peis
Hytte ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
Ørskog kommune, Møre og Romsdal, Norge
fra 1.796 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Hus ∙ 6 gjester ∙ 2 soverom
Skodje, Møre og Romsdal, Norge
fra 397 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Hus ∙ 9 gjester ∙ 4 soverom
Skodje, Møre og Romsdal, Norge
fra 1.361 kr
Only-apartments
4,8
Se deal
Balkong
Hus ∙ 9 gjester ∙ 4 soverom
Skodje, Møre og Romsdal, Norge
fra 1.256 kr
Novasol
4,5
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 6 gjester ∙ 2 soverom
Skodje, Møre og Romsdal, Norge
fra 972 kr
Booking.com
4,8
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Valle

 • Kjøkken (12)
 • Vaskemaskin (12)
 • Internett (11)
 • TV (11)
 • Peis (9)
 • Hage (8)
 • Tillatt med kjæledyr (6)
 • Oppvaskmaskin (5)
 • Grill (5)
 • Balkong (4)
 • Parkering (4)
 • Røyking forbudt (4)

Vær-og klimaprognoser Valle


-2°14°
16°
19°
12°
19°
11°
16°
12°


Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over dette ser du vår graf for den årlige værmeldingen. Juli er den varmenste måneden i Valle med gjennomsnittstemperaturer på 19°. Det er ikke forventet noen hetebølge i Januar, da gjennomsnittstemperaturen ligger på -2°. Ta med deg paraply i Desember - det er den våteste måneden i året!

Valle i Setesdalen har feriehus for deg med sans for folkekultur

Når du tenker på Setesdal, ser du kanskje for deg gamle stabbur, rosemaling og spesielle bunader. I innlandskommunen Valle, har folk vært flinke til å bevare sin gamle kultur og byggestil. Mange av ferieboligene her er trivelige og tradisjonsrike hytter og hus som passer for deg som både liker natur og gammel norsk folklore. Valle ble bosatt i en tid da nordmenn snakket norrønt. Siden befolkningen hadde relativt lite kontakt med resten av landet, har dialekten beholdt mye av gammelnorsken.

Vis alle 15 feriehus
Kunst & kultur

Ta et dykk i historien ved å besøke Rygnestadtunet og Hasla sølvsmie

Et stykke nord for Valle ligger et av Norges mest spesielle museumsanlegg. Gården Rygnestadtunet består av flere trehus etter bonden Åsmund Torleivson Rygnestad som levde fra 1540 til 1596. Her kan du se sjeldne bunader fra 1500-tallet, som har vært på gården i 400 år. Tunet består av flere hus som våningshus og tre-etasjes loft, i tillegg til smie, stall, fjøs og badstue. I våningshuset er det brukt tømmer fra et hus som sannsynligvis ble bygd før 1350. Det bodde folk her fram til 1919, men det er gjort funn som viser at det var folk her allerede på 900-tallet.

Hasla sølvsmie i Valle sentrum kan du se hvordan søljer og smykker blir laget for hånd. På grunn av kjærligheten til bunadene våre, har bunadssølv lange og godt bevarte tradisjoner, ikke minst i Setesdal. Verkstedet er åpent året rundt, og sølvsmedene viser deg gjerne hvordan de lager disse nydelige smykkene.

Familieaktiviteter

Ta med familien på klatretur

Du tenker kanskje at via ferrata er ensbetydende med fjellturer for viderekomne. Ordet er opprinnelig italiensk og betyr klatring med stålwirer festet i en bratt fjellvegg. Men på Løefjellet er klatreruten tilrettelagt for barn fra seks år og oppover. Klatreveggen er 450 meter lang, og man bruker vanligvis én til to timer til toppen som er 934 meter over havet. 100 meter fra toppen er det et lite vann hvor du kan kjøle deg ned på varme dager. Hvis du vil se utsikten uten å måtte klatre i via ferrata, er det også en merket tursti for dette.

Lokale severdigheter

Dra til de store jettegrytene i Farånielva

Jettegrytene i Farånielva har blitt brukt mye som badeplass av lokalbefolkningen. Svabergene og vannet blir godt varmet opp av solen, og du kan stupe ned i en kulp som er åtte meter dyp. Elveleiet har tidligere vært fylt med vann, men i forbindelse med kraftutbyggingen i Otra, ble det nesten helt tørrlagt. Om du velger å bade, må du passe på å følge skiltingen som viser hvor det er trygt. Naturformasjonene, som er laget av grus og vann over lang tid, er et imponerende skue, og området rundt Farånielva er også tilrettelagt for turgåere.

Vi sammenligner over 600 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Valle Novasol ferieboliger Valle dansommer ferieboliger Valle Airbnb ferieboliger Valle TripAdvisor ferieboliger Valle DanCenter ferieboliger Valle Cofman.no ferieboliger Valle HomeAway ferieboliger Valle SOL OG STRAND ferieboliger Valle Interhome ferieboliger Valle e-domizil ferieboliger Valle Belvilla ferieboliger Valle Holiday Home ferieboliger Valle 9flats.com ferieboliger Valle Inter Chalet ferieboliger Valle Only-apartments ferieboliger Valle Migoa ferieboliger Valle

Lignende feriesteder