Feriehus & leiligheter Wien

Sammenlign 18.786 tilgjengelige ferieboliger fra 46 tilbydere
Wien
Spar opp til 39%

Det beste utvalget av ferieboliger i Wien

-28%
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Pötzleinsdorf, Hernals, Wien
fra 908 kr 1.267 kr
Easy Reserve
5,0
Se deal
-26%
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Ottakring, Wien, Østerrike
fra 410 kr 556 kr
HomeAway
4,6
Se deal
-39%
Leilighet ∙ 5 gjester ∙ 2 soverom
Stuwerviertel, Leopoldstadt, Wien
fra 596 kr 973 kr
HomeAway
5,0
Se deal

Anbefalte feriehus i Wien

Lei feriehus og ferieleiligheter i Wien: fra 214 kr per natt

Hus ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Oberdöbling, Döbling, Wien
fra 192 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Schottenfeld, Neubau, Wien
fra 219 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Condo ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Matzleinsdorf, Margareten, Wien
fra 153 kr
Airbnb
4,0
Se deal
Hus ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Baumgarten, Penzing, Wien
fra 284 kr
Airbnb
4,0
Se deal
Leilighet ∙ 2 gjester
Himmelpfortgrund, Alsergrund, Wien
fra 208 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Himmelpfortgrund, Alsergrund, Wien
fra 222 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Matzleinsdorf, Margareten, Wien
fra 399 kr
Booking.com
4,2
Se deal
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Innere Stadt, Wien, Østerrike
fra 1.976 kr
Booking.com
4,0
Se deal
Privat rom ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Neu-Penzing, Rudolfsheim-Fünfhaus, Wien
fra 221 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Husdyrvennlige feriehus og leiligheter

Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Margareten, Wien, Østerrike
fra 638 kr
HomeAway
4,3
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Loft ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Neulerchenfeld, Ottakring, Wien
fra 273 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Tillatt med kjæledyr
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Ottakring, Wien, Østerrike
fra 260 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med terrasse eller balkong

Balkong
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 1 soverom
Penzing, Wien, Østerrike
fra 792 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 2 gjester
Dornbach, Hernals, Wien
fra 832 kr
HomeAway
5,0
Se deal
Balkong
Leilighet ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Floridsdorf, Wien, Østerrike
fra 283 kr
Booking.com
4,6
Se deal
Se alle tilbud

Ferieboliger med peis

Peis
Villa ∙ 4 gjester ∙ 2 soverom
Dornbach, Hernals, Wien
fra 933 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Leilighet ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Rudolfsheim-Fünfhaus, Wien, Østerrike
fra 730 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Peis
Leilighet ∙ 2 gjester ∙ 1 soverom
Hietzing-West, Hietzing, Wien
fra 674 kr
Airbnb
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Wien

 • Kjøkken (16.021)
 • Internett (14.648)
 • Vaskemaskin (11.063)
 • TV (10.677)
 • Oppvaskmaskin (5.806)
 • Mikroovn (5.717)
 • Røyking forbudt (5.252)
 • Tillatt med kjæledyr (2.745)
 • Parkering (2.563)
 • med aircon (2.530)
 • Sprinkelseng (1.971)
 • Balkong (1.640)

Pris og tilgjengelighet i indeks Wien

Prisinformasjon for ferieboliger i Wien

Vi har analysert prisdata og satt det sammen i denne oversikten for deg - den viser deg prisene for feriehus i de kommende 6 måneder Wien. Høysesongen er i Desember, da prisene kan nå et gjennomsnitt på1.051 kr per natt. Sett omvendt er November den billigste måneden de neste 6 månedene.

Informasjon om tilgjengelige ferieboliger i Wien

Vår tilgjenglighetsgraf gjør det lettere for deg å se de mest travle månedene Wien. Januar er den mest travle måneden i året Wien. Det er lettere å finne et feriehus i September, ettersom kun 10% av boligene er leid ut.

Vær-og klimaprognoser Wien-1°
11°
17°
20°
10°
25°
14°
27°
16°
26°
15°
21°
11°
14°


Jan.
Feb.
Mars
April
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Over ser du været for Wien. Gjennomsnittelig er den varmeste måneden Juli. Hvis du heller ønsker det kjølig er den kaldeste måneden Februar. Det kan regne 18 dager i Juli mens det mest sannsynlig ikke vil regne mer enn 12 i Mars.

Ferieleiligheter og Feriehus i Wien

Wien er uten tvil en av Europas vakreste byer. Full av storartede severdigheter som kan ta pusten fra en hver. Det kan være vanskelig å se hvordan en skal få med seg alt, denne gamle ærbødige byen har å tilby. Wien er utmerket for folk som liker å utforske til fots. Her er det historie i hver murstein, og en kan la seg transportere tilbake til imperienes tid, da aristokratiske familier regjerte over Europas bystater. Byen er meget trygg, og en kan vande hvor som helst, når som helst på døgnet, uten å føle seg utrygg eller truet. Kafé Kulturen er et av Wiens varemarker, og mange drar herifra noen kilo tyngre etter å ha hengitt seg til de mange kakene og desertene som tilbys. Stadig flere velger å benytte seg av hotell alternativer for sin neste ferie. Ordner du overnatting i Wien med HomeToGo, kan du velge mellom en rekke private leiligheter som gir deg følelsen av å ha et virkelig hjem i byen.

Men viste du at

Det er over 60,000 registrerte hunder i Wien.Aldersgrensen for å avgi stemme ved valg er 16.Europas høyeste vannfall; Kriml ligger ved Wien.Wien er den eneste hovedstad i verden til å produsere sin egen vin.En flerkulturell og travel by, er Wien hjem til over 1.7 millioner personer. Gjennom historien har Østerrikes innflytelse strukket seg langt og bredt. Imperiet assimilerte en rekke kulturer og tok til seg mange forskjellige tradisjoner. Et godt bevis på dette finnes i den Østerrikske matlagingen og Wiens internasjonale atmosfære. Innflytelsen til Habsburg familien kan fremdeles føles den dag idag, og mange av Wien sine museer, kirker og palasser er resultat av deres styre i over 7 århundrer.

Arkitektur

Etter at du har funnet deg til rette i din ferieleilighet eller apartment, kan en godt smakebit på Wien være å få med seg de utsøkte palassene og deres historie. Hofburg er et av verdens mest storslagne slott og et godt eksempel på design fra Habsburger tiden. Herifra regjerte det Østerrikske imperiet, og idag er det offisielle presidentboligen. Her inne er tre tre museer som gir utmerket innsikt inn i livet til Habsburg familien gjennom tidene. Familiens sommerbolig var Schönbrunn, vest for byen. Dette storslagne palasset er på listen over verdensarvsteder og verdt et besøk. Det er gratis å vandre omkring i skulpturhaven og det tilbys en rekke omvisningsturer av palassets innside. Mye av interiøret er designet i sann Rococo stil, med utsøkte livlige ornamenter og mye gull. Etter å ha sett disse to palassene er det lett å tro at en har sett de beste. Men palass troner over både Hofburg og Schönbrunn; Belvedere, et gigantisk kompleks bestående av intet mindre en to palasser, mange haver og en rekke tilhørende bygg. Arkitekturen er fantastisk og kan ta pusten fra enhver. I tillegg kan få operahus måle seg med Wien sitt Opera Haus, gi ferien litt ekstra klasse og få med det en konsert her på denne internasjonalt anerkjente scenen.

Ting å gjøre i Wien

Elven Danube er byens hjertet, og det er noe eget i å spasere langs dens vakre bredder. Mangle klassiske musikkstykker er inspirerte av denne rolige, vakre elven. Langs leiet finner du gang og sykkelstier, kaféer og åpne områder. Det er så mange kaféer i Wien, at det er vanskelig å velge. Som et tips kan vi anbefale Café Drechsler som gjennskaper stilen og atmosfæren som fantes i de gamle kaffehusene. Dette var steder hvor folk møttes for å diskutere og være sammen, lite har forandret seg.

Ingen andre byer er i heller så morsomme å reise rundt i en Wien. Ta trikken som sirkler seg rundt sentrum og du er garantert en rask og effektiv sightseeing tur. Du kan til og med kjøpe en audioguide slik at du kjapt kan orientere deg. Naschmarkt bør også oppleves, særlig som søndager da dette 1,5 kilometer store makredet virkelig blåses til live med matboder og små restauranter. Her kan du enten kjøpe råvarer som du kan tilbrede i din ferieleilighet eller apartment.

Wiener Prater er en av de eldste fornøyelsesparkene i verden. Den ligger i Prater Park. Turer inkluderer Riesenrad (pariserhjulet), som ble bygget i 1897 for å feire keiser Franz Josef I. Du kan ta en tur i en av de 15 nøye restaurerte hyttene og nyte utsikten over Wien.

Transport

Flughafen Wien ligger 18km sør-øst for sentrum. Den beste måten å komme seg fra flyplassen til byen på er ved flytoget (CAT). Togene har avgang hvert 30 minutt og reisen tar cirka ett kvarter. Bratislava Lufthavn er 60km unna, og en rekke busslinjer knytter de to sammen. Turister og besøkende burde også benytte seg av Wien sitt flotte offentlige transportnettverk, som er både rimelig og pålitelig. The Vienna Card er spesialdesignet for besøkende til byen og koster litt under 20 euro. Du får gratis adgang til all offentlig transport og mange av de kjente turistattraksjonene kommer med sterkt reduserte priser. Kortet kan kjøpes med mange stasjonsautomater og kiosker. Det er lurt å huske på transportsystemet kjører inntil midnatt.

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Wien Novasol ferieboliger Wien dansommer ferieboliger Wien TripAdvisor ferieboliger Wien DanCenter ferieboliger Wien Cofman.no ferieboliger Wien HomeAway ferieboliger Wien SOL OG STRAND ferieboliger Wien Interhome ferieboliger Wien e-domizil ferieboliger Wien Belvilla ferieboliger Wien Holiday Home ferieboliger Wien 9flats.com ferieboliger Wien Inter Chalet ferieboliger Wien Only-apartments ferieboliger Wien Migoa ferieboliger Wien

Lignende feriesteder

De mest populære nabolagene i Wien