Feriehus & leiligheter Marumbi

Sammenlign 67 tilgjengelige ferieboliger fra 17 tilbydere
Marumbi

Anbefalte feriehus i Marumbi

Lei hus og ferieleiligheter i Marumbi: fra 328 kr per natt

Badebasseng
Hus ∙ 6 gjester ∙ 3 soverom
fra 1.017 kr
Airbnb
5,0
Se deal
Badebasseng
Resort ∙ 4 gjester
Tanzania
fra 659 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Badebasseng
Resort ∙ 3 gjester ∙ 1 soverom
Uroa, Zanzibar-Regionen, Tanzania
fra 615 kr
Booking.com
4,5
Se deal
Se alle tilbud

Sommerhus eller hytter med fiskeområder i nærheten

Fisking
Bed & Breakfast ∙ 4 gjester
Uroa, Zanzibar-Regionen, Tanzania
fra 333 kr
Booking.com
4,3
Se deal
Fisking
Hus ∙ 4 gjester
Marumbi, Zanzibar-Regionen, Tanzania
Sjekk priser
synthetic
4,8
Se deal
Fisking
Feriepark ∙ 4 gjester
Marumbi, Zanzibar-Regionen, Tanzania
Sjekk priser
synthetic
4,1
Se deal
Se alle tilbud

Populære fasiliteter for feriehus og leiligheter Marumbi

 • Internett (59)
 • Hage (40)
 • Badebasseng (37)
 • Parkering (30)
 • Vaskemaskin (29)
 • TV (27)
 • Balkong (26)
 • med aircon (25)
 • Kjøkken (25)
 • Røyking forbudt (21)
 • Tillatt med kjæledyr (19)
 • Grill (17)

Været Marumbi

33°
25°
33°
25°
33°
25°
31°
25°
30°
23°
30°
23°
29°
23°
30°
22°
30°
22°
31°
23°
31°
24°
32°
25°
Jan.
Feb.
Mar.
Arp.
Mai
Juni
Juli
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Des.
- Regndage

Finn værmeldingen for Marumbi. De høyeste gjennomsnittstemperaturene finner du i Januar. Temperaturen kan synke til under 22° Marumbi i August. Ta med deg paraply i Januar - det er den våteste måneden i året!

Feriehus og Leiligheter i Zanzibar

Zanzibar er en øy utenfor østkysten av Tanzania . Det er en av de mest pittoreske øyene i Det indiske hav, omgitt av nydelige tropiske farvann. Zanzibar er et perfekt reisemål for dykking og vannsport, med verdenskjente vann og strender. Borte fra fjæra, hovedstaden Zanizibar by (ofte referert til som Stone Town) klassifisert som verdensarv av UNESCO på grunn av sin unike blanding av maurisk, indisk, afrikansk og europeisk arkitektur. Zanzibar er en perfekt ferie destinasjon på grunn av sitt milde klima året rundt. På øya du bor for det meste i gjestehus eller hoteller, men er i stedet på jakt etter en mer autentisk opplevelse, kan du bestille overnatting med HomeToGo. På nettsiden vil du finne alle slags fritidsboliger som kan ønske deg, kan du bo i en leilighet i sentrum eller hus i utkanten av byen. Du kan velge å bo privat med eget kjøkken og andre fasiliteter eller du bor med en av våre kvalitetskontrollerteverter i et rom. Vi her på HomeToGo er veldig lidenskapelige reisende og vet hvor viktig ferien er. Derfor er vi til stede under hele prosessen, enten det være booking for overnatting eller assistanse ved ankomst, så vi ønsker å gi deg den absolutt beste servicen. Vi håper du får en hyggelig tur til den fantastiske Zanzibar!

Visste du at..

Zanzibar er stedet for verdens korteste krig - det var i 1896 og varte i 38 minutter!Navnet Zanzibar betyr "kysten av de svarte" og kommer fra det persiske ordet Zangigbar. Freddie Mercury, avdøde vokalisten i rockebandet Queen, ble født og vokste opp i Zanzibar. The Spice Island blir ofte kalt Zanzibar da det var et viktig stoppested i krydderhandelen for et par århundrer siden. Likevel produseres her mange krydder blir eksportert til resten av verden, blant annet, er det en av de få produsentene av safran. Zanzibar var det første stedet i Afrika å innføre fargefjernsyn i 1974! En av de mest kjente hendelsene i Zanzibar er Zanzibar International Film Festival som antas å være den største kulturelle begivenheten i Øst-Afrika, som utgir 12 internasjonale priser presentert av fem internasjonale juryer, og har en stor innvirkning på Zanzibar økonomi.

Se og gjøre

Besøkende til Zanzibar kan ikke gå glipp av Stone Town Zanzibar by som har fått en plass på UNESCOs verdensarvliste. De svingete gatene er sjarmerende å gå langs, og det er mange interessante arkitektoniske severdigheter. Gå til utrolig karakteristiske markedet - ta deg god tid, drikke litt te, bla de unike butikker og suge inn atmosfæren! Besøk den gamle slavemarkedet og komme tilbake i den mørke verden av slavehandelen i museet. Opt for en guide for å få mest mulig ut av ditt besøk - det er mye å lære! Sammen Zanzibar Citys vann, vil du finne massevis av steder å kjøpe suvenirer eller smake på lokal mat. HomeToGo antyder Forodhani Gardens - det er mange muligheter til å prøve den lokale maten her, og du kan prøve typisk Zanzibar mat som krabbeklør, calamari steker og sukkerrør juice. Utforsk Jozani Forest med sine gode naturstier, og noen veldig eksotisk ( og store ) trær. Her kan du besøke den truede inghemska Red Colobus aper som bor her. De er veldig nysgjerrige og lekne, og er sannsynlig å posere for et bilde. Med inngangsavgiften ( $ 10 ) inkluderer også en valgfri besøk til en vakker mangrove skog som er sterkt anbefalt.

Verdenskjente strender og samfunnsansvar

Den mest populære vannet rundt Zanzibar er på østsiden mot indiske hav. Du kan sitte i timevis og bare se den vakre hvite sand og klart, blått hav, og når du har endelig våknet fra din trans, kan du stupe inn i den tempererte vannet og snorkle blant fisk og rev. I øya bør du definitivt også besøke Butterfly Senter et samfunn bygget for å fremme bærekraftig butterfly holdning. En annen interessant samfunnsprosjekter er Seaweed Senter. Zanzibar er ansvarlig for ca 3 % av verdens sjøgress handel og tang Center er et samfunnsansvarlig selskap som fremmer kvinners potensiale til å påvirke deres tilstand og leve gode liv. Her kan du kjøpe såper og kremer laget av næringsrik tang.

Komme seg rundt

Den mest populære måten å komme til Zanzibar er å ta en ferge eller katamaran fra fastlandet. Det er mange forbindelser mellom Dar Es Salaam og Zanzibar. Reisen tar ca 2 timer og regnes av mange for å være en meget vakker tur. Fergen går flere ganger om dagen, noe som selvsagt er veldig praktisk. Billigere måte å komme over det, men de er tregere! Det er også mulig å fly til Zanzibar fra Dar es Salaam, men dette er en dyrere og mindre miljøvennlig alternativ. Ved ankomst, ta en taxi til din innkvartering. Området Stonetown beste navigert til fots som de fleste av gatene er veldig smale! Utenfor Stone Town et nettverk av Dallas ( små minibusser ) som forbinder de ulike viktige deler av øya.

Overnatting i Zanzibar

I nydelig Zanzibar, det er mange forskjellige boendelaternativ, velger mange selvfølgelig å bo i hoteller og herberger, men hvis du i stedet på jakt etter en mer autentisk opplevelse, kan du bestille med HomeToGo. På nettsiden kan du velge mellom alt fra ferieleiligheter i sentrum, hytter og bungalower i utkanten av byen, vi har også rom og studioer for de som reiser på budsjett. Vi håper å levere feriehus av høy kvalitet, samt gi deg alle de tjenestene du fortjener du drar på ferie. Du skal føle deg trygg og sikker når du bestiller hos oss, og det er derfor vi har fordeler som gratis kansellering og kvalitetskontroll. Hvis du på et tidspunkt trenger du hjelp med din bestilling eller overnatting, kan du kontakte vår kundeservice mer enn glade for å hjelpe. Vi håper du får en herlig ferie til fantastiske Zanzibar! Flott tur!

Vi sammenligner over 300 nettsteder for utleie av ferieboliger, inkludert:

Booking.com ferieboliger Marumbi Novasol ferieboliger Marumbi dansommer ferieboliger Marumbi TripAdvisor ferieboliger Marumbi DanCenter ferieboliger Marumbi Cofman.no ferieboliger Marumbi HomeAway ferieboliger Marumbi SOL OG STRAND ferieboliger Marumbi Interhome ferieboliger Marumbi e-domizil ferieboliger Marumbi Belvilla ferieboliger Marumbi Holiday Home ferieboliger Marumbi 9flats.com ferieboliger Marumbi Inter Chalet ferieboliger Marumbi Only-apartments ferieboliger Marumbi Migoa ferieboliger Marumbi